mandag den 11. januar 2016

Davis Bowie er gået over


David Bowie er gået over NY UDGAVE

Lige efter sin 69-års fødselsdag er en af rockmusikkens største skikkelser død i en alder af 69 år. HOROSKOPET har flere gange bragt indslag med legenden, heraf to astrologiske portrætter. Bowies stil inden for rocken er af nogle blevet betegnet som ”glamrock”, hvor scene fremtræden er særlig væsentligt – noget af et udstyrsstykke hver gang. Astrologisk set er Bowie inde i en transformationsperiode, som kan være meget udfordrende. I lighed med alle, der er født den 8. januar 1947 kl. 9.00 i Brixton, London, står Uranus og Pluto i spænding til Solen (én selv), men her står Mars (energi, arbejde) Og Neptun (sygdom, opløsning). Mesteren er nu tjekket ud fra sit arbejde for sidste gang i dette liv, hvor selv døden på en måde var iscenesat, idet hans sidste album udkom den 8. januar på hans 69-års fødselsdag. Dette album er altså udkommet på en Sol/Pluto-konjunktion i spænding til Uranus, og sådan noget går normalt ikke hverken stille eller harmonisk til. Bowie led af kræft.  

Nogle har kaldt Bowie for en kamæleon, men intet kan næsten være mere forkert, da en kamæleon tager farver efter sine omgivelser på grund af beskyttelseslighed eller camouflageevne – så kan den gemme sig for fjenderne. Bowie var lige modsat, da han stak maksimalt ud fra alle andre. Derfor var han nærmere en omvendt kamæleon, da der var omgivelserne, der tog farve efter ham. Lad os i hans navn finde et helt nyt udtryk til lejligheden – en antikamæleon.

Transit Neptun er desuden i spænding til MC/IC-aksen, og så er det, at man gør på pension, måske på grund af sygdom. Og så står Sol/Mars-konjunktionen i 12. hus, der hentyder til det samme. De er i spænding til Neptun, som står i dødens og transformationen hus (h. hus). Solen hersker over 7. hus, så hans enorme publikum har mistet en mester og markant personlighed. Bowie solgte i sin karriere 140 millioner plader, og der vil fortsat blive solgt mange verden over.

Progressive Månen stod ved dødens indtræden i spænding til Saturn (karma) tæt på DC,. Saturn står i radix i konjunktion med Månen og Pluto, så der er tale om transformation i stor skala.

Mystikkens planet Neptun står også meget markant i fødselshoroskoper, og interessant nok købte Bowie på et tidspunkt en ø i Caribien – og den hedder Mystique!


Vi ønsker David Bowie en glamourøs rumrejse, som helt sikkert ikke kun går til Mars, men langt ud i den syvende himmel – mindst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar