søndag den 10. januar 2016

Uge 2 astrologisk set

Indhold:
Fantastisk bog, delvis om astrologi
Antikvariatet tilbyder
Syversens fantastiske cd´er
Ugen, der kommer
Nordkoreas brintbombe?
Grænsekontrol
David Bowie gået over
Ugehoroskoper for alle tegn

Fantastisk bog, delvis om astrologi
Solen ved Midnat hedder en ny bog af filosoffen Uffe Jonas, som dermed faktisk har etableret sig som Grundtvig-ekspertEN både herhjemme og internationalt. Det er et kæmpeværk – en mursten på næste 700 sider, som koster 469 kr.
Grundtvig gik klart ind for astrologi, men anfægtede et par punkter, som tilsyneladende gik imod, men begge punkter havde ikke noget med astrologien at gøre som sådan, men med den måde, mennesker anvendte faget på dengang. Jonas skriver klart, at Grundtvig også var clairvoyant, så den alternative verden er rigt repræsenteret i den omfattende bog.
Da vi lige har modtaget den fra forlaget, når vi måske ikke at få den lagt på shoppen i denne weekend, men den kan reserveres på astrologi@astrologihuset.dk – og man modtager efter reservation den nødvendige information.  

Se her! Tilbud fra antikvariatet – som nyt
Alice Bailey: Esoterisk astrologi 270 kr.
Alice Bailey: Hvid magi 250 kr.
Birgit Lomborg Jørgensen: Den usynlige verden 80 kr.
H.P. Blavatsky: Secret Doctrine Commentary, “Stanzas 1-4”: 95 kr.
Charles J. Ryan: H.P. Blavatsky and the Theosofical Movement 125 kr.
Notovitj: Issa – Profeter fra Nazareth 70 kr.
Ellen Sander Jacobsen: Nøgle til livets energi 130 kr.
Roberta DeLong Miller: Psykisk massage 120 kr.
Martabolette Stecher: Bare gør det 129 kr.
Rikke Dinnetz: Lykkelig nu – med positiv kommunikation 139 kr.
Marie Steenberger: Spis efter din kvindetype 139 kr.
Donna van Toen: The Mars Book 120 kr.
Julia & Derek Parker: The Sun & Moon Book (kæmpe værk indbundet I pragteksemplar på 616 sider, helt unikt) 370 kr.

Cd´er fra Astrologihusets Boghandel – fantastisk pianomusik
Tron Syversen: Whispers of Assisi (MEGET fine energi for piano med inspiration fra Frans af Assisi)
Tron Syversen: Piano Poems
Tron Syversen: Your Healing Hour
Disse cd koster normalt 149 kr. stk. I uge 2 koster de kun 119 kr. Reserveres på astrologi@astrologihuset.dk

Ugen, der kommer
Merkur er stadig retrograd; derfor er det vigtigt at tjekke sine beslutninger og planer en ekstra gang, før man sætter dem i søen. Men ellers ser langt de fleste dage i ugen ganske fornuftige ud. Det er denne uge, man skal vælge netop til de større beslutninger og implementeringer, da der efterfølgende kommer nogle måneder, hvor der er mange spændinger, hvilket gør det ekstra vigtigt at komme uden om de stærkeste af dem.

MANDAG
Ugen indledes med en harmonisk dag, hvor Månen sidst på eftermiddagen står flot til Saturn og bevirker stabile og ”fornuftige” følelser. Der er styr på det følelsesmæssige område, som senere på aftenen går over i dybde og passion på grund af Månens harmoni med Venus.

TIRSDAG
En lidt stille dag, hvor det eneste, der sker, er, at Månen lige før midnat går ind i Fiskene og giver et par dage med dybe følelser, intuition, fantasi og drømme – kort sagt er der tryk på den indre verden. Mange vender derfor blikket indad og har stor drømmeaktivitet.

ONSDAG
Ved midnat står Venus i eksakt harmoni med Uranus, hvilket kan give pludselige indskydelser på kærlighedsområdet og i økonomiske anliggender i dagene heromkring. Nogle vil foretage givtige investeringer eller gode køb.  At fornuften også råder, borger Solens harmoni med Saturn for. Mange har store mål og ambitioner nu.
Dagen begynder energifyldt med Månen i harmoni med Mars. Om eftermiddagen går dette mere over i drømme og intuition, da Månen står flot til Neptun.

TORSDAG
Månen modtager to harmonier og to spændinger. Fra morgenstunden er den i spænding til Uranus, så mange let kan stresses og være noget utålmodige. Midt på eftermiddagen er Månen i spænding til Jupiter og bevirker en del flyvskhed og lidt for store armbevægelser. Men samtidig står Månen flot til både Solen og Merkur, hvilken letter kommunikationskanalerne væsentligt. Dette betones yderligere af, at Solen i dag er i eksakt konjunktion med Merkur. Dette kan medføre, at tankerne står i kø i sindet og kan skabe lidt mental stress. Det er derfor vigtigt at tænke sig om en ekstra gang, før tankerne førers ud i livet.

FREDAG
Uranus står i eksakt harmoni med Jupiter, hvilket giver en meget stor iderigdom og nærmest geniale impulser, ikke mindst på det filosofiske område. Kl. 2.48 går Månen ind i Vædderen og giver stærke og åbne følelser.

LØRDAG
Der er stærk følelsesmæssig uro fra morgenstunden, som begynder allerede i løbet af natten. Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto, og mange er lette at stresse, selv om det måske ikke ser sådan ud ved første øjekast. Om eftermiddagen er det noget helt andet. Der står Månen flot til Venus og giver behov for langsomhed, nærhed og hygge, men den spænder samtidig Merkur op, og dette kan gå ud over hyggesnakken.

SØNDAG
Kl. 5.48 går Månen ind i Tyren og giver et par dage med behov for to og hygge. Om aftenen er der dog en spænding til Mars, som kan få temperamenterne til at koge over. Det blive dog ikke til så meget, da Månen står flot til en af de mest fredelige planeter, Neptun, som også sætter fokus på intuition og drømme.

Mordkoreas brintbombe?
Så skete det. Med høj stemme- og cigarføring blev det i går bekendtgjort, at Nordkorea har sprængt en brintbombe, som er stærkere end en atombombe. Det har skabt røre hos både nabolande og stormagterne, som vil samarbejde i sagen. Sprængning skulle være sket den 6. januar 2016 (61-16) kl. 10.00 et sted i Nordkorea.
Men kan man fæste lid til oplysningerne? Jo, NOGET rigtigt skal der nok være i det, men det er med stor sandsynlighed kun tale om en delvis sandhed. Måske var det en kraftig atombombe tilsat noget brint, og på den måde har de ret. MC står tæt på Venus /Saturn-konjunktionen, som er i spænding til Neptun (løgn, fordrejelse), som står i 1. hus i Fiskene. Atomplaneten Pluto(nium) er i total eksakt konjunktion med Solen, og begge er i spænding til Uranus (teknik). Godt nok står Uranus i harmoni med Saturn, men spændingen til konjunktionen er meget stærkere, så begivenheden vil helt klart øge spændingen i regionen og på verdensplan, men også sammenholdet vil øges.
Kommunikationsplaneten Merkur står i 12. hus (skjulte forhold), så der er noget, de ikke har fortalt omverdenen. Hvad det helt præcist er, kan være svært at sige, men det kan sagtens være, at det ikke har været en rendyrket brintbombe. Merkur er i spænding til Mars i Plutos tegn, Skorpionen, så der er under alle omstændigheder tale om en situation, der bør tages alvorligt på alle niveauer.
Pluto er også inde i billedet i lederen, den unge Kim Jong-un (Kim young-one). Han er født den 8. januar 1984 og har i lighed med alle, der er født den 8. januar, uanset årstal, Pluto (atombomber) på vej hen over Solen i år. Dette kan medføre store omlægninger i livet. Det er bestemt ikke usandsynligt, at han bliver fjernet fra magten eller på anden måde stækkes af alliancelandene.

Grænsekontrol
Lars Løkke proklamerede den 4. januar 2016 kl. 12.04 ved et pressemøde, at Danmark fra kl. 12.00 har indført midlertidig grænsekontrol de næste 10 dage med mulighed for forlængelse ved den dansk-tyske grænse. Dette vil i praksis sige, at man bare rykker de såkaldte baglandspatruljer, som indtil nu har foretaget stikprøvekontroller af biler og lastvogne i nærheden af den tyske grænse til at foretage de samme stikprøvekontroller, som man hele tiden har foretaget, bare lidt tættere på den tyske grænse. Altså i virkeligheden et spil for galleriet for at give en godbid til DF, som givetvis vil kræve mere senere, da der på én gang er tale om både stærke og svage energier i horoskopet. De stærke energier udgøres af Sol/Pluto-konjunktionen, som er i spænding til Uranus, og dette kan give store konsekvenser, også på EU-plan, herom senere.

I horoskopet for indførelsen står flygtningeplaneten Neptun i eget tegn og eget hus, og den er endda medhersker over 12. hus. Ikke nok med dette – den står i spænding til både Saturn (MC-hersker) og Venus (hersker over AC og dermed horoskophersker), som begge står i Skytten (udland, rejser). Det er et ekstremt stærkt horoskop, men desværre ikke af den harmoniske slags. Det vil sandsynligvis sige, at indførelsen af grænsekontrol får stor betydning for både Danmark og EU, og man må forvente, at Schengen-samarbejdet, som vi har skrevet om tidligere, vil blive opløst, eller i hvert fald lagt i mølpose i en ”normaliseringsperiode”. Horoskopet tyder stærkt på en om´er, hvis man vil undgå kaos (Neptun).

AC/DC-aksen udløser også spændingen mellem Merkur, Mars og Månen, så det er stærke sager, vi er vidner til lige nu, og vi skal nu til at se på antallet af flygtninge til Danmark i 2016 igen, da forudsætningerne har ændret sig. Det vil jeg komme tilbage til senere.

David Bowie er gået over
Lige efter sin 69-års fødselsdag er en af rockmusikkens største skikkelser død i en alder af 69 år. HOROSKOPET har flere gange bragt indslag med legenden, heraf to astrologiske portrætter. Bowies stil inden for rocken er af nogle blevet betegnet som ”glamrock”, hvor scene fremtræden er særlig væsentligt – noget af et udstyrsstykke hver gang. Astrologisk set er Bowie inde i en transformationsperiode, som kan være meget udfordrende. I lighed med alle, der er født den 8. januar 1947 kl. 9.00 i Brixton, London, står Uranus og Pluto i spænding til Solen (én selv), men her står Mars (energi, arbejde) Og Neptun (sygdom, opløsning). Mesteren er nu tjekket ud fra sit arbejde for sidste gang i dette liv.
Transit Neptun er desuden i spænding til MC/IC-aksen, og så er det, at man gør på pension, måske på grund af sygdom. Og så står Sol/Mars-konjunktionen i 12. hus, der hentyder til det samme. De er i spænding til Neptun, som står i dødens og transformationen hus (h. hus). Solen hersker over 7. hus, så hans enorme publikum har mistet en mester og markant personlighed. Bowie solgte i sin karriere 140 millioner plader, og der vil fortsat blive solgt mange verden over.
Progressive Månen stod ved dødens indtræden i spænding til Saturn (karma) tæt på DC,. Saturn står i radix i konjunktion med Månen og Pluto, så der er tale om transformation i storskala.
Mystikkens planet Neptun står også meget markant i fødselshoroskoper, og interessant nok købte Bowie på et tidspunkt en ø i Caribien – og den hedder Mystique!
Vi ønsker David Bowie en glamourøs rumrejse, som helt sikkert ikke kun går til Mars, men langt ud i den syvende himmel – mindst!

UGEHOROSKOP uge 2 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du kan ændre på tidligere uhensigtsmæssige mønstre.
TYR
PS: Forbered dig på forsinkelser.
TVILLING
PS: Du kan arbejde hårdt, når du vil.
KREBS
PS: Du kan komme ud for forsinkelser.
LØVE
Udfordringer vil nærmest forsvinde af sig selv. Tag dig tid til at nyde det i stedet for at analysere hvorfor. Hold en pause, når du ny får mulighed for det og gør en lille status. Du kan få en uventet regning eller udgift, så det er vigtigt, at du ikke bruger alle dine penge på at forkæle dig selv.
PS: Nye projekter kommer godt fra start.
JOMFRU
PS: Vær ærlig, både over for dig selv og andre.
VÆGT
PS: Tag dig af det, du allerede er startet på.
SKORPION
PS: Vær kritisk ved nye projekter.
SKYTTE
PS: Når en dør lukkes, vil en ny åbnes.
STENBUK
PS: Find din optimistiske side frem.
VANDBÆRER
PS: Fokuser på det, der er gået godt.
FISK
PS: Ikke alle aftaler går, som du regner med.


tIngen kommentarer:

Send en kommentar