søndag den 31. januar 2016

Indhold:
Den Levende Astrologilinje
Link til ugehoroskoper for alle tegn
Nu gratis fotos i de personlige dåbs- og navngivningsbøger
Messen i Falconer Center – få en VIP-billet
Ugen, der kommer
Lykketoft på glatis
Frederiksen i defensiven
Smykkelovens horoskop
Statsstøttet terrorisme - læserbrev
Ugehoroskoper for alle tegn - se særskilt indslag

Uge 5 astrologisk set
Den Levende Astrologilinje
Du kan ringe til den ret så levende astrolog, Karl Aage Jensen, på Den Levende Astrologilinje for et startgebyr på 100 kr., som kan indbetales på mobile pay 2811 0545 eller overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590 sammen med det antal minutter, du forventer at tale. Det koster ekstra 10 kr. i minuttet, så hvis du regner med at tale i 10 minutter, bliver det i alt 200 kr., der skal indbetales på forhånd. 10 minutter er ofte tilstrækkeligt, hvis man kun ønsker svar på et enkelt spørgsmål. Mail evt. på astrologi@astrologihuset.dk


De personlige børnebøger udvikles stadig – nu gratis fotos i bogen
Nu er de personlige dåbs- og navngivningsbøger blevet endnu bedre. Ud over det nye eventyr om besøget hos havkongen og Havdronningen, kan der nu sættes op til 5 fotos af barnet ind, hvis du bestiller bogen inden udgangen af denne uge. Den kan nu også fås på både engelsk, svensk og serbisk, og vi arbejder på udgaver på andre sprog. Bøgerne er nu også blevet så fleksible, at man kan få tekster efter eget ønske sat ind. Og der er plads til personligt præg på blanke sider i slutningen af bogen. Disse kan anvendes til gæstebog, fotos, håndaftryk eller personlige hilsner. Se bøgerne på: http://astroshop.dk/borneboger.html

Messen i Falconer Center i næste weekend – få en VIP billet
5.-7. februar er der igen messe i Falconer Center, hvor vi deltager med astrologi, clairvoyance, håndlæsning og tarot. Vi har i boghandelen 20 % rabat på alle varer.
Som abonnent på Astrologimagasinet HOROSKOPET får du prøvebehandlinger til halv pris på astrologi, clairvoyance osv. Ønsker du stor rabat på entreen, så tilmeld dig Daninfos nyhedsbrev og få en VIP-billet til kun 35 kr. på www.daninfo.dk eller direkte: http://www.daninfo.dk/nyhedsbrev.html
Håber at se dig på messen!

Ugen, der kommer – ny rekord?
Ugen begynder med, at Merkur er i eksakt spænding til Uranus, og dermed er beskrivelserne fra de seneste uger stadig gældende i denne uge. Merkur går stadig meget langsomt, men udfaser den nævnte spænding i ugens løb, så den er væk i næste uge.
Ugen byder på en meget usædvanlig begivenhed i form af i alt hele 10 eksakte aspekter planeterne imellem., som du kan læse om under lørdagen, som indeholder en MEGET stor tekstmængde.

MANDAG
I dag er spændingen mellem Merkur og Uranus eksakt, og det giver stadig uro, spændinger, pludselige hændelser og utålmodighed. Om formiddagen står Månen på Mars og kan let give aggressioner og temperamentsmæssige reaktioner. Midt på dagen står Månen harmonisk til Pluto og giver dybe og intense følelser samt stor lidenskab. Om eftermiddagen står Månen flot til kommunikationsplaneten Merkur, så formidling og trafik er begunstiget.

TIRSDAG
Månen går kl. 15.50 ind i Skytten og giver et par dage med stor optimisme, gåpåmod og livsglæde. Gå fx en lang tur eller se en god film i tv – eller endnu bedre i biografen.

ONSDAG
I dag står Solen i eksakt harmoni med Saturn, og det giver behov for stabilitet, disciplin, ansvarlighed og struktur. Dagen starter dog lidt kaotisk med Månens spænding til Neptun. Dette kan give diffuse følelser, grænsende til det kaotiske, og man skal ikke tro på alt, hvad man hører og ser. Om aftenen er det helt anderledes, for her udløser Månen den nævnte harmoni mellem Solen og Saturn, hvorved de nævnte ting i indledningen kommer ekstra meget frem, og på en meget harmonisk måde. En ganske rolig og afklaret aften. Læs evt. også indledningen, der gælder for hele ugen.

TORSDAG
En lidt flyvsk formiddag, hvor tingene kan gå for hurtigt på grund af Månens spænding til Jupiter – men ellers ingen eksakte aspekter.

FREDAG
Igen en ret stille dag, hvor Månen kl. 00.44 går ind i Stenbukkens tegn og byder på et par dage med de traditionelle dyder såsom ansvarlighed, disciplin, tålmodighed, struktur og forsigtighed. Det kan måske kede nogen, men hastværk vil vise sig at være lastværk. Eftermiddagen byder også på ro og indre aktiviteter som drømme, fantasi og intuition på grund af Månens harmoni med Neptun.

LØRDAG
Her har vi ugens absolutte højdespringer, hvad eksakte aspekter og aktiverede astrologiske faktorer angår. Der er tale om en rekord, som jeg skulle mene statistisk set er vildt usædvanlig. Ud over hele 6 eksakte aspekter fra Månen er der ikke mindre end 4 eksakte planetaspekter, hvilket er vildt meget. Jeg har ikke set noget lignende siden februar 1962, hvor hele 7 planeter var i konjunktion i Vandbæreren. Dette er præcis 54 år siden, den 5.- 6. februar 1962.
Nå, men til den voluminøse sag: Venus står på Pluto og udløser dennes spænding til Uranus. Det samme gør Merkur, som også er eksakt i indeværende uge. Det vil sige, at der er tale om et såkaldte stellium, hvor 4 planeter er i konjunktion i dag. Månen, Merkur, Pluto og Venus. Denne firdobbelte konjunktion er dog ikke eksakt, hvad Merkur angår. Den bliver i dag peppet op af en harmoni med Jupiter. Jeg skal love for, at der er kul på. Det kunne have været spændende at se, hvad der var sket, hvis børserne var åbne i dag. Men en så stærk manifestation bør være tilstrækkelig til at lave større volatilitet (udsving) i denne uge, især fordi alle 4 planeter er i spænding til Uranus. Det vil også påvirke alle, der er født lige efter midten i de kardinale tegn Vædder, Vægt, Stenbuk og Krebs: Ca. den 5.-11. i disse måneder. De samme datoer i Tyren, Fiskene, Skorpionen og Jomfruen får en harmonisk indflydelse fra de samme planeter, så der vil være kæmpe stor spredning i virkningen for det enkelte menneske. Den første gruppe skal passe på, når de foretager sig vigtige ting som køb og salg for større beløb. Det er bedre at sælge end at købe, men selv et salg skal man tjekke godt op på, før man beslutter sig, og især før man gennemfører det. De andre tegn har mulighed for at gøre deres livs investering/køb, men bør lige se, om der er andre faktorer i horoskopet, der taler imod. Både økonomi og kærlighed er i fokus nu – og livets værdier i det hele taget. Viser det sig, at der ikke sker det helt store på det kollektive plan, kan man roligt regne med, at der lægges et nyt fundament, og at der rokkes ved det gamle. En ny verdensstruktur er under dannelse, og det kommer ikke til at gå helt stille af. Det har vi skrevet en del om i de seneste uger.
Månen er i dagens løb i konjunktion med alle de tre planeter i stelliet, og det øger blot udsvingene, som dog godt kan blive forsinket, men meget vil vise sig at vise tilbage til den første måned i år, som også viste sig fra en anden side, men der er altid en større sammenhæng i tingene. Hele 4 fremtrædende musikere er døde i denne måned, Bowie, Frey plus to…ham fra Jefferson Airplane og Natalie Cole. Man kan sige, at det er en måned, der rocker kloden – og rocker ved samfundet og dermed på menneskenes hverdag. Tænk her også på flygtningesituationen, som nok skal blusse mere op igen, når det bliver varmere. Saturn er ikke helt fri af spændingen til flygtningeplaneten Neptun i Fiskenes tegn. Det er et delikat og meget følsomt emne, vi har her.
Solen er i eksakt harmoni med Uranus, så mange har behov for at kunne udfolde sig frit og originalt – og præcis lige så uhæmmet og normafvigende, som man lyster. Merkur står flot til Jupiter og trækker de tre andre planeter i konjunktionen med, så der er en dag med meget store forskelle for den enkelte – det beror på, hvor alle disse elementer påvirker ens eget horoskop. Og så kunne der skrives meget mere om dette, men nu må det række for nu. Hvis du vil vide mere om, hvordan det påvirke netop dit horoskop, kan du bruge den billige løsning med den Levende Astrologilinje, der er nævnt i indledningen.

SØNDAG
Så er det hverdag igen aspektmæssigt, men flere af gårsdagens aspekter er stadig aktive for Solens, Merkurs og Venus´ aspekters vedkommende – det vil sige den konjunktion, som stadig er tredobbelt. Det vil sige, at den stadig er særdeles virkningsfuld. Så læs derfor under disse for lørdag.
Månen går i dag kl. 5.59 ind i deri frihedsorienterede tegn, Vandbæreren, som også kræver originalitet. Da Uranus også er i fokus, er der tale om ret så oprørske energier. Mange vil gå på barrikaderne og protestere, hvis det går ud over friheden og den personlige integritet. At det også kan komme til at blive en lidt heftig og måske mere voldsom søndag end normalt, skyldes Solens eksakte spænding til Mars (krig, voldsomhed), som faktisk også havde stor indflydelse i går, selv om den ikke var eksakt. Men der er heldigvis noget, der kan gøre det lidt mindre uharmonisk. Venus er nemlig i harmoni med Mars, og det er et rigtige nydelsesaspekt, som er ideelt for kærlighed og værdier generelt. Igen en blandet dag, så der bliver tale om en weekend, der kan blive udslagsgivende for mange mennesker, der skal fortage sig vigtige handlinger eller tage vigtige beslutninger i livet. Og mange kan stå at skulle tage meget hurtig stilling eller reagere hurtigt på pludseligt indtrufne hændelser og muligheder eller dilemmaer.

Lykketoft på glatis
Vi har tidligere skrevet om Mogens Lykketofts horoskop som et eksempel på Plutos spænding til Solen, som alle har, der er født den 9. januar som han. Spændingen er dog ikke eksakt endnu, men den bliver alligevel trukket ind, da Uranus, som er i spænding til Pluto på himlen i denne tid, allerede har fat i Solen. Der er den ekstra detalje med 1946, hvor Lykketoft er født – at Venus står nogle grader før Solen. Derfor har han haft både Uranus og Pluto i spænding i et par år. Her ser vi samtidig et eksempel på, at der også kan ske positive og banebrydende ting i livet på spændinger. Sidste år tiltrådte han som FN-formand, og måske er det denne omstændighed, der har ført ham lidt på glatis. Lykketoft er lige fyldt 70 år, og blev i den anledning fejret af dem, han troede var venner. Men en enkelt viste sig at snigløbe ham ved at lække festtalen til Berlingske Tidende, som nu har offentliggjort den i sin helhed. Og der er tale om saftige sager, idet Løkke betegnes som en lille svindler og Thorning som talent- og profilløs.
Det er ikke en tale, der klæder ham, og astrologisk set kan det være med til at smudse hans eftermæle. Jeg vil tro, at han vælger dansk politik fra senest til næste valg. Og hvis han ikke gør, kan det blive gjort for ham. Både Uranus og Pluto vil i de kommende år også gå i spænding til både Saturn, Jupiter og Mars – og det er nærmest at sammenligne med prins Henriks horoskop, der sendte ham på pension.
Men hvad med kommunikationen i denne tid? Den MÅ der jo være noget med, når han kan komme så galt af sted. Merkur kører lidt parløb med Venus, så de er begge progressivt i spænding til Neptun (rygter, hemmeligheder, lækager, skjulte forhold). Progressive Sol er også i spænding til Merkur – og Mars (vrede, temperament) til Solen. Transit Saturn er også begyndt at spænde Uranus op, så han har virkelig mange spændinger. Derfor vil den kommende tid betyde store og pludselige forandringer i hans liv, og nogle af disse vil være særdeles udfordrende. Uranus står for pludselige og uforudsigelige hændelser og bratte opvågninger, og det kan man vist roligt sige, at han har været udsat for – og astrologisk set altså ret forudsigeligt.

Mette Frederiksen i defensiven
Man er stort set altid i defensiven, når Saturn spænder til i ens horoskop. Mette Frederiksen er født 19.11. 1977 og har Saturn stående på sin Merkur (kommunikation) og Neptun (flygtninge), og den udløser en spænding til Månen (fædrelandet). Dette aspekt er der mere eller mindre hele året, men mest i januar/februar, april/maj og i november. Flere medlemmer har meldt sig ud af S, og der er bøvl med baglandet. Ikke underligt astrologisk set. Saturn hersker over hendes 3. hus (kommunikation), så det er ikke et år, hvor vi skal vente, at hun skifter holdning; og hvis hun gjorde det, ville hun bare få nogle andre på nakken. Hun har malet sig selv op i et hjørne, hvor manøvremulighederne er begrænsede, men jeg vil tro, at der kommer til at ske en masse til næste år. Hen over sommeren får hun dog hjælp fra Neptun, der er i harmoni med Venus og Uranus og udløser begges harmoni med Månen, som dog samtidig er i spænding til Merkur og Neptun. Og når både Saturn og Neptun er i spænding, er det næsten som Lykketoft, selv om det ikke kan sammenlignes. Men begge har stærke spændinger et stykke tid fremover, så hun skal også passe på, hvem hun stoler på. Der kan godt blive tale om at blive snigløbet på sådanne spændinger, og baglandet skal hun især være opmærksom på.

Smykkeloven – ikke nogen smuk lov
Denne meget omstridte lov, som har givet genlyd i den samlede verdenspresse, blev endelig vedtaget den 26. januar kl. 16.37. Begge hovedakser er i spænding, så allerede der har vi noget ballade og udfordringer. AC er i spænding til Mars (temperament) og MC til Merkur/Pluto-konjunktionen i 6. hus i Stenbukken. MC er også i konjunktion med Uranus, så der vil være mange følgevirkninger, og den vil skabe mange protester/modstand.
Solen på DC er også i tiltagende spænding til Mars, så det kan godt komme til at gå lidt voldsomt til, selv om Mars også er med i et par harmonier. Juraplaneten Jupiter er stort set uaspekteret, hvilket aldrig er godt for en vedtagelse af netop en lov. Den får kun en svag - og samtidig aftagende - trigon til Pluto, så dette aspekt er ret virkningsløst og kan derfor ikke bøde nok på, at Danmarks omdømme kan få ridser i lakken. Men det stemmer fint overens med Danmarkshoroskopet, at der sker noget sådant, så om ikke andet, så bærer det ved til astrologiens bål.
Det skal dog siges, at udenrigstjenesten udførte et stykke solidt håndværk, mens det internationale pres var på sit højeste, og hvor Støjberg og Jensen måtte en tur tril Bruxelles for at forklare sig om sagen.   

Statsstøttet terrorisme set i lyset af Danmarkshoroskopet - læserbrev

I den forløbne uge blev det nævnt i medierne, at en del af de ca. 6,4 milliarder, som Skat har mistet i skatteindtægter de senere år i forbindelse med de fejlagtige udbetalinger af momsrefusion til udenlandske firmaer, som de har foretaget de senere år er havnet i baglommen på virksomhedsejere, som er tilknyttet terrororganisationen IS.
At denne nyhed kom frem i netop denne uge er ikke helt tilfældigt. Man havde nok håbet på, at den skulle drukne i nyhedsstrømmen fra både vores egne og udenlandske mediers ensidige dækning af, hvor dårligt vi behandler flygtninge, som kommer til Danmark, fx ved at fratage dem deres smykker uden affektionsværdi, hvilket blot er de danske politikeres forsøg på at henvende sig til (nogle) af deres vælgeres gunst og samtidig fjerne fokus fra, at den danske stat faktisk økonomisk støtter verdens største terrororganisation med millioner af kr., og at vi dermed som skatteydere indirekte også gør det. Til sammenligning er de få tusinde kr., som vi kan skrabe sammen ved at fratage/stjæle flygtninges smykker ude af proportion og fuldstændig uden betydning i det samlede økonomiske flygtninge-regnestykke og hører ind under det, man kan kalde for signalpolitik og damage control, da det med denne flygtningepolitik lykkedes det regeringen at få både hele den danske befolkning og den samlede verdenspresse til at se bort fra den kendsgerning, at Skat har støttet IS med millioner af kr., og i stedet henlede opmærksomheden på, at Danmark fratager flygtninge deres smykker uden affektionsværdi, selv om det stadig for de fleste står hen i det uvisse, hvornår et smykke har en affektionsværdi, og hvem som har bemyndigelse til at vurdere, hvornår et smykke har en affektionsværdi.   

Denne for tiden eklatante mangel fra regeringens og Skats side på at ville påtage sig et ansvar (Saturn) for alle de fejl, som Skat har begået i årevis (selv om Skat selv har forsøgt at bortforklare det med, at det skyldtes systemfejl, som der nu er blevet rettet op på med placeringen af hele 50 medarbejdere, som kun skal arbejde med momsrefusion), ses i Danmarkshoroskopets mange Saturn-aspekter, hvor bl.a. transit Saturn (ansvar) for tiden er i opposition til Solen (regeringen) i 10. hus og derfor bliver regeringen for tiden testet på deres førte politik - senest i mandags, hvor to ministre var blevet "inviteret" til Bruxelles for i EU´s flygtningeudvalg at stå skoleret og forklare Danmarks flygtningepolitik.
At det netop nu kommer frem, hvor inkompetent Skat er blevet efter fyringen af ca. 4000 medarbejdere for nogle år siden, og hvilke alvorlige følger dette har haft, i form af mistede skatteindtægter, ses af transit Saturn trigon til Danmarkshoroskopets Mars, som er i konjunktion med Saturn i 8. hus (Skatteindtægter). Så lige nu handler det for Danmarks vedkommende om, at der ikke findes en anden måde at bruge vores skatteindtægter på, end fx at sende pengene ud af landet til momssvindlere og krigsførelse. Måske var det en bedre idé at investere i infrastruktur, uddannelse, velfærd/sundhedssektoren, nødhjælp i de nærområder flygtningene kommer fra og ikke bruge så mange penge på forsvaret/krigsførelse.  Vi må jo ikke glemme, at Danmark i årevis har været en krigsførende nation, og at regeringen/ forsvarsministeriet (måske rettere at kalde det for krigsministeriet, som det tidligere har heddet) lige nu står over for, at skulle købe nye jagerfly for 30 til 40 milliarder kr., selv om det er helt umuligt at forestille sig, hvor disse penge skal komme fra set i lyset af den slunkne statskasse, hvilket transit Saturn (mangel, begrænsninger) prøver at fortælle os, da den er i aspekt til konjunktionen mellem krigsplaneten Mars (aggression) og Saturn (begrænsninger) i 8. hus (vores fælles pengekasse), samtidig med at progressive Mars er i spænding til sig selv i 8. hus (dyb underliggende vrede i befolkningen, som er stærkt splittede i flygtningedebatten), hvor den som nævnt er i konjunktion med Saturn. Derfor kan regeringen ikke længere forsvare, hverken over for regnedrengene i finansministeriet eller over for befolkningen, at fortsætte den meget dyre militaristiske udenrigspolitik, som vi nu i en årrække har ført uden succes, da resultatet kun har ført til det stik modsatte af det, som var målet med vores krigsindsats, nemlig øget terrorisme, frygt og flygtningestrømme fra de lande, man har involveret sig med i krigshandlinger, og som nu har spredt sig til Europa med de mange terrorhandlinger (Mars/Pluto), øget frygt (Saturn) og flygtningestrømme (Neptun), som Europa oplevede sidste år. Giver vi politikerne/regeringen lov til at fortsætte deres nuværende politik ved at stemme på dem og dermed blåstemple, at de bruger pengene på, at vi skal være en krigsførende nation, vil det ende med, at Danmark går bankerot, lige som vi gjorde i 1813, da vi brugte alle pengene på krigsførelse under Napoleonskrigene. Saturn vil med sin markante tilstedeværelse i Danmarkshoroskopet sætte fokus på, at det lige nu er nødvendigt med en omstrukturering (Saturn) af, hvordan vi bruger vores penge. Det har vi de næste syv år (en Saturn-cyklus) til at få gjort, mens progressive Ascendant er i spænding til radix Saturn, og transit Pluto befinder sig i Saturns eget tegn Stenbukken. 

  • At den danske regering i den forløbne uge måtte løbe spidsrod for EU og den samlede verdenspresse og måtte finde sig i at blive afbildet med satiretegninger af dens flygtningepolitik er en karmisk (Saturn) reaktion på det som skete for præcis 10 år siden (en Saturn trigon Saturn-cyklus), da sagen om Mohammed-tegningerne for alvor tog fart.

At der har været meget misinformation omkring Danmarks flygtningepolitik de foregående 3-4 uger, mens Merkur (kommunikation) har været retrograd/ustabil, ses af, at det har været meget svært for regeringen, at trænge igennem i medierne og udbrede disse facts omkring Danmarks flygtningepolitik:

1. Danmark er på størrelse med staten Maryland i USA.
2. Danmark modtog 21.300 flygtninge i 2015, hvilket gør landet til et af de 10 lande i EU, som modtager flest flygtninge pr indbygger.
3. Danmark er fortsat blandt de mest rundhåndede lande mht. sundhedssystem, uddannelse og sociale ydelser for flygtninge.
4. Danmark forventer at modtage 25.000 flygtninge i 2016, hvilket er 20 % flere end året før.
5. Danmark brugte i 2015 næstmest på flygtninge af alle lande i EU, målt i procent af brutto-nationalproduktet (BNP) og forventer det samme for 2016.
6. Danmark er blandt de blot 5 lande i verden, som lever op til de mål, der af FN blev sat som at yde mindst 0,7 % af BNP til udviklingsbistand og humanitær hjælp.

-          Af Morten Bruun
Ingen kommentarer:

Send en kommentar