søndag den 27. november 2016

Uge 48 astrologisk setUge 48 astrologisk set
 
INDHOLD:
Fra Black Friday til Bright Sunday
Fantastiske tilbud fra AstrologiHusets Boghandel
To uovertrufne bøger om tarmsystemet
To kæmpeværker med storrabat
Antikvariatets 50 kroners marked med eksempler
Abonnenter på HOROSKOPET – har du modtaget dit gratis årshoroskop?
Modtager du som gratisabonnent ikke søndagsbrevet?
Uge 48 astrologisk set
Regeringsomdannelsen astrologisk set – undgår vi et valg?
TV2 News 10 år – TILLYKKE!
Fidel Castro gået over – mange er glade for, at han nu er gået under!
Ugehoroskoper for alle tegn

Fra Black Friday til Bright Sunday
Der har lige været afholdt en fest i forretningslivet, kaldet Black Friday. Vi går ikke ind for den sorte farve og afholder i stedet Bright Sunday, blot i en stærkt begrænset udgave.

Fantastiske tilbud
Alle Alice Bailey-bøger om esoteriske emner er til salg i nye udgaver, heraf mange murstensbøger på flere hundrede sider – og mange af dem er i den indbundne udgave: KUN 20 kr. stk.
Bestil gerne fortegnelse over de pågældende bøger på: karl@astrologi.dk

To uovertrufne bøger om tarmsystemet – kun få eksemplarer!
Enders: Tarme med charme. Normalt 249,95 kr., NU: 289 kr.
Lange & Bender: Mad til glade tarme. Normalt 249,95 kr. NU: 299 kr.

To kæmpeværker med storrabat
Uffe Jonas: Solen ved midnat om Grundtvig og spiritualiteten, herunder ca. 50 sider i alt om astrologi. Ca. 700 sider. Normalpris 469,00 kr., NU 350 kr.
Jon Kabat-Zinn: Lev med livets katastrofer – Sådan bruger du kroppen og sindets visdom til at håndtere stress, smerte og sygdom fra Dansk Psykologisk forlag – Mindfulness-klassiker på 700 sider: Før 429 kr., NU 299 kr.

Antikvariatet 50 kroners marked - eksempler
Martinus, Darwin og intelligent design
Aromaterapi for kvinder
Naturen er hellig
Livet i lyset
Find dit autentiske jeg (Dr. Phil)
Handbook of the Aura
OM TAROT:
The Witches tarot
The secrets of the Tarot
Living Palmistry
Psychic Tarot
OM HÅNDLÆSNING:
Your Palm Barometer of Health
Den levende hånd

Kære abonnent, har du modtaget din årlige gave?
Tak, fordi så mange har fornyet 2017-abonnementet på Astrologimagasinet HOROSKOPET. Dette berettiger som vanligt til at modtage en gave i form af et gratis årshoroskop for 2017.
Faktisk er vi nu færdige med at sende gaverne/horoskoperne ud, MEN:
Vi har fået en del mails retur, der ikke har kunnet afleveres i nogle af mailboksene. Nogle mailbokse er fulde, andre har fået nye mailadresser, men de fleste er sandsynligvis blevet opfanget af dit spamfilter.
Hvis du af en eller anden grund ikke har fået gaven, selv om du har betalt til tiden, så mail til os på inger@astrologi.dk- så får vi det fikset.
PS: I anledning af AstrologiHusets 25-års jubilæum, tilbyder vi alle, der fornyr deres abonnement senest den 3. december 2016 et gratis årshoroskop.
  
Modtager du ikke søndagsbrevet?
Abonnerer du på søndagsbrevet, men modtager det ikke, så er det på grund af spamming, og så bliver du desværre nødt til at gå ind på bloggen direkte for at se det. Det kan du gøre på www.astrologi.dk – og klikke på bloggen.

Uge 48 astrologisk set
Det vigtigste tema i denne uge er, at Merkur er uaspekteret. Dog er den stadig lidt aktiv i ugens 3-4 første dage, hvor den ikke helt har sluppet sit tag i fornuftens planet, Saturn og dermed også harmonien til de nye ideers planet, Uranus. Men fra torsdag er det helt forbi, og det kan gå ud over kommunikation, klarhed og beslutningstagning. Det er ikke nu, man skal underskrive vigtige aftaler eller større købskontrakter. Så vil man kunne blive skuffet.
Noget af det samme sker med Venus, der glider mere og mere ud af T-kvadratet og dermed sænker risikoen for dårlige køb eller investeringer. En del har naturligvis gjort gode køb i fredags under Black Friday, men en del er helt sikkert også blevet skuffet over, at tilbuddet ikke var nær så godt som i tilbudsannoncen. Denne tendens er der stadig i begyndelsen af ugen, men fortoner sig derefter.
Solen er i spænding til Neptun i denne uge, og det øger risikoen for kaos og forvirring. Tingene er ikke det, de ser ud til at være, og mange nærer urealistiske ønsker og flygter fra virkeligheden.
Er man født omkring den 1. i de bevægelige tegn: Tvillingerne, Skytten, Jomfruen og Fiskene – altså den 1. marts, den 1. juni, den 1. september eller den 1. december plus minus 2-3 dage, og uanset årstal – så har man besøg af en Neptun-spænding lige nu. Det gælder fx også TV2, der fylder 10 år den 1. december, læs herom senere. Af politikere kan nævnes Pia Olsen Dyhr, som er født den 30. november (1971). Jeg skal hilse og sige, at det ikke er nogen let opgave at være leder af et parti, når både en selv og partiet har spændinger. Det har vi skrevet en del om gennem tiden og har også bragt Pia Olsen Dyhrs horoskop både i bladet og på bloggen.
Bjarne Corydon var født den 1. marts, men han skyndte sig fornuftigt at gå af, lige da Neptun skulle til at tage fat i hans horoskop.  

MANDAG
En lidt stille dag, hvor Månen kl. 21.46 går ind i Skytten og giver et par dage med behov for glæde og optimisme.

TIRSDAG
Kl. 13.18 er nymånen i Skytten eksakt. Det vil sige, at alle, der har Solen eller andre planeter stående omkring 5-8 grader i ild- og lufttegn, kan få maksimal glæde af denne nymåne. Sidst på eftermiddagen slår aspektet desværre over i en spænding til den noget forvirrede Neptun og giver en lidt lumpen afslutning på dagen, hvor man ikke kan regne med, at tingene er, som de ser ud til at være. En anden ting ved dagen er, at Venus er i eksakt spænding til Uranus, og det giver overraskelser i penge- og kærlighedsanliggender. Tingene kan gå for hurtigt, hvis man fx følger sine impulser og køber et eller andet, som man hurtigt opdager, at man ikke har brug for, eller som ikke lever op til det, man ønskede.

ONSDAG
Dagen starter med et frisk pust fra Månen mod den harmoniske og glade Jupiter, men der lægges hurtigt en dæmper på, da Månen lidt efter står på Saturn og kræver tålmodighed, disciplin, pligt og ansvarlighed.
Så går det langt hurtigere, mere afvekslende og smidigt ud på eftermiddagen, hvor Månen er i harmoni med Uranus, der også står for nytænkning.

TORSDAG
I dag står Solen i eksakt spænding til kaosplaneten Neptun, læs gerne i indledningens slutning. Tidligt om morgenen er der ellers god klarhed i tanker og kommunikation. Kl. 9.52 går Månen ind i Stenbukken og giver et par dage med behov for ansvar, disciplin og pligter.

FREDAG
Et meget fint aspekt præger dagen i gunstig retning. Mars er i harmoni med Jupiter, og det sætter fut i fejemøget og giver fest og godt humør samt sans for humor. Der er dog tale om nogle blandede energier, for Månen står på Pluto sidst på eftermiddagen og giver dybe tanker og følelser samt behov for selvransagelse. Om aftenen er Månen i spænding til den noget flyvske Jupiter, der gerne overdriver alt i sin gøren og laden. Det er også dagen, hvor Merkur går ind i Stenbukken i nogle uger og giver behov for fornuft i tanke og handling.

LØRDAG
Midt på dagen er der et stort behov for hygge og livskvalitet. Det er også en dag med fokus på det fysiske liv, da Mars er i harmoni med Saturn. Så kan man stille og roligt få meget fra hånden. Kl. 22.44 går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og gruppeaktivitet – interessemæssige fællesskaber.

SØNDAG
En særdeles stille dag, som dog slutter af med, at Månen står flot til Solen, hvilket er virkelig harmonisk. Gå eventuelt tidligt i seng og få en god nats søvn, så du kan være frisk til mandagens udfordringer.

Regeringsomdannelse
Så må vi til det igen. Denne gang er der dog ikke tale om et valg, men en regeringsændring, hvor K og LA skal med i ledelsen af Danmark, sandsynligvis i kort tid. Næste valg vil næppe kunne vindes på trods af det boost, der er under opsejling lige nu. Jeg har flere gange her på siden skrevet, at der bliver valg i 2017. Nu har regeringen så på kort sigt undgået et valg, og det kan jo være en god ting. Nu får regeringen et boost i håbet om at komme permanent ud af mindretalsregeringens morads. Men det bliver ved håbet.
Regeringen er stadig i mindretal. Nu har man bejlet til DF, som har taget godt imod og takket for den gode stil, som det er at informere godt og grundt om tilstanden i blå blok og den kommende regering. Nu bliver regeringen måske fredet lidt af snarlig juleferie mv, men straks i det nye år bliver der gang i tingene igen. Men nu vil rød blok begynde at røre mere på sig, og de vil vide at ruste sig til det næste valg, uanset hvornår det måtte komme – et valg, de vil vinde. Og nu bliver det måske først til efteråret, som også var mit gæt fra dengang regeringen tiltrådte. Men der gik det op for mig, at der også ligger et kommunalvalg og lurer, og det det er meget usædvanligt at slå disse to sammen. Det mener jeg, det bliver i denne omgang, nu hvor vi har fået omdannelsen.

Regeringens horoskop
Regeringen har bestemt ikke gjort det nemmere for sig selv ved at danne en ny regering på de aktuelle spændinger på himlen. Ud over et T-kvadrat, er Solen i spænding til Neptun (uklarhed, kaos, opløsning), og det kommer vi til at skrive meget mere om; men læs eventuelt sidste uges horoskoper også.
Vi har tidligere spået, at Claus Hjort Frederiksen og Bertel Haarder ville takke af ved næste valg på grund af deres fremherskende Neptun-spændinger. Vi har også skrevet om Esben Lunde Larsens mange spændinger, hvor nogle dog er væk i mellemtiden, men der VAR også mange at tage af – og han kvitterede ved at skabe problemer omkring sit cv, hvor man klogeligt valgte at flytte ham til et andet ministerium ved regeringsrokaden, hvor Lars Løkke regering II blev dannet.
Et hurtigt kig på andre muligheder er at ofre Peter Christensen i forsvarsministeriet, selv om han har klaret udfordringerne fint nok i sin korte tid som forsvarsminister. Eva Kjer Hansen har også udfordringer, men klarer den måske hjem på kvindekvoten, der som bekendt er et problem i den nuværende regering, og det bliver vist ikke meget bedre i den kommende, da kvinder er i undertal, også i de to nye partier i regeringen. Hun har Pluto i spænding til Mars, men der er også nogle harmonier, der gør, at hun kan klare sig igennem. Noget af det samme gør sig gældende med Ulla Tørnæs, som har den progressive Sol i spænding til Saturn, men får en fordel af at være kvinde. Hun er dog på vej ind i en Neptun-spænding til Solen, da hun er født den 4. september, så 2017-18 bliver ret udfordrende for hende.
L. C. Lilleholt er Fisk den den 2. marts 1965. Transit Saturn spænder op lige nu, men det vigtigste er, at han har transit Neptun i spænding til sin Sol/Saturn-konjunktion i denne tid, så han sidder på et yderligt mandat, om jeg så må sige.
Der er masser af Jomfruer i regeringen, og da Neptun gennemløber Fiskenes tegn i disse år, bliver alle Jomfrufødte besøgt af en Neptun-spænding i perioden 2011 og ca. 15 år frem. Eva Kjer Hansen er født lige på grænsen mellem Løven og Jomfruen, så hun har været møllen igennem, da hun var fødevareminister. Ud over de allerede nævnte Jomfruer skal Karen Ellemann også med, selv om hun også HAR været Neptun-spændingen igennem. Så vidt jeg husker, var det i privatlivet, hun gennemlevede denne opløsningsplanet. Lige nu er det ”kun” Saturn, der driller. Dette kan også være en udfordring, men hun har også fordelen af at være kvinde i denne situation. H C Schmidt er endnu et eksempel på Jomfruen, og han har også været igennem Neptun, der er ikke noget astrologisk til hinder for, at han kan forblive som minister, men må måske ofres for få kabalen til at gå op. Jørn Neergaard Larsen er i en lignende situation som Schmidt. Dette gælder for så vidt også Søren Pind, som jeg har hørt skulle ofres for én fra De Konservative, da justitsministeriet er et ønskeministerium for dem. Men i så fald får han sikkert en ny post i et andet ministerium.
Det bliver spændende at se, hvad der sker med udenrigsministeren. Det kommer til afhænge af, om Anders Samuelsen skal være erhvervsminister. Vicestatsminister skal han jo sandsynligvis være nu.
De sikre ministre har jeg ikke nævnt her. Samuelsen står dog fint lige nu, men allerede næste år går det løs med spændinger. Han er født den 1. august 1967, og vi har tidligere analyseret hans horoskop både på bloggen og i Astrologimagasinet HOROSKOPET. Vi har været i tvivl, om hans AC ligger i Krebsen eller Løven, men jeg hælder efterhånden til Krebsen.
Igen - kabaler skal jo gå op, og det kan give overraskelser. Men en ting er sikkert: Vi står foran rigtig mange ændringer i form af fyringer eller rokeringer.
Konklusionen er, at vi ikke undgår et valg i 2017.

TV2 News 10 år
Den 1. december fylder TV2 News 10 år. Denne tv-station gik i luften, da Solen var i spænding til Uranus. Her ti år efter udløser Neptun denne spænding. Neptun står for opløsning og Uranus for ændringer, så der må være noget undervejs i støbeskeen på stationen. Jeg mener ikke at have hørt om noget, men tv-verdenen er heller ikke særlig meddelsom, når det gælder dem selv. Vi har her på blogget mottoet: Få nyhederne, før de sker. Det med at få nyheder, efter at de er sket, det er simpelthen for gammeldags. Jeg vil derfor gerne springe ud i det og forudsige, at der er noget undervejs, og at det kan forekomme lidt bøvlet. Det kan ære af økonomisk eller personalemæssig observans, da Uranus står i Fiskene. Også det elektroniske område, herunder internettet, er inde i billedet. En udskiftning i topledelsen er også en mulighed. Men foreløbig vil jeg ønske TV2 News tillykke med det første årti, hvor stationer har vist sit værd i befolkningen.  

Fidel Castro gået over
Hen mod slutningen af det år, der har gjort et store indhug i antallet af store kunstnere, er en markant politiker nu også faldet. I en alder af 90 år, døde Fidel Castro tidligere på ugen. Han blev født den 13. august 1926 og har naturligvis revolutionsplaneten Uranus stående øverst i horoskopets 10. hus (mål). Umiddelbart ligner Castro en Skorpion-AC, men den ligger i stedet i Tvillingerne, på kanten af Krebsen. Skorpion-præget kommer i hans tilfælde i stedet fra Pluto, der står i 1. hus i aspekt til Månen og Saturn. Saturn står i Skorpionen og modtager hele seks aspekter. Han døde, da den progressive Sol nåede op på netop Saturn (tab, skæbne) i 5. hus, som står for vitalitet. Altså: Tab af vitalitet – og 5. hus er meget ofte inde i billedet ved dødsfald, og ofte hvor Saturn også er indblandet.
Det er astrologisk set meget smukt. Castro har i fødselshoroskopet et kvadrat (90 grader) mellem Solen og Saturn. Og én grad svarer til ét år. Det vil sige, at aspektet mellem de to gentager sig efter 90 år – og bum, så lå han der. Næsten lige på slaget. Og i aspektet deltager ydermere Jupiter i Vandmanden (oprør) og Neptun (sygdom). De deltager alle i et T-kvadrat, som er den stærkeste spænding i hans fødselshoroskop. Og med et så spændingsbetonet horoskop, så SKAL hans liv nærmest give genlyd, så vi nu måtte sige farvel til en mand, som i den grad har delt vandene i verden.

UGEHOROSKOP uge 48 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du har let ved at lære nye ting.
TYR
PS: Læg fremtidige planer.
TVILLING
PS: Du vil have held med nye arbejdsområder.
KREBS
PS: Bed din partner om hjælp, denne har et godt overskud.
LØVE
PS: Vær selektiv med, hvad du siger ja til.
JOMFRU
PS: Tag en chance med kærligheden.
VÆGT
PS: Glem ikke at involvere din partner i dine planer.
SKORPION
PS: Der er mulighed for flirt og romantik.
SKYTTE
PS: Bed andre om at tage ansvar.
STENBUK
PS: Det bliver snart meget lettere.
VANDBÆRER
PS: Du er nysgerrig og kreativ.
FISK
PS: Du har brug for ny inspiration.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar