torsdag den 28. januar 2016

Så faldt Danmark ved EM

Gudmundur dur ikke?
Vi skrev før EM i håndbold, at Danmark lå til en 5.-plads, og der kommer måske til at holde stik nu. Ganske vist var der flere spillere, der havde meget fine horoskoper, men i den sidste ende blev det altså trænerens noget ramponerede horoskop, der afgjorde det hele. Naturligvis var det ikke hans skyld, at vi kun fik 20 timers hvile mellem de sidste to kampe, hvilket også fik afgørende indflydelse - men man kan måske nok sige, at det var astrologiens skyld, når træneren havde disse spændinger. De 20 timers hviletid var også et grundvilkår, som jeg ikke var klar over fra turneringens start, men som passer fint astrologisk set. Det er ikke tilfældigt, at det er den træner med de mange spændinger, der løber ind i en sådan fælde. Og holdet var meget præget af individuelle præstationer i løbet af turneringen, og det var ikke nogen fordel, når vi i de to sidste kampe mødte hold, der kæmpede kollektivt og dermed var bedre end Danmark.

De spillere, der havde de bedste horoskoper, leverede også virkelig gode individuelle præstationer, men som sagt var der tale om en svag holdindsats i de seneste to kampe. Men der var en lille overraskelse astrologisk set. Nemlig at Mads Christiansen spillede så godt. Han burde dog astrologisk set have været skånet lidt i starten, så han ikke gik død, især i den sidste kamp mod Tyskland. Men det gjorde hele holdet stort set også. Så alt i alt er det lige efter den astrologiske kogebog.


Og ja, Gudmund dur, men det gør hans horoskop ikke lige nu, i hvert fald ikke til tophåndbold. Men så dur det til gengæld til så meget andet, og livet er jo andet end håndbold…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar