søndag den 20. december 2015

Prins Christian reddet


Kongefamilien er i Australien i juleferien, og prins Christian var tæt på at komme i livsfare i vandet, hvor han dog blev reddet, inden kan kom i alvorlig fare. Han var ved at blive indfanget af en farlig strøm, da han blev reddet af en livredder, der padlede ud på et surfbræt og hentede ham. Hvad siger hans horoskop?


Prins Christian er født den 15. oktober 2005 kl. 1.57 på Riget og har derfor besøg af Neptun, som står for vand. Da der er tale om spændinger, skal han passe på vand. Neptun står på Uranus (i Fiskene!) i denne tid og udløser dennes spænding til Venus i Skytten (rejser) – men da Neptun samtidig står godt til MC hjælper dette i den rigtige retning og modvirker, at det går galt. Der kan også komme udfordringer om 4-8 år, når Neptun står på hans Måne i 8. hus og udløser dennes spænding til Pluto. 

Til den tid skal han sikkert prøve at være langt væk hjemmefra (Månen). Det er specielt om 4 år, at der kan være udfordringer, men hele perioden 1019-2024 er omlæggende, udfordrende og turbulent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar