lørdag den 9. maj 2015

Ny Labour-leder, men hvem?

Ny Labour-leder i England
Der er en favorit til at overtage Ed Milibands plads i Labours formandsstol. Han hedder Andy Burnham og er født den 7. januar 1970. Han har Solen i konjunktion med Venus i Stenbukken, og begge står i spænding til Uranus, og muligvis er Månen med i konstellationen. Han er hovedsagelig en moderat person, men med et vist oprørsgen på grund af spændingen til friheds- og revolutionsplaneten Uranus.

Hvad angår fremtiden har han, som alle der er født den 7. januar, uanset årstal og fødested, Pluto i spænding til sin Sol i de næste ca. 2 år. Nick Clegg er i øvrigt også født den 7. januar (1967), og han er lige gået af som leder for et andet parti. Pluto sørger for, at det ultimative kan ske, og den er stort set altid inde i billede på sæt og vis, når man vinder eller taber et valg, når man går konkurs eller bliver skilt. Noget gammelt skal erstattes af noget nyt.

Umiddelbart kan det astrologisk set synes som en ret dårlig ide at vælge Burnham, men det sker sikkert alligevel. Men astrologisk set er der store chancer for, at han ikke kan løfte opgaven med at få Labour på ret køl igen. Han kan dog blive en nødvendig overgangsfigur, der skal gøre det nødvendige, og nogle gange beskidte, arbejde med at få partiet trimmet til fremtiden.

Pluto har en enorm vilje, så det er ikke der, problemet ligger. Men Pluto har ofte en følgesvend, der er noget selvdestruktiv. Dermed er der en fare for, at det kan gå endnu værre for partiet. Nu mangler vi fødselstiden, men jeg vil anbefale at vælge en anden på grund af risikoen for sammenbrud.
Der er dog den mulighed, at han ofrer nærmest alt sit privatliv og vier stort set al sin tid til partiet, men selv dette vil ikke altid være nok. Hvis han er gift, så kan parforholdet være i spil, så der på et tidspunkt bliver tale om en skilsmisse, som også vil påvirke hans embedsførelse.

De andre bejlere til formandsposten er Chuka Umunna, Yvette Cooper, Dan Jarvis og Liz Kendall. De har interessant nok alle Neptun-spændinger. Det betyder, at uanset, hvem der måtte blive valgt af disse kandidater, vil de få store udfordringer. Det kan måske ende med, at de må ty til Stephen Kinnock, som er færdig med sin Pluto-spænding (skat) til Solen – den brugte han på en skattesag herhjemme. Men som nyvalgt har han ikke en chance. Under alle omstændigheder vil de nævnte kandidater skulle finde sig i at få deres private forhold endevendt efter at vedkommende er blevet valgt.


PS Som jeg tidligere skrev, har Cameron også besøg af Pluto i de næste ca. to år, og et sådant horoskop kan splitte en hel nation, så det bliver godt nok spændende at følge, hvad der vil ske med forholdet til EU og Skotland med sådanne transformations- og adskillelsesaspekter.  Pluto står for alt eller intet, og Cameron tog det hele og kan danne en flertalsregering inden for eget parti. Men det bliver vildt meget op ad bakke lige fra starten med den nye regering. Han skal på trods af flertallet mange gang manøvrere på en knivsæg. Og jeg vil tro, at vi kommer til at se en del løftebrud og hovsaløsninger. Der vil blæse en strid modvind, ikke mindst fra nord!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar