søndag den 13. december 2015

Uge 51 astrologisk set

Indhold:

Transformationsspillet
Kristne ikoner, krybbespil mm.
Nyt fra AstrologiHusets Boghandel
Antikvariatet tilbyde topkvalitet
Raphaels populære efemeride
HOROSKOPET snart på gaden
Ugen, der kommer
Klimamødet i Paris
Læseindlæg om stjernetegn og immunforsvar
Ugehoroskoper for alle tegn


Transformationsspillet
Et psykoterapispil, der kan spilles over lang tid, udviklet på Findhorn – en god julegaveide. Engelsk. Kan bestilles her: http://astroshop.dk/catalogsearch/result/?q=Transformation+Game


Kristne ikoner og krybbespil
I butikken på Østerbro har vi fået et pænt udvalg i kristne ikoner, krybbespil og indiske guder – smukke og i god kvalitet. Kig forbi os og se udvalget, hvoraf nogle kan købes på www.astroshop.dk

Nyt fra AstrologiHusets Boghandel - Katedralen i Chartres
Vi har tage en fantastisk god bog hjem til julehandelen om katedralen i Chartres af Louis Charpentier. Denne katedral er Europas spirituelle hjerte. Bogen hedder Mysteriet om Katedralen i Chartres. Reserver den på astrologi@astrologihuset.dk


Antikvariatet tilbyder i topkvalitet
John Hawkins: Asteroids in the birthchart 100 kr.
Sasha Fenton: The hidden Zodiac: 140 kr.
Begge som nye. Reserver på astrologi@astrologihuset.dk

Raphaels efemeride 2016
Vi har fået flere hjem på grund af stor efterspørgsel efter den populære stjernetabel med alle nødvendige informationer på himlen i 2016 – lige til at have i lommen. Køb den på:
http://astroshop.dk/catalogsearch/result/?q=raphael

HOROSKOPET snart på gaden
På torsdag ankommer HOROSKOPET hertil, og vi sender det dels ud med posten, dels omdeler vi som vanligt selv i store dele af København og sparer derved mange penge i porto på årsbasis. Temaet i bladet er den ne gang erhvervsastrologi, og vi se på bl. Volkswagen, Jysk, Novo, O.W. Bunker, et par alternative virksomheder m.m. Vi fortsætter serien om asteroiderne, Derek Seagrief om Thoth Tarot, Tove Ditlevsens horoskop, årshoroskoper for alle tegn og meget mere.
PS. Fra næste uge bliver der bedre tid til analyser på bloggen og i ugebrevet.

Ugen, der kommer 51
Nu klinger T-kvadratet mellem Mars, Uranus og Pluto af og går på pension, men en ny spænding dukker op i horisonten, som ugen skrider frem. Kommunikations– og trafikplaneten Merkur går i konjunktion med Pluto og udløser dennes spænding til Uranus. Aftaler vil derfor blive risikable, og der er risiko for, at de ikke kan holde.
Det er dog først i ugens slutning, at aspektet er eksakt. Dette kan give en noget urolig weekend.

MANDAG
Kl. 13.59 går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed og originalitet. Solen er i spænding til Jupiter, så mange vil være ret flyvske og/eller overdrivende. Husk at holde en pause indimellem. Merkur er i harmoni med Neptun, hvilket appellerer til kunstnerisk virksomhed og det at lytte til sin intuition. Fantasien fejler bestemt ikke noget.

TIRSDAG
Månen står godt til Saturn fra morgenstunden. Det giver en stabil og ansvarlig start på dagen, hvor de fleste har behov for ro. Sidst på formiddagen bliver der mere gang i den. Månen går i spænding til Venus, så der er ikke meget tid til hygge og nærvær.
Om aftenen står Månen godt til Uranus, hvilket er godt til samvær med venner og deltagelse i interessemæssige fællesskaber, fx i en klub.

ONSDAG
En harmonisk begyndelse på dagen med Månens harmoni med Solen. Kl.18.45 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med behov for at gå ind i sig selv og fx meditere eller skrive – evt. se en film.

TORSDAG
Dette er ugens mest livlige dag, hvad angår antallet af astrologiske faktorer. Månen står fra dagens begyndelse på Neptun og øger fantasien betydeligt, så mange har sikkert svært ved at vågne og vil hellere sove længe. Midt på dagen kalder virkelighedens verden, måske på en lidt hård måde, hvor mange bliver testet. Om eftermiddagen er kommunikationen rigtig god. Om aftenen blomstrer kærligheden og lidenskaberne, så mange kan få sig en romantisk aften med dybde, hygge og intensitet.
Venus står godt til Pluto, så der er virkelig behov for passion i dagene heromkring – allermest i dag.

FREDAG
Formiddagen er flyvsk og utålmodig, og eftermiddagen har lidt af det samme over sig. En lidt urolig dag, og det kan gælde de næste par dage med, da Månen kl. 22.46 går ind i det temperamentsfulde Væddertegn.

LØRDAG
En rolig eftermiddag med Månen i harmoni med Saturn. Men da Merkur står eksakt på Pluto og udløser dennes spænding til Uranus, så kan man ikke sige, at alt ånder fred og ro. Tværtimod vil mange kæmpe for deres ret og frihed, og mange vil gå på barrikaderne for at opnå dette.

SØNDAG
Midt på dagen står Månen i spænding til Mars, og det kan bringe temperamenterne i kog. Om aftenen står Månen godt til Solen og skaber harmoni og helhed.  Freden har sænket sig over land og by.

Klimatopmødet i Paris
Så skete det, det blev slået med hammeren den 12. december 2015 kl. ca. 19.25 i Paris som tegn på, at man var nået til enighed om en maksimal grænse på to graders stigning i temperaturen, vel at mærke i forhold til førindustrielt niveau - altså før 1700-tallet. Men holder det? Man kan her sige at der er tale om et skridt-i-den-rigtige-retning-horoskop. AC står i harmoni med Jupiter, så den samlede verdens vilje er til stede her og nu, alle 195 lande blev enige); men på grund af T-kvadratet og Saturn/Neptun-spændingen bliver det ikke let at håndhæve, og der vil komme en del uvilje fra nogle sider ind i billeder hen ad vejen. Eller skulle man rettere kalde det for manglende vilje. Der er egentlig kun tale om målsætning, som intet er værd uden handling – så er det hele spil for galleriet med tomme fraser.
Uranus står i 10. hus og er med i T-kvadratet, så nytænkning vil blive nødvendig, men ikke let sag, at mobilisere – af økonomiske årsager, da Uranus hersker over 8. hus. Horoskopherskeren er Månen, og den står meget fint aspektmæssigt, men står i det materielt tænkende tegn, Stenbukken sammen med Merkur (kommunikation). Nu er mange års stilstand brudt, og det gælder om at vise den gode vilje og arbejde for sagen – og alle må gøre deres bedste og leve op til vedtagelserne, selv om mange helt sikkert vil falde af på den hen ad vejen.
Det eneste, der virkelig kan ændre på tingenes tilstand, er at lægge skat på drivhusgasser. Derfor vil Paris-aftalen vise sig at være helt utilstrækkelig set med de store briller.

Læserindlæg om stjernetegn og immunforsvar

Hej Karl Aage!
interessant at årstiden/fødselsdagen kan have indflydelse på bl.a. immunforsvar, astma og allergi, og det kan jeg bekræfte:
Er født d. 9.3.1941. I 2006 fik jeg konstateret polymyalgi som er en autoimmun sygdom.
Havde aldrig fejlet det mindste, var vant til at løbe 5 km hver anden dag, (det gør jeg heldigvis stadig). Der gik desværre et halvt år inden indlæggelse og lægeskift pga. uvillighed med at tage blodprøver. Lægen mente ikke, jeg fejlede noget, da fingrene ikke var hævet. Vidste godt selv, at det var en polymyalgi (er tidl. Sygeplejerske), da jeg havde alle symptomerne. Ikke før jeg truede med at tage på privathospital indlagde den nye læge mig - modvilligt. Det tog sygehuslægen 5 min at konstatere sygdommen. Han nævnte selv, at jeg var blevet syltet hos praktiserende læge og kontaktede mig endda efter udskrivelsen - fantastisk.
Pga. det lange forløb viste stort set alle blodprøver meget forhøjede infektionstal, lever, nyre etc., og der skulle høje doser prednisolin til at slå den ned, hvilket medførte diabetes inden for en måned.
Puha, er heldigvis ved at afslutte Pluto transit på Mars (8 hushersker), og jeg er stadig i live.
Desuden kan jeg oplyse, at jeg har en niece, som er fra september (23.9.1973). Hun døjer meget med både astma og allergi.
Vil også lige nævne min erfaring med Måne/Pluto-aspekter i forbindelse med brystkræft. Omkring august-.oktober 2008 stod min progressive Måne i nøjagtig opposition til Pluto endda på MC/IC aksen. Var derfor ekstra opmærksom på at tjekke. Nogle måneder senere i januar 2009 fandt jeg så en knude og måtte ofre mit bryst, som dog er blevet rekonstrueret igen.
Har desuden haft flere klienter, der har lidt samme skæbne under Måne/Pluto spændinger og beder dem altid om at være ekstra opmærksomme under de ydre planeters spændinger til Månen.
Kan nævne en klient (f. 22.01.1954), som i 2000 havde progressive Måne kvadrat Pluto, og i 2001 transit Pluto kvadrat Måne og opposition til Jupiter. Desuden var Neptun i spænding til hendes horoskophersker Merkur, da hun fik konstateret brystkræft i januar 2001. Hun har det stadig godt og valgte kemoen fra som jeg selv.
Well, ikke mere her, men god arbejdslyst med "Horoskopet", glæder mig til at modtage det.
Med venlig hilsen, Astrid

UGEHOROSKOP uge 51 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 


VÆDDER Du er meget på farten, og du nyder det. Der må gerne ske noget. Du er ikke bange for at sige din mening, og sætter du ord på det, du ønsker, skal du nok få det. Ikke alle synes om din direkte facon, men lad dem om det. Kærlighedsmæssigt: tag initiativ og få den du ønsker!
PS: Mulighederne er dine, udnyt dem!

TYR Prøv at lade være med at bekymrer dig så meget, det er en dejlig tid på året, og du kan gå glip af mange hyggelige stunder, hvis du ikke er i nuet. Du vil nyde at være sammen med andre, for egentlig er du meget social. Familien er vigtig, men du kan til tider glemme dem lidt.
PS: Træf dine arbejdsmæssige beslutninger selv.

TVILLING Du holder af at få en snak med dine kollegaer og at hygge med familien. Til trods for det, starter du sikkert mange nye projekter, der sker nemlig noget, hvor du er. Sæt dine ambitioner bare en anelse ned. Du har brug for frihed til at gøre, som du helst vil.
PS: Glem ikke dine venner.

KREBS Slæk lidt på dine mange krav og forventninger. Du har sikkert lange lister over det, du stadig gerne vil nå. Det vil gøre dig stresset, og inden du ser dig om, så er julen overstået, og du glemte helt at hygge dig. Vær opmærksom på din partner, det kan komme til uenighed og skænderier.
PS: Lyt til et godt råd, som du får af en ven.

LØVE Du er kreativ, og du elsker at gøre noget ekstra ud af julen. Du er social, og der er ikke meget, der kan ødelægge dit gode humør. Kast dig ud i tingene; du må meget gerne være ambitiøs. Det er vigtigt, at du og din partner hygger jer sammen i det daglige.
PS: Forkæl også dig selv.

JOMFRU Hvis du selv er interesseret, kan du få en meget social og hyggelig uge. Dog er det dig, der må tage initiativerne. Du er virkelig et hjemmemenneske, der holder af at forkæle familien og dem omkring dig. Det er dog ikke meget decideret arbejde, du får fra hånden, for du har ikke rigtig lyst.
PS: Gammelt uvenskab kan løses nu.

VÆGT Du har ikke helt let ved at enes med dem omkring dig. Det er dog værre med dem, du møder. Du kommer til at tælle til ti et par gange, hvis du skal have julefreden til at sænke sig. Forkæl dig selv med noget, der får dig til at slappe af; det hjælper også med et godt grin.
PS: Fokuser på det positive og find din diplomatiske side frem.

SKORPION Der er en dejlig harmoni og tiltrækning imellem dig og din partner. I nyder at gøre noget sammen, og I tager jer tid til at hygge jer. Er du single, er der mulighed for en dejlig flirt. Du har held til at gøre nogle gode køb, så du får hurtigt alle julegaverne ordnet.
PS: Der skal ske noget, så vær lidt impulsiv.

SKYTTE Du er effektiv og energien er i top, derfor får du også hurtigt dine opgaver og projekter klar. Andre vil have svært ved at fælge med, så forvent ikke for meget. Venner holder ikke altid deres del af aftalerne, og det kan skuffe dig noget.
PS: Du nyder at forkæle dine kære.

STENBUK Det er nu, du virkelig skal omfavne juleånden og finde roen i dig selv. Der er ingen tvivl om, at stod det til dig, så ville bølgerne gå højt. Der er mulighed for romantik, du skal bare sætte tempoet ned og virkelig ville det. Gode venner er vigtige for dig, og dem skal der bare være tid til.
PS: Du har mange gode ressourcer.

VANDBÆRER Overblikket kan svigte, og så bliver det svært at få projekter og opgaver færdige. Du kan blive meget stresset, så få lavet nogle lister, så du ikke glemmer noget. Du fristes meget let i denne uge, derfor kan du også bruge en del flere penge, end du har regnet med, pas lidt på.
PS: Brug din energi fornuftigt.

FISK Det er dig, der nærmest kommer til at stå for det hele, men så får du det også, som du selv vil. Gode venner, familien og din partner bør have første prioritet lige nu. Find på noget, I alle vil nyde, og som er sjovt og afslappende. Der er ikke tid til kedelige opgaver eller sure miner.
PS: Nyd også de stunder, du har for dig selv.Ingen kommentarer:

Send en kommentar