tirsdag den 29. december 2015

ID-kontrol i Kastrup


Den 4. januar ved midnat begynder kontrollen af togpassagerer på Kastrup Station. Det sker på nogle aspekter, som giver mindelser om 1813-telefonen, der blev indført den 1. januar 2014 ved mindst på nogle vanvittige aspekter, som var dømt til at give store udfordringer. Dette er også tilfældet med ID-kontrollen, dog i mindre omfang – men tilstrækkeligt til at give problemer, ikke mindst økonomisk og hvad angår forsinkelser, som generer alle passagerer, men allermest pendlerne.
Månen er i tæt konjunktion med Mars på 2. husspids, og begge er i spænding til trafik- og kommunikationsplaneten Merkur. Horoskopherskeren er Venus, som står i 3. hus (trafik) i konjunktion med Saturn (krise, kontrol, myndigheder, udfordringer). Begge er i spænding til Neptun (kaos, flygtninge) i 5. hus (børn, unge). Og så er der en medet væsentlig konjunktion mere, nem den mellem Solen (selve projektet) og Pluto (modvilje, økonomi, blokeringer). Begge disse er i spænding til Uranus (uro, oprør, frihed).

Der er kort og godt tale om et uharmonisk horoskop, som ikke kan undgå at skabe kaos og modstand. Der er stort set ingen harmonier i horoskopet, bortset fra nogle ganske enkelte, men meget ueksakte, af slagsen. Når aspekter er ueksakte (unøjagtige), så virker de ikke særlig stærkt. Ascendanten er dig i harmoni med Venus/Saturn-konjunktionen. Den kan sørge for, at det ikke går helt galt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar