søndag den 10. maj 2015

Uge 20 astrologisk setIndhold:
Information og tilbud
Nyt fra antikvariatet
Ugen, der kommer
Nu Labour leder – hvem bliver det?
Mette Frederiksen og terrorsagen
Hillary Clinton
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud

Nyt fra antikvariatet
Ove Rosmon var den nyere tids astrologis første forfatter herhjemme. Der første bog kom i 1926. Astrologisk Museum udgav for nogle måneder siden en bog, som var totalt udgået, også antikvarisk. Han skrev også om den esoteriske astrologi, og vi har i antikvariatet fået fat i 3 bøger, som ellers er udsolgt for årtier siden. Det handler om ”Horoskop for de 12 mennesketyper og den esoteriske astrologi”. De er i fin stand og sælges for 150 kr. stk. plus evt. porto. Beløbet kan overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590.

Ugen, der kommer
Der er ikke større temaer i denne uge, men der er en del spændinger i maj måned som helhed, og derfor også i uge 20. Merkur har ikke sluppet sit tag i Neptun, men det sker i ugens løb. Meget er derfor ikke, som det ser ud til at være, så pas på illusioner, løgn og bedrag. Det kan ramme dem, der er født – og har planeter omkring 7-13 grader inde i de bevægelige tegn.
 Mars er i tiltagende spænding til Saturn, hvor aspektet er eksakt sidst på ugen. Det rammer mest dem, der har planeter stående i begyndelsen af de bevægelige tegn.
Her står Venus i eksakt harmoni med Neptun, hvilket giver held i kærlighed og økonomi for dem, hvor denne harmoni rammer ind i deres horoskop. Harmonien rammer mest dem, der har planeter i begyndelsen af alle vand- og jordtegn – delvis med undtagelse af Stenbukken og Jomfruen.
Hastværk er svær at undgå, men det kan meget let ende op med at være lastværk. Tirsdag går Mars ind i Tvillingerne – læs senere.   

MANDAG
Merkur holder stadig Neptun i et vist greb. Derfor bør man udvise forsigtighed og agtpågivenhed over for alt, som ser bare lidt mistænkeligt ud. Man bør frasortere alt, hvad der fx lyder for godt til at være sandt. Først på dagen står Månen godt til Uranus og giver behov for frihed og opfindsomhed. Senere står Månen i spænding til Solen og giver humørsvingninger og stemningsskift for mange.

TIRSDAG
Mars går ind i Tvillingerne og beriger os i nogle uger med en god evne til kommunikation og formidling. Dog står den i denne uge i spænding til Saturn, så der er lagt bånd på energiudfoldelserne, ikke mindst hvad angår det kommunikative. Kl. 4.53 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med fokus på følelser, drømme, fantasi og intuition. 
Om formiddagen er Månen i spænding til Saturn, og det giver en træg energi, hvor det er svært at udtrykke sine følelser, som har en tendens til at køre i ring eller sætte sig fast – i hvert fald er der en vis træghed til stede i følelseslivet hos mange. Så går det langt bedre om eftermiddagen, hvor Månen står godt til Venus. Om aftenen står Månen på Neptun og kan bevirke ekstra stor sensitivitet på påvirkelighed. Tingene er ikke, som de lader til at være.

ONSDAG
Dagen er uden eksakte spændinger, der er kun eksakte harmonier. Dagen starter med Månens harmoni med Uranus, så mange er friske og springer direkte ud i aktivitet, ikke mindst på det mentale område. Sidst på eftermiddagen og om aftenen står Månen godt til Solen i Tyren, og det gør, at mange vil nyde livet med fx kvalitetsoplevelser. Det kan være i form af god mad og derefter noget til den søde tand.

TORSDAG
Ud over de nævnte spændinger, som ikke er helt eksakte, er dette en rimelig harmonisk dag med kun en enkelt lille spænding om aftenen.  Kl. 7.13 går Månen ind i Vædderen og givet et par dage med åbenhed og direkthed, især hvad følelseslivet angår. Det er især om formiddagen, hvor Månen står godt til Mars. Sidst på formiddagen står Månen godt til Saturn og giver mere tålmodighed og ansvarlighed. Om aftenen kan nogle let komme til at sige eller gøre noget, der støder andre på manchetterne, og som kan spolere aftenhyggen lidt.

FREDAG
Dagen begynder blandet. Man er på en gang glad og vil hurtigt i gang med dagens dont på grund af Månens harmoni med Jupiter. Men der er en modsatrettet energi, da Månen er i spænding til Pluto, der kan give konfrontationer med en selv og/eller andre. Om eftermiddagen er Månen i spænding til Uranus, så her har vi ugens mest bøvlede dag. Sæt ikke noget i gang, hvis du kan undgå det. Hvis det er nødvendigt alligevel, så sørg i det mindste for at undgå en af de ekstra mange uharmoniske perioder i dagens løb. Det er ydermere dagen for den eksakte spænding fra Mars til Saturn, der giver kriser, modstand og bøvl i lange baner. Tag den så meget med ro, som du kan, og få ryddet op og lagt på plads i et adstadigt tempo. Der er altid noget, man kan bruge aspekterne til på en god måde.

LØRDAG
Nu er Venus i eksakt harmoni med Neptun, som kan gøre mange heldige i forhold til økonomi og/eller kærlighed. Kl. 9.02 går Månen ind i Tyren, og det peger ekstra meget i den retning om formiddagen. Nyd dagen i fulde drag.

SØNDAG
Morgenen og formiddagen kan føles lidt flyvsk, så tag det så meget med ro, som du kan. Gør noget, du har passion for, fx en hobby eller en stor interesse. Intensitet og dybe følelser præger den lidt blandede formiddag. Spændingen mellem Mars og Saturn virker stadig, så du skal vide, at hastværk er lastværk.  

Ny Labour-leder i England
Der er en favorit til at overtage Ed Milibands plads i Labours formandsstol. Han hedder Andy Burnham og er født den 7. januar 1970. Han har Solen i konjunktion med Venus i Stenbukken, og begge står i spænding til Uranus, og muligvis er Månen med i konstellationen. Han er hovedsagelig en moderat person, men med et vist oprørsgen på grund af spændingen til friheds- og revolutionsplaneten Uranus.

Hvad angår fremtiden har han, som alle der er født den 7. januar, uanset årstal og fødested, Pluto i spænding til sin Sol i de næste ca. 2 år. Nick Clegg er i øvrigt også født den 7. januar (1967), og han er lige gået af som leder for et andet parti. Pluto sørger for, at det ultimative kan ske, og den er stort set altid inde i billedet på sæt og vis, når man vinder eller taber et valg, når man går konkurs eller bliver skilt. Noget gammelt skal erstattes af noget nyt.

Umiddelbart kan det astrologisk set synes som en ret dårlig ide at vælge Burnham, men det sker sikkert alligevel. Men astrologisk set er der store chancer for, at han ikke kan løfte opgaven med at få Labour på ret køl igen. Han kan dog blive en nødvendig overgangsfigur, der skal gøre det nødvendige, og nogle gange beskidte, arbejde med at få partiet trimmet til fremtiden.

Pluto har en enorm vilje, så det er ikke der, problemet ligger. Men Pluto har ofte en følgesvend, der er noget selvdestruktiv. Dermed er der en fare for, at det kan gå endnu værre for partiet. Nu mangler vi fødselstiden, men jeg vil anbefale at vælge en anden på grund af risikoen for sammenbrud.
Der er dog den mulighed, at han ofrer nærmest alt sit privatliv og vier stort set al sin tid til partiet, men selv dette vil ikke altid være nok. Hvis han er gift, så kan parforholdet være i spil, så der på et tidspunkt bliver tale om en skilsmisse, som også vil påvirke hans embedsførelse.

De andre bejlere til formandsposten er Chuka Umunna, Yvette Cooper, Dan Jarvis og Liz Kendall. De har interessant nok alle Neptun-spændinger. Det betyder, at uanset, hvem der måtte blive valgt af disse kandidater, vil de få store udfordringer. Det kan måske ende med, at de må ty til Stephen Kinnock, som er færdig med sin Pluto-spænding (skat) til Solen – den brugte han på en skattesag herhjemme. Men som nyvalgt har han ikke en chance. Under alle omstændigheder vil de nævnte kandidater skulle finde sig i at få deres private forhold endevendt efter at vedkommende er blevet valgt.

PS. Som jeg tidligere skrev, har Cameron også besøg af Pluto i de næste ca. to år, og et sådant horoskop kan splitte en hel nation, da lederens horoskop altid afspejler det land, vedkommende leder. Derfor bliver det ekstra spændende at følge, hvad der vil ske med forholdet til EU og Skotland med sådanne transformations- og adskillelsesaspekter.  Pluto står for alt eller intet, og Cameron tog det hele og kan danne en flertalsregering inden for eget parti. Men det bliver vildt meget op ad bakke lige fra starten med den nye regering. Han skal på trods af flertallet mange gange manøvrere på en knivsæg, og da han er født i Vægtens tegn, vil han forsøge at balancere bedst muligt. Jeg vil tro, at vi kommer til at se en del løftebrud og hovsaløsninger. Der vil blæse en strid modvind, ikke mindst fra nord!


Mette Frederiksen i krydsild
Astrologisk set var det ikke videre smart at afholde en pressekonference i går kl. 18.00, hvor AC/DC-aksen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto. Dette SKAL nærmest give ballade, uanset hvad. Merkur (kommunikation, formidling) står i spænding til både Neptun og Saturn. Solen er i spænding til juraens planet, Jupiter, i 10. hus, så justitsministeren fik sin sag for. Hun har hele tiden sammen med statsministeren holdt hånden over politiet og nærmest rost dem til skyerne, til trods for, at der har været begået alvorlige fejl. Det skulle der have været boret mere i fra begyndelsen, og det har nu kastet en godbid ud til oppositionen, som vil kalde Frederiksen i samråd – og vistnok også Thorning. Dette kan måske nu gøre, at valget ikke bliver udskrevet den 19. maj, som jeg har regnet med. Thorning og Frederiksen har dog begge flotte horoskoper lige nu. Dette betyder ikke nødvendigvis, at valget kan vindes, men på den anden side skader det bestemt ikke – jeg vil dog stadig tro, at Løkke bliver statsminister, selv om partiet går ned i mandattal.
Harmonier i et horoskop har kun en enkelt ulempe, nemlig at man tager for let på tingene. Det gør Frederiksen normalt ikke, men det har hun måske gjort i denne sag, hvor hun tilsyneladende havde besluttet fra start at rose politiet, og hun fik jo – lige så tilsyneladende - noget af have det i gennem rapporteringerne fra PET. Men desværre viste det sig – igen tilsyneladende - at PET havde misinformeret justitsministeren. Derfor måtte Jens Madsen gå af kun godt et års tid efter sin tiltrædelse. Vi må vente at se, om der kommer mere frem, som DF og Venstre ønsker det, men Frederiksen er lige nu astrologisk set godt polstret imod angreb.  
Vi har tidligere bragt PET´s horoskop, læs evt. dette indslag fra sidste år. Når du søger, så skriv Astrologihuset PET horoskop, så skulle indslaget tone frem.  
Hvad angår Jens Madsen (født 27. december 1967) har han ikke de store spændinger i sit horoskop i denne tid, så han skal nok klare sig jobmæssigt, men vi kender ikke fødselstiden. Derimod forholder det sig ganske anderledes med ansættelseshoroskopet for den 1. januar 2014. Horoskopet indeholder stort set udelukkende spændinger og så en uaspekteret Venus. Samme dag startede 1813-akuttelefonen – og Caroline Wozniacki blev forlovet…det ER bare ikke godt at starte noget op med så mange spændinger.
PET blev endeligt etableret den 1. januar 1951 med en Sol/Merkur-konjunktion i Stenbukken, som Pluto nu endelig er færdig med at massakrere. Derfor kommer der med stor sandsynlighed mere skik på organisationen, når den nye leder er tiltrådt. Sker ansættelsen i maj måned, vil der være nogle spændinger i ansættelseshoroskopet, men ikke nogle, som på nogen måde kan stå mål med dem fra den 1. januar 2014.
Det skal tilføjes, at PET har en spænding mellem Venus (værdier) og Neptun (hemmeligheder). Uranus går i denne tid i gang med at spænde Venus op, og derefter følger en spænding fra Pluto, så der vil komme nogle år, hvos der vil være nogle efterdønninger efter nogle turbulente år.

Hillary Clinton præsidentkandidat
Det er astrologisk set ventet længe, at Hillary Clinton ikke alene stiller op som demokraternes præsidentkandidat, men at hun også vil vinde valget i 2016. Dog var det ikke det mest oplagte vinderhoroskop, hun disker op med. Hun meddelte nemlig sit kandidatur den 12. april 2015 kl. 15.03 i New York, NY. Her står Venus i 10. hus, hvilket er godt for en kvindelig valgsejr generelt. Men Venus står i spænding til både Saturn og AC, og det gør det noget mere brydsomt at hive en sejr hjem. Det gode er dog, at Venus og Månen står godt til hinanden – og det er de to kvindeplaneter. Så hun vil sikkert lige akkurat få sejren i hus. Nu må vi se, hvem der ellers melder sig som kandidater, så ser vi på deres muligheder efterhånden.

UGEHOROSKOP uge 20 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du er god til at kommunikere.
TYR
PS: Gå på kompromis, men overgiv dig ikke helt.
TVILLING
PS: Lidt selvironi får dig ovenpå.
KREBS
PS: Start ikke på alt for meget nyt.
LØVE
PS: Et jobskifte kan blive aktuelt.
JOMFRU
PS: Der skal ske noget anderledes og spændende.
VÆGT
PS: Det bliver en travl uge derhjemme.
SKORPION
PS: Vær åben og udadvendt.
SKYTTE
PS: Hvis det er muligt, så tag lidt væk hjemmefra.
STENBUK
PS: Der er ting, der skal ordnes i din bolig.
I
VANDBÆRER
PS: Fortæl andre, hvad du har brug for.
FISK
PS: Stå ved dine egne værdier.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar