tirsdag den 26. maj 2015

Pressemødet kl. 11.00


Statsministeren og den radikale leder Morten Østergaard holder pressemøde i dag kl. 11.00 i Statsministeriet. Det er ikke noget harmonisk tidspunkt at lancere væksten på, som det skulle være meningen. Jupiter står i 12. hus og er dog harmonisk aspekteret. Men så er det også sagt med harmonierne. Resten af horoskopet er én stor spændingsmanifestation, og ydermere er Merkur retrograd og står sammen med Mars og Solen i spænding til illusionernes planet, Neptun, tæt på 8. husspids (nationaløkonomien). Desuden blander Månen sig og danner et T-kvadrat med de 4 nævnte planeter. Selv om aspektet er aftagende for Månens vedkommende, så er det virkelig betænkeligt at afholde et vigtigt pressemøde op til det valg, som det nu er tilfældet – det vinder man ikke meget ved. Og jeg er sikker på, at valget kommer i juni, i Tvillingernes tegn, og som udskrives i dag eller på torsdag – også i Tvillingernes tegn.

Det vil afgjort være bedst for Thorning at vælge torsdag, som er ugens bedste dag astrologisk set, selv om det ikke vil rykke på, at blå blok vil vinde komfortabelt. Herskeren over AC er Solen, som står i 10. hus. Derfor der det en satsning fra Thornings side med henblik på at få rettet op på meningsmålingerne. Men selv om hun sikkert umiddelbart vanen tro vil slippe godt af sted med fremlæggelsen, så vil det ikke give det ønskede resultat. Måske kan hun få fisket lidt stemmer hist og her, men det forslår som en skrædder i Helle-vede – for nu at blive i beklædningsterminologien, som leder tanken hen på Løkke - men det var jo sidste år, han tilbragte halvdelen af sin tid hos skrædderen, og resten i hængekøjen. Han er ved at være trimmet til at gå planken ud i valgkampen og sikre blå blok sejren, så der enten kan dannes en Venstreregering i mindretal, eller en koalition af op til 4 partier fra højrefløjen – helt ud til det yderste af denne, hvis ellers Thulesen Dahl tør. Hans parti er nu som tidligere beskrevet begyndt på en Pluto-spænding; så uanset, hvad han gør, skal han skynde sig at nyde sejren ved det nært forestående valg, for næste gang vil det være helt anderledes. Går han i regering, vil det give partiet vælgerskrammer næste gang, og det vil også ske, hvis han løber fra ansvaret og holder sig ude. Han kan med Pluto in mente ikke blive ved med at lurepasse ved at sige, at han gør det, der giver mest indflydelse. Det har kunnet gå indtil nu, fordi Pluto ikke har presset partiet synderligt, men dette sker snart, og han kan lige nå at få et rigtig godt valg med i rygsækken, men så er det også slut.

Hvad angår Alternativet vil jeg tro, at de kommer ind med 2,0% af stemmerne. Deres program rammer fint ind i alle dem, der er trætte af politisk fnidder, og så må man bare håbe, at de potentielle vælgere ikke pludselig får en stemmespildsfobi, når de står i den klaustrofobisk lille stemmeboks. Det er aldrig spild at stemme efter sit hjerte. Og jeg vil tro, at mange alternativt tænkende vælgere vil stemme på det sympatiske parti, som har opført sig eksemplarisk ved at tale op i stedet for at nedgøre og tale ned, som V og S har været så ferme til. Sådan noget vinder man ikke et valg på.  

At krisen skulle være aflivet er en sandhed med modikationer, og det bedres ikke af et valg, når man tager de store briller på. Det vil snart gå op for alle, at materiel vækst har sine begrænsninger, og at det der derfor, den har sine indbyggede kriser. Derfor skal den form for vækst afblæses, selv om alle råber og skriger på den, selv helt ud på Enhedslisten jagtmarker. Kun Alternativet ser faktisk realistisk på væksten, derfor prøver alle også at skyde deres synspunkter ned som helt urealistiske, men tænk et årti længere frem, så skal I bare se løjer.

Indtil da: Lur mig, Uffe Elbæk vil køre valgkampen på den ny og anderledes måde, og det vil styrke ham de steder, hvor han har sin potentielle målgruppe. En anderledes valgkamp for en anderledes politik, det trænger vi i den grad til, og tænker man bæredygtigt, så er der kun ét parti med førertrøjen på, og som er på linje med Pluto, og det er Alternativet. De går ind for ultimativ bæredygtighed og ser bort fra kortsigtede, økonomiske interesser, hvor natur og miljø er sikre tabere. Vi skyder kort sagt os selv i foden og smider en atombombe over kloden. Vi bruger den negative side af Pluto, og nu er nok blevet til mere end nok, og så skrider Pluto ind med SIN valgkampagne, og DEN er nok værd – og nødvendig - at lytte til. Men hvor mange tør? Vi er en del, der ikke tør lade være.

Pluto elsker Alternativet - og kun tåber frygter ikke Pluto!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar