søndag den 6. december 2015

Uge 50 astrologisk set

PS. Hele 2 problemer - og dog!
Jeg beklager, at der var problemer med at læse hele teksten i sidste uge, og skulle dette ske igen, er der ingen problemer, du går bare direkte ind på bloggen her:
Det andet problem er, at ugehoroskoperne er forsinket fra Lykke. Derfor får du ugebrevet i to omgange, men også her kan du bruge det nævnte link. Det bliver ca. kl. 15.00, du kan se dem på bloggen, men jeg sender dem også ud særskilt.
Det sidste, jeg vil informere om, er, at det denne gang er et lille ugebrev, hvilket er på grund af arbejdet med Astrologimagasinet HOROSKOPET, der skal i trykken i næste uge, så al disponibel kraft er sat ind på denne opgave. Glæd dig til at afvekslende nummer med fokus på erhvervsastrologi med flere casestories. Du kan også finde Tove Ditlevsens horoskop, en artikel om asteroiderne og Rigets tilstand, bare for at nævne enkelte eksempler.

Indhold:
Ann Bjerres nye bog
De personlige børnebøger – nyt igen
Nej´ets årsager

Omtale af ny bog
Vand til vin – katedralen og budskabet om livsglæden
Ann Bjerre
250 sider, 249,00 kr., Peregrinus Books
Ann Bjerre har gjort det igen og udgivet en meget læseværdig bog, som er en kærlighedserklæring til katedralen i Chartres, en af Europas smukkeste bygninger. Vi møder Ann Bjerre og 6 andre kvinder, der på en uges retræte oplever katedralen åbne sig for dem, hemmeligheder og afslørende mysterier. Disse leder tilbage til kelterne og kristne mystikere. Kvinderne kommer i kontakt med deres højere Selv, og de beretter i bogen om deres spirituelle oplevelser, som er virkelig spændende læsning.

De personlige børnebøger – der sker virkelig noget
De er nu oversat til engelsk, svensk og serbisk, og målet er at nå samtlige europæiske sprog. De er nu tilpasset samtlige familieformer og kan i det hele taget gøres meget individuelle. Husk også, at man kan få op til 5 billeder af barnet ind i bogen.

Ugen, der kommer
Ugen er stadig præget af den stærke spænding, T-kvadratet mellem Mars (krig, aggression), Pluto (økonomi, transformation) og Uranus (pludselige hændelser, overraskelser, oprør). Derfor var det egentlig ikke så underligt, at der blev protesteret mod EU i torsdags gennem nej´et. Læs evt. mere senere i ugebrevet.
Ugen er overvejende uharmonisk, så mange vil blive stressede, og det vil blive svært at finde politisk fodslag oven på valgresultatet. Så også i EU-familien er der uro. Der vil sikkert også komme overraskelser i forbindelse med VM i kvindehåndbold, som i år afholdes i Danmark.

MANDAG
Kl. 12.26 går Månen ind i Skorpionen og giver mange behov for dybde og lidenskab. Hen under aften står Månen på Venus, og så er der mulighed/behov for råhygge og intensitet.

TIRSDAG
Kun et enkelt aspekt er helt eksakt i dag, nemlig Månens harmoni med Pluto, der er eksakt sidst på eftermiddagen, men som virker hele eftermiddagen og det meste af aftenen. Det giver noget af den samme energi som i går med lidenskab, intensitet og dybde.

ONSDAG
Begge eksakte aspekter er harmoniske i dag. Solen står flot til Uranus og giver behov for at blive inspireret og overrasket, mange trænger til luftforandring og frihed. Mange nye ideer og impulser myldrer frem.
Dagen begynder med Månens harmoni med Jupiter, hvor mange er i godt humør fra morgenstunden og springer ud af fjerene. Kl.23.25 går Månen ind i Skytten og giver et par dage med samme humør og optimisme på trods af den lidt tunge grundenergi, der er nævnt i indledningen.

TORSDAG
Merkur går ind i Stenbukken, og så kommer nogle uger, hvor mange tænker logisk fornuftigt og praktisk. Man forsøger at planlægge og organisere tingene på bedste vis. Men her på førstedagen af Merkurs indgang i et nyt tegn kan der godt komme grus i maskineriet, da Månen udløser spændingen mellem Saturn og Neptun. Hvad er fantasi, og hvad er virkelighed? Det kan være svært at hitte rede i, selv om behovet for det er fremherskende, især om eftermiddagen. Spændingerne er eksakte hhv. kl. ca. 13.00 og 16.00, så også slutningen af formiddagen og begyndelsen af aftenen er præget af det lidt kaotiske aspekt. En del vil opleve, at lige meget hvad man gør, virker det forkert eller slet ikke.

FREDAG
Så er der gang i tingene med hele 6 astrologiske faktorer i spil. Mars er i eksakt spænding til Uranus, og det giver utålmodighed og stress, men også et stort frihedsbehov og oprørstrang. Mange vil have lyst til at agere udbryderkonger og –dronninger. Dog lidt mere harmonisk fra morgenstunden, hvor Månen står godt til Uranus. Venus står godt til Neptun, og det giver mulighed for mirakler og held, især for dem der har denne harmoni aktiveret i deres horoskoper, og det er fx alle, der er født ca. en uge inde i alle jord- og vandtegn.
Et gunstigt aspekt udløses fra om morgenen til ud på eftermiddagen, og det giver meget energi, overskud og åbenhed. Månen udløser harmonien mellem Solen og Mars. Sidst på eftermiddagen går den i spænding til Jupiter, og så har mange en tendens til at overdrive og være lidt for flyvske. Mange sikkert på grund af julefrokost eller anden festlig lejlighed.

LØRDAG
I dag falder der mere ro over land, selv om man skal huske, hvad der står i indledningen. Kl.7.46 går Månen ind i det rolige og sindige Stenbukkens tegn. Det lægger en lille dæmper på tingene for mange – også om eftermiddagen, hvor Månen står på Merkur og bringer fornuft og rationalitet ind i billedet – der manes til ro og besindighed her midt i den hektiske juletravlhed. Man når mere ved at tage den med ro. Om aftenen står Månen godt til Neptun og begunstiger fantasi og drømme. Film og anden kunst vil tiltrække mange.

SØNDAG
En ret urolig søndag, hvor Månen spænder hele tre planeter op. Uheldigvis er det lige præcis de tre i T-kvadratet, som er nævnt i indledningen, så det er lidt heldigt, at det falder på ugens normalt roligste dag. Men alligevel kan der bliver rippet op i mange følelser. Især for alle, der er født i midten af de kardinale tegn: Vædder, Krebs, Vægt og Stenbuk.

Årsager til nej´et 
Makværk, hastværk og tillidskrise
Som jeg tidligere har skrevet, viser horoskopet for EU-afstemningen, at der var tale om et både hast-, last- og makværk, som nærmest gør forudsigelser umulige. Den slags horoskoper burde forbydes. Jeg troede, det ville blive et lille ja, men når Løkke og Frederiksen ikke gør sig det mindstemål af umage, der skal til, så går det bare ikke. Når fundamentet ikke er i orden, skrider også grundlaget for en rimelig sikker forudsigelse.
Der er tale om intet mindre end et misfoster, som pirker til politikerleden, EU-systemet og os alle sammen på den dårlige måde. Derfor skader processen intet mindre end det danske demokrati, og det virker ikke stimulerende på danskernes engagement i det europæiske "fællesskab" – det øv-ropæiske fællesskab. Efter et nej er der mulighed for at gentænke det europæiske projekt, og det er, hvad der skal til i bedste plutoniske forstand. For helt uden fællesskab skal vi ikke være, men vi skal bl.a. væk fra den regulering af småting som de krumme agurker, det irriterer befolkningerne.
Der skal nu ryddes op i det europæiske morads. Europa skal genoprettes på samme måde som Skjern Å. Lad os få de naturlige sving tilbage, så vi igen kan komme i flow og begynde at swinge – ikke mere udvidelse, før at hele det hensmuldrede, forvitrede og kaotiske fundament er genskabt. Det viser horoskopet med al ønskelig tydelighed. Også Lars Løkkes horoskop har en brist i denne tid. Han havde simpelthen overbooket sin kalender og havde ikke tid til kampagnen, som derved blev overfladisk, uengageret og intetsigende. Man spiller derved bolden direkte over til Thulesen Dahl, som kvitterede med en overraskende stor sejr. Han er også blevet forbigået af Venstre og kan nu hovere og styrke selvtilliden, som nu igen har fået et knæk hos Venstre.
Venstres negligering af DF er i princippet det samme som det, der sker i England og Frankrig. Dér kører det gamle valgsystem med flertalsvalg i enkeltmandskredse, hvor det er sådan, at The Winner Takes It All. Det vil sige, at de mange stemmer, der går til de yderste højre i de to lande, slet ikke udmønter sig i det antal mandater, de burde. Det får protesterne til at blive endnu kraftigere, og det ender med, at hele EU-systemet er truet, i øvrigt i bedste overensstemmelse med EU´s horoskop, som analyseres i næste nummer af HOROSKOPET, som layoutes til tryk i næste uge.

Nej´et – og ja´et
Så kom afgørelsen, og danskerne stemte nej på grund af den grundlæggende EU-skepsis, som vi har skrevet så meget om gennem tiden. EU er under ingen omstændigheder folkets projekt, men politikernes, og så kom reaktionen prompte med et rungende nej – i øvrigt imod den astrologiske forudsigelse.
Det vil sige, at vi nu kan regne med, at Pluto har fået nok og er gået i gang med sin del af oprydningsarbejdet – nu skal der ikke komme mere EU, før der er ryddet grundigt op. Udfordringen ligger blot i, at Pluto blot varetager de fundamentale energier. Det er politikerne, der skal gøre arbejdet – vel at mærke også de politikere, som folket ikke har tiltro til og derfor er skeptiske over for, lige som det er tilfældet over for EU - og med god grund.
Der er blot den hage ved det hele, at politikernes indsats og vilje afhænger af vælgerne, nemlig os selv. Faktisk er det os, der skal i arbejdstøjet og hæve det kollektive bevidsthedsniveau, hvad der kun kan ske gennem en målrettet indsats fra hver enkelt borger. Når først dette niveau er hævet tilstrækkeligt, så KOMMER vi ikke i mærkelige situationer med protester, utilfredshed og oprør. Det er ikke vores natur, selv om det nogle gange ser sådan ud.
Dette indre projekt går ud på at vokse indadtil, så vi skal have erstattet den blinde, materielle vækst med en indre, immateriel af slagsen. Det er i virkeligheden den nemmeste opgave overhovedet, da det kun drejer sig om at tage en beslutning, der fører fokus væk fra den materielle verden og til den immaterielle. Vi må gøre op med vores vanetænkning på dette punkt, så vil man som en naturlig konsekvens opleve lykken, vel at mærke den ægte. Materiel lykke er naturligvis kun et surrogat, og derfor medfører det materielle vækstræs stort set udelukkende problemer.
Se, dét er en opgave, Pluto bifalder og vil støtte, og med støtte fra universets enorme kræfter, er man - helt uden forbehold - godt hjulpet. Med eller uden EU, men MED den ultimativt mest ægte form for demokrati, der ligger dybt i alle sjæle, og som fremkalder den ægte form for lykke.
Nu har Pluto og hele universet i realiteten signaleret til os, hvad vi bør gøre. Så det gælder om at komme i gang med at påvirke universet på den mest styrkebetonede måde, nemlig ved at gå indad, før vi går udad. Det er det, vi i vores materielle ræs helt har glemt. Vi kan fx begynde med at gøre julen mere ægte og hel ved at minimere gaveræset og i stedet give varige gaver. Tænk at modtage et gavekort fra nogen, man holder af, som fx lyder på nærhed og nærvær. Om det lyder på en time, en dag, en uge, en måned eller for evigt, er ganske ligegyldigt. Det vil alligevel vise sig, at gavekortet kom til at lyde på den evige lykke, som er vores ultimative bestemmelse, men som vi er kommet væk fra på det skammeligste – men alligevel meningsfulde – vis. Det vil givetvis vise sig om ganske få årtier, når sult- og mættelsesprincippet har virket lidt længere og vist os, hvordan universets kræfter dybest set fungerer.  SÅ kan vi se sandheden, hvad der er ganske umuligt at se gennem glitter, glimmer og glamour, som dog alligevel er vigtige på vejen, da det minder os om den ægte, virkelige verden, som er alt andet end fysisk.
Tænk at få et gavekort fra en nær ven eller familiemedlem, som lyder på: ”En lykkelig dag”. Der gør giveren sig al mulig umage med at forkæle én med oplevelser som fx god og sund, veltilberedt,  økologisk mad, hvor man mediterer og morer sig sammen – og hvor tiden forsvinder. Hvis man er heldig, lyder gavekortet kort og godt på: TID, som der jo findes i rigelige mængder, men hvor det gælder om at putte så meget kvalitet ind i tiden som overhovedet muligt – og dette gøres kun gennem nærvær.
Både maden og energien, der lægges for dagen – den lykkelige dag – er kemisk renset for tomme kalorier, både mad- og oplevelsesmæssigt.
Måske er man også så heldig, at der følger en mundtlig bemærkning med kortet, hvor en varm stemme siger: Jeg håber også, at jeg må få lov til at more dig. Altså ikke more SIG, men DIG. Man skal naturligvis more andre, og DERMED sig selv gennem glæden ved at give.
På den måde vil et nej til den fysiske, komplicerede verden blive erstattet med et ja til den ægte, virkelige verden. Og det er meget lettere og meget bedre, end man måske skulle tro.
Med kærlig hilsen fra Pluto og den ganske bestyrelse
UGEHOROSKOPERNE er forsinket et par timer, læs i indledningen!Ingen kommentarer:

Send en kommentar