søndag den 17. januar 2016

Uge 3 astrologisk set

Indhold:
Kender du til Mailchimp?
Flere ugentlige udsendelser
Den fantastiske bog af Sanna Ehdin i ny udgave
Sundhed indefra - ny bog
Grundtvigs sang til Kosmos - et mesterværk, med astrologi
Ugen, der kommer
David Bowie gået over 
Kinas udfordringer
Ugehoroskoper for alle tegn

Kender du til Mailchimp?
Vi er i gang med at løse problemet i mailprogrammet med, at nogle ikke kan bruge de links, vi udsender, og der er tekst, der ikke kan læses. Vi har ikke kunnet finde hjælp til at løse udfordringen, så hvis du kender en del til Mailchimp, hører vi meget gerne fra dig.  

Flere ugentlige udsendelser
Hidtil har det været sådan, at det, der blev skrevet af indlæg på bloggen, først blev udsendt til abonnenterne om søndagen, simpelthen for at spare på antallet af udsendelser. Mange har påpeget, at man jo netop abonnerer for at få indlæggene helt friske og ikke behøver at holde øje med bloggen hele tiden. Send gerne en mail, hvad du mener om dette nye tiltag på astrologi@astrologihuset.dk


Ny udgave af ”Det selvhelbredende menneske”!
En af de bøger, der har været mest efterspurgt i den tid, vi har haft boghandlen i AstrologiHuset, er Sanna Ehdins ”Det selvhelbredende mennesker”. Den er nu kommet i en ny udgave: ”Det nye selvhelbredende menneske”. Den kan bestilles på www.astroshop.dk til 299,00 kr.
Den fantastiske bog nærmer sig et salgstal i nærheden af den halve million i 10 lande.
Den nye udgave indeholder bl.a. en beskrivelse af Pure Fulvic, som vi også har skrevet meget om, bl.a. en artikel i det nyeste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET. Det kan i øjeblikket købes i AstrologiHuset.

Ny bog om sundhed
”Sundhed indefra” af Alberto Villoldo er endnu en ny bog om sundhed, som også kan købes på www.astroshop.dk

Solen ved midnat – Grundtvigs Sang til Kosmos
Denne nye bog er en rejse ind i Grundtvigs verdensbillede af Uffe Jonas, som dermed har indskrevet sig som Grundtvig-eksperten herhjemme, og dermed også internationalt. Grundtvig var endnu mere visionær end almindeligvis antaget. Desuden var han særdeles clairvoyant, og han gik ind for astrologi. Bogen er et digert vært på over 600 sider og indeholder omkring 50 sider om astrologi.
Lars Muhl beskriver denne bog som et mesterværk.

Ugen, der kommer – økonomiske udfordringer m.m.
I denne uge er konjunktionen mellem Merkur og Pluto samt Uranus eksakt, og teksten fra sidste uge er derfor den samme, bare med lidt mere tryk på. Det giver en noget urolig uge, som dog indledes rimeligt harmonisk. Merkur er stadig retrograd, derfor er det vigtigt at tjekke sine beslutninger og planer en ekstra gang, før man sætter dem i søen. Men ellers ser langt de fleste dage i ugen ganske fornuftige ud. Det er denne uge, man skal vælge netop til de større beslutninger og implementeringer, da der efterfølgende kommer nogle måneder, hvor der er mange spændinger, hvilket gør det ekstra vigtigt at komme uden om de stærkeste af dem.
Venus skifter tegn fra Skytten til Stenbukken lørdag, og så gælder det om at bruge pengene mere fornuftigt, da der ellers kan opstå en mangelsituation. Man må med andre ord sætte tæring efter næring. Det kan sætte sig spor i bl.a. aktiekurserne i ugen som helhed, som vil være præget af volatilitet (udsving, men mest af nedadgående observans). Med hele 4 planeter i krisetegnet Stenbukken er der fare for, at en krise er under opsejling. Derfor er det anbefalelsesværdigt at sælge aktier frem for at købe, medmindre man tænker langsigtet og har råd til det. Men som vi har skrevet mange gange i de senere år, er den indeværende krise ikke sådan at få ram på, da den er af mere fundamental karakter, og Uranus/Pluto-spændingen giver altid udfordringer på aktiemarkedet. Og selv om den HAR været eksakt for sidste gang, så er den ikke færdig med at virke. Det vil sige, at 2016 også giver udfordring i form af ustabilitet, og vi skal i det hele taget regne med, at vi går mod slutningen af de tider, hvor det går buldrende fremad. Vi kan udmærket have oplevet det sidste eksempel på dette med det opadgående marked i begyndelsen af sidste år. Det er med andre ord generelt klogt at rette ind og sælge aktier nu, inder de falder markant, hvis man ellers kan nå det. Den næste krise kan blive grundlagt nu. Der kommer rigtig mange spændinger på stjernehimlen i de næste måneder, og det er allerede begyndt. Læs evt. også indslaget om Kina, som helt sikkert indeholder faresignaler i denne tid.

MANDAG
En harmonisk dag, hvor der dog er en spænding mellem Venus (penge) og Jupiter (letsindighed). Derfor skal man lige vende det en ekstra gang i hjernen, før man køber større ting eller investerer. Mars er i eksakt harmoni med Neptun i vandtegn, så intuition, drømme og fantasi kører på de højeste nagler – og der bør lyttes til den indre stemme. Månen står fra morgenstunden flot til Pluto og øger passionen og de dybe følelser. Om eftermiddagen står den godt til Merkur og gør denne periode god til kommunikation og aftaler. Om aftenen står Månen flot til Jupiter, og så er mange optimistiske, glade, forventningsfulde og har sans for humor.

TIRSDAG
Endnu er fin dag, som skydes i gang med Månens harmoni med Solen, og det danner en god helhed og sammenhængskraft, ikke mindst på det hjemlige, nære og følelsesmæssige område. Kl. 9.13 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par snakkesalige dage.

ONSDAG
Dagen begynder trægt og er derfor tålmodighedskrævende. Hastværk er lastvæk, og vil man undgå en lille krise og modstand, så handler det om rettidig omhu – man må være opmærksom på, hvad der sker og ikke lave snuptagsløsninger.
Ellers er dagen på flere måder mest præget af Uranus, der sætter frihed og originalitet meget højt, og mange går gerne kamplystne på barrikaderne og blæser til kamp. Om eftermiddagen står Månen flot til Uranus, men samtidig er Merkur i eksakt spænding til Uranus, og dette aspekt virker hele ugen. Ydermere går Solen kl.15.27 ind i Vandbæreren, som er Uranus´ tegn.

TORSDAG
I dag står Merkur i eksakt spænding til Uranus, og det giver en utålmodig, mental energi, der ikke altid fremmer kommunikation, aftaler, forståelse og samtaler. Fra morgenstunden står Månen i spænding til Venus, og det kan gå lidt ud over dem, der havde regnet med lidt morgenhygge. Her kan man tage revanche om eftermiddagen, for kl. 13.28 går Månen ind i sit eget tegn, Krebsen, der står for omsorg og nærhed, så det lyder menuen på i de næste par dage.

FREDAG - NY UDGAVE - Fejl rettet
Der er 4 aspekter fra Månen i dag- og aftentimerne. Dagen starter energifyldt med Månens harmoni til Mars. Sidst på eftermiddagen står Månen i spænding til både Merkur og Pluto, og det kan give, dybe og passionerede samtaler, hvor det ikke handler om ligegyldigheder. Men det kan virkelig provokere andre mennesker og let skabe modvilje og andre negative følelser. Man går meget nemt fejl af hinanden, medmindre man mærker godt efter, før man udtaler sig. Merkur står i dag eksakt på Pluto, og dette betoner de dybe samtaler, som præger hele ugen.

LØRDAG
Fra morgenstunden står Månen godt til Jupiter, som fremmer glæden og optimismen, så sæt alle sejl til, lige fra du vågner. Kl. 19.21 går Månen ind i Løven og giver et par dage med store armbevægelser, hvor de fleste ikke går i små sko. Og så går Venus ind i Stenbukken og opholder sig der i nogle uger. I den tid er der fokus på økonomi og i det hele taget den materielle verden. Stenbukken er krisetegnet, så der kan komme større udsving og vigende tendenser på det økonomiske område. Læs indledningen.

SØNDAG
Kl. 2.47 er der eksakt fuldmåne, og det giver svingninger i de meget stærke følelser, mange har nu. Især fordi Månen er i spænding til Mars, hvilket kan give temperamentsmæssige udsving som vrede og aggressivitet. Om aftenen giver det mere ro, da Månen bevæger sig ind i en eksakt harmoni med Saturn.

Thorning til udlandet som forudsagt
Allerede før valget skrev vi, at Thorning ville tabe valget og ret hurtigt få et job i udlandet. Jobbet som præsident for EU fik hun jo ikke, men det viste sig også, at hun i realiteten ikke var kvalificeret til dette, og når der er tale om sådanne forudsætninger, er det ret ligegyldigt hvor godt, det ville have passet astrologisk set.
Da Corydon fik SIT job skrev vi, at nu ville Thorning følge hurtigt efter. Vi skrev, at det nok ville blive et job, som indebærer fundraising og på den måde have med økonomi at gøre. Jeg ved ikke specifikt, om hun skal lave fundraising, men det vil hun komme til i det mindste indirekte. Her ligger nemlig en spidskompetence i hendes horoskop med både 7. og 8. hus i Vandbæreren, hvis hersker Uranus får et hav af aspekter fra 3. hus, herunder en konjunktion til Pluto (andres penge og ressourcer). Uranus står for andres børn, og den er også i aspekt til Solen, som står for egne børn. Ydermere aspekterer den bl.a. Månen, som står for barndommen, så det er en stilling, der passer fint til hende. Solen er endda horoskophersker, da den hersker over hendes AC i Løven med udlandsplaneten lige på aksen – særdeles velaspekteret.
Desuden står skæbne- og karmaplaneten Saturn i 9. hus (udland, rejser) i Fiskene (hjælpearbejde, idealisme). Den er i konjunktion med Chiron, den sårede healer, og begge planeter er i aspekt til både Månen, Solen, Uranus og Pluto – og ikke at forglemme også til idealismens planet: Neptun, som også står centralt i horoskopet. Derfor er det heller ikke så underligt, at hun valgte socialdemokraterne som sit parti, selv om hun hørte til i den højre side af partiet.
Hvad angår det aktuelle horoskop er der hele tre aspekter fra transit Jupiter (udland) Desuden står den progressive MC harmonisk til Saturn (mål) og til Jupiter, (igen: udland). IC står tæt på Neptun (idealisme, hjælpearbejde). Den progressive Mars (arbejde, energi) aspekterer også Jupiter, og den progressive Merkur, som står i 6. hus (arbejde) er i aspekt til idealismens planet Neptun.
Held og lykke til Helle!

David Bowie er gået over
Lige efter sin 69-års fødselsdag er en af rockmusikkens største skikkelser død i en alder af 69 år. HOROSKOPET har flere gange bragt indslag med legenden, heraf to astrologiske portrætter. Bowies stil inden for rocken er af nogle blevet betegnet som ”glamrock”, hvor scenefremtræden/koreografi er særlig væsentligt – noget af et udstyrsstykke hver gang. Astrologisk set er Bowie inde i en transformationsperiode, som kan være meget udfordrende. I lighed med alle, der er født den 8. januar 1947 kl. 9.00 i Brixton, London, står Uranus og Pluto i spænding til Solen (én selv), men her står Mars (energi, arbejde) Og Neptun (sygdom, opløsning). Mesteren er nu tjekket ud fra sit arbejde for sidste gang i dette liv, hvor selv døden på en måde var iscenesat, idet hans sidste album udkom den 8. januar på hans 69-års fødselsdag. Dette album er altså udkommet på en Sol/Pluto-konjunktion i spænding til Uranus, og sådan noget går normalt ikke går hverken stille eller harmonisk til. Bowie led af kræft. 
Nogle har kaldt Bowie for en kamæleon, men intet kan næsten være mere forkert, da en kamæleon tager farver efter sine omgivelser på grund af beskyttelseslighed eller camouflageevne – så kan den gemme sig for fjenderne. Bowie var lige modsat, da han stak maksimalt ud fra alle andre. Derfor var han nærmere en omvendt kamæleon, da der var omgivelserne, der tog farve efter ham. Lad os i hans navn finde et helt nyt udtryk til lejligheden – en antikamæleon.
Transit Neptun er desuden i spænding til MC/IC-aksen, og så er det, at man gør på pension, måske på grund af sygdom. Og så står Sol/Mars-konjunktionen i 12. hus, der hentyder til det samme. De er i spænding til Neptun, som står i dødens og transformationen hus (h. hus). Solen hersker over 7. hus, så hans enorme publikum har mistet en mester og markant personlighed. Bowie solgte i sin karriere 140 millioner plader, og der vil fortsat blive solgt mange verden over.
Progressive Månen stod ved dødens indtræden i spænding til Saturn (karma) tæt på DC,. Saturn står i radix i konjunktion med Månen og Pluto, så der er tale om transformation i stor skala.
Mystikkens planet Neptun står også meget markant i fødselshoroskoper, og interessant nok købte Bowie på et tidspunkt en ø i Caribien – og den hedder Mystique!
Vi ønsker David Bowie en glamourøs rumrejse, som helt sikkert ikke kun går til Mars, men langt ud i den syvende himmel – mindst!

Kinas udfordringer
Vi begyndte for nogle få år siden at skrive om de udfordringer, Kina ville få på det økonomiske område fra 2012-16. I den periode tager Pluto først spændingen til Solen og dernæst til Merkur og nu til Neptun. Pluto hersker over MC og Venus (penge). Solen hersker over 7. hus og har derfor indflydelse på omverdenen. I 7. hus står også Mars og Pluto i konjunktion i starthoroskopet. Merkur hersker over 8. hus (nationaløkonomi, konkurs) og Neptun, som hersker over 2. hus (egne penge, kassebeholdning).
Der er altså økonomi inde på alle mulige måder, blot er de alle spændingsbetonede. Derfor var det helt forudsigeligt, at der ville komme økonomiske udfordringer i verdens næststørste økonomi i den nævnte periode. Nu ender det sandsynligvis ikke med en kollaps, men derfor kan der sagtens komme en alvorlig øretæve til kineserne. Ikke mindst, fordi deres leder, Xi Jinping også har alvorlige spændinger i sit horoskop. Og denne talemåde stammer netop fra det gamle Kina: Som kejseren, så riget. Som kejseren har det, sådan har hans rige det også.
Jinping har haft sin progressive Merkur i spænding til både Saturn og Mars i de seneste 3-4 år – lige i samme periode som sit land. Det var derfor astrologisk set forventeligt, at hvis han blev valgt som leder, ville der relativt hurtigt begynde at komme økonomiske udfordringer.
Pluto kræver oprydning og transformation/ændringer. Derfor bliver 2016 året, hvor disse ændringer enten skal udføres eller i det mindste vedtages. Jinping er sat på sit livs prøve i denne vigtige omstillingsproces. Kender han og regeringen ikke sin besøgelsestid, så VIL der komme en økonomisk nedsmeltning. Det, som kineserne selv tror, er, at de skal finde en ny vækstmodel. Og de håber ikke, at der bliver tale om nulvækst, men dette er ikke desto mindre, hvad Pluto kræver, som jeg ser det. Lever man ikke op til dette plutoniske krav, så kan man regne med at blive hjemsøgt af kriser og endnu større udfordringer, som let kan komme ud af kontrol, fordi naturkræfterne så vil tage over. Og mod naturen kæmper selv markedskræfterne på sigt forgæves.

Kontroltab
Plutos spændinger bevirker ofte et kontroltab, som næsten altid er angstprovokerende – måske især i en etpartistat, hvor der nærmest er kontrol med hver enkelt borgers gøren og laden. Det aktuelle kontroltab gælder aktiemarkedet, som bevægede sig ud af kontrol i den første uge af 2016. Efter 29 minutters panik greb myndighederne smådesperat ind og lukkede børsen.
Kapitalen er begyndt at fosse ud af landet på trods af øget kontrol. Den kinesiske valuta er også under pres, fordi det er blevet billigere for udlandet at købe kinesiske varer., hvilket så til gengæld er en fordel for eksporten. Men astrologisk set er der udsigt til nye svækkelser, hvilket vil sende endnu flere penge ud af landet. Denne svækkelse er medvirkende årsag til, at olieprisen styrtdykker.
Der er også mistro til regeringens tal og dermed til systemet i det hele taget. Centralbanken (også Pluto) foretager sig handlinger, som markedet har svært ved at tolke, så på sigt bliver mere åbenhed og gennemsigtighed en nødvendighed. Det kinesiske folk vil snart begynde at kræve massive ændringer og mere demokrati.
Desuden er det kinesiske ejendomsmarked overophedet, og der har været massiv gældsætning i de seneste år. Samlet set bliver det en kæmpe opgave at få styr på forholdene igen, og det vil sende dønninger ud i resten af verden, herunder Danmark.
Den gamle model skal med andre ord udskiftes med en ny. Men da man ikke vil slippe væksten på det materielle plan, så vil man sandsynligvis prøve en anden model, som bare heller ikke vil holde i længden. Og imens lider kloden under et massivt, fysisk pres, som – selv om der tages forskellige miljøinitiativer – vil resultere i, at kloden som sådan lider, og derfor vil mennesker også komme til det. Det er den erkendelse, vi som beboere på denne klode ikke har villet acceptere, men nu er vi ved at være derhenne, at vi ikke kan undgå at acceptere kendsgerningerne.
Man kan give de kinesiske ledere et velment råd om at tilpasse sig - eller at nedsmelte.
Nu går det nok ikke så galt i første omgang, men med al den usikkerhed, befolkningen og udlandet lever med, bliver de nødt til at gøre noget ved. Denne usikkerhed er medvirkende årsag til aktieuroen. Og det er lige før, man bliver usikker, og den lille vækst generelt i den kinesiske økonomi, der trods alt har været på det seneste, tør man næsten ikke stole på.
Lukketheden avler usikkerhed, og dette bør hurtigt forbedres, så man kan opnå en vis stabilitet, men astrologisk ser det ud til, at vi i hvert fald skal hen til 2017, før der sker noget virkningsfuldt.  

UGEHOROSKOP uge 3 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Der er beslutninger, der skal træffes.
TYR
PS: Du får nogle geniale ideer.
TVILLING
PS: Ikke alle projekter vil lykkes for dig.
KREBS
PS: En gammel ven dukker igen op i dit liv.
LØVE
Du kan med held kaste dig ud i nye boligprojekter. Der er vigtigt, at familien er involveret og enig i de ting, der skal laves, så kan du nemlig let få tingene til at ske. Du har travlt på arbejdet, men der vil ikke være de store udfordringer. Der er harmoni i dit parforhold og kærlighed i luften.
PS: Godt planlagt er halvt fuldendt.
JOMFRU
PS: Der vil være mere tunge øjeblikke.
VÆGT
PS: Du har brug for en time out indimellem.
SKORPION
PS: Hav ikke alt for ambitiøse planer.
SKYTTE
PS: Lad dig ikke begrænse.
STENBUK
PS: Inden længe vil tingene ændre sig til det bedre.
VANDBÆRER
PS: Du har mange ressourcer til din rådighed.
FISK
PS: Det er en god ide, at sove på vigtige beslutninger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar