mandag den 7. december 2015

Ugehoroskoperne uge 50

UGEHOROSKOP uge 50 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk

VÆDDER
Det bliver en uge, hvor tingene bare sker for dig, når det kommer til kærlighed og parforhold. Der burde være alle muligheder, hvis du er åben og ønsker det. Gør du en indsats i det daglige og arbejder for tingene, vil du være i stand at komme langt, men du må være aktiv.
PS: Drop selvkritik og vær positiv

TYR
Hvis du er i stand til at slippe kontrollen og bare følge med ind i mellem, vil du få en meget lettere uge. Kast dig ud i nogle spændende arrangementer og sjove projekter, det giver dig fornyet energi. Der er ingen tvivl om, at du kan skabe dejlig harmoni og romantik i dit parforhold.
PS: Slå dig lidt løs og bryd rutinerne

TVILLING
Der er bud efter dig fra mange sider, og du har en del at se til. Du nyder derfor at være hjemme, for det er nærmest det eneste sted, hvor du ikke skal præstere. Lav noget sjovt og hyggeligt i det daglige, så du også får en pause, og vent med at starte på flere projekter.
PS: Få andre til at tage deres del af ansvar og arbejde

KREBS
Du vil nyde at komme lidt væk hjemmefra. Find derfor på noget sammen med familien eller nogle gode venner. Du kan hurtig blive fanget af diverse ambitiøse projekter i din bolig, men det er faktisk ikke det mest optimale lige nu. Du bliver hurtigt stresset.
PS: Sig ikke ja til alt, du bliver inviteret til

LØVE
Du har brug for ro og plads til at gøre en lille status. Tænk over året, der er gået, og ros dig selv for de ting, der er gået godt. Du kan være meget selvkritisk, men det kommer du ikke langt med. Få samlet nogle mennesker omkring dig, som du har det godt med, og så gør dig i godt humør.
PS: Forkæl dig selv, små ting kan gøre en stor forskel

JOMFRU
Du kan blive opmærksom på nogle af dine uhensigtsmæssige mønstre. Få ændret på det! Tingene går meget godt – eller gør de? Hvis du er i tvivl, så er det fordi, det ikke er rigtigt for dig. Du må tage ansvar og få tingene tilbage på rette spor, det er på tide at skabe det, du ønsker dig.                                                                                            
PS: Du har brug for frihed

VÆGT
Læg ikke alt for mange planer, du vil nemlig finde, at du meget hurtigt bliver stresset, og så mister du overblikket. Det kan hjælpe dig, at lave nogle lister. Du har meget høje forventninger, både til dig selv og andre, men sæt dem lidt ned, så du oplever succes og ikke skuffelse.
PS: Det er en god uge til julegave indkøb

SKORPION
Du er mere heldig end ellers, samtidig har du en skøn udstråling, så du tiltrækker dejlige mennesker. Der er derfor også en god fokus på kærlighed og parforhold. Du er god til at holde dig til budgettet, så der er penge til overs. Derfor kan du forkæle dig selv med en lille ekstra gave.
PS: Tillad dig selv at nyde denne tid på året

SKYTTE
Du står lidt alene med det hele, hvilket skyldes de meget store ambitioner du har og din manglende tro på, at andre kan gøre det godt nok. Find din positive og legesyge side frem, det skal også være sjovt, det løsner nemlig op for konflikter og andre tunge ting.
PS: Tænk over, hvad der egentlig er vigtigt for dig

STENBUK
Jo længeren hen på ugen du kommer, jo flere ting vil falde i hak for dig. Der er nogle særdeles gode trends lige nu, og det kommer også dig til gode. Det har ikke været den letteste tid, men nu er tiden inde til at se fremad. Se, om du ikke kan finde tid til at foretage dig noget, der gør dig glad.
PS: Vid, at det nok skal gå alt sammen

VANDBÆRER
Du har brug for tid til eftertænksomhed. Det gør, at andre finder dig noget lukket og måske direkte tvær. Gå nogle ture og få lidt tid for dig selv, så kan du være mere på, når du er sammen med andre. Det vil gøre dig glad, at gøre en forskel for andre, noget velgørende arbejde er lige dig.
PS: Giv væk til dem, der har mindre end dig

FISK
Hvis du ikke er opmærksom, kan du lade dit arbejde optage dig helt. Familie og venner vil også gerne se dig, og det er vigtigt, at du er nærværende og tilstede. Du kan let glemme, hvad der er vigtigt for dig, så tag dig tid til at tænke over, hvad du ønsker.
PS: Påtag dig ikke andres ansvar

Ingen kommentarer:

Send en kommentar