torsdag den 7. januar 2016

Brintbombe i Mordkorea?


Så skete det. Med høj stemme- og cigarføring blev det i går bekendtgjort, at Nordkorea har sprængt en brintbombe, som er stærkere end en atombombe. Det har skabt røre hos både nabolande og stormagterne, som vil samarbejde i sagen. Sprængningen skulle være sket den 6. januar 2016 kl.. 10.00 et sted i Nordkorea.

Men kan man fæste lid til oplysningerne? Jo, NOGET rigtigt sal der nok være i det, men det er med stor sandsynlighed kun tale om en delvis sandhed. Måske var det en kraftig atombombe tilsat noget brint, og på den måde har de ret. MC står tæt på Venus /Saturn-konjunktionen, som er i spænding til Neptun (løgn, fordrejelse), som står i 1. hus i Fiskene. Atomplaneten Pluto(nium) er i total eksakt konjunktion med Solen, og begge er i spænding til Uranus (teknik). Godt nok står Uranus i harmoni med Saturn, men spændingen til konjunktionen er meget stærkere, så begivenheden vil helt klart øge spændingen i regionen og på verdensplan, men også sammenholdet vil øges.

Kommunikationsplaneten Merkur står i 12. hus (skjulte forhold), så der er noget, de ikke har fortal omverdenen. Hvad det helt præcist er, kan være svært at sige, men det kan sagtens være, at det ikke har været en rendyrket brintbombe. Merkur er i spænding til Mars i Plutos tegn, Skorpionen, så der er under alle omstændighed tale om en situation, der bør tages alvorligt på alle niveauer.

Pluto er også inde i billedet i lederen, den unge Kim Jong-un (Kim young-one). Han er født den 8. januar 1984 og har i lighed med alle, der er født den 8. januar, uanset årstal, Pluto (atombomber) på vej hen over Solen i år. Dette kan medføre store omlægninger i livet. Det er bestemt ikke usandsynligt, at han bliver fjernet fra magten eller på anden måde stækkes af alliancelandene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar