mandag den 25. maj 2015

Ny bog fra Claus Houlberg

Ny bog fra Claus Houlberg – ”Manifestations-astrologi”

Claus Houlberg har gjort det igen. Den 12. juni udkommer den nyeste bog, som handler om manifestations-astrologi – om principperne for esoterisk horoskoptydning. Den handler ikke om esoterisk astrologi, som er et kæmpe emne i sig selv, men alene om horoskoptydning, hvor en astrolog søger at møde og om muligt hjælpe sin klient. Bogen er ikke for begyndere i astrologi, men skrevet for astrologer. Den personlige astrologi forudsættes bekendt.

 – og du får 25 kr. i rabat ved forudbestilling senest den 10. juni 2015. Bestiller du bogen forud, afsendes den herfra på udgivelsesdagen den 12. juni.

PS. Abonnenter på Astrologimagasinet HOROSKOPET får yderligere 10% i rabat. Denne regel gælder naturligvis også efter den 29. maj. Blot send en separat e-mail til astrologi@astrologihuset.dk med din adresse eller abonnementsnummer.

PS2: Vil du bestille et abonnement på Astrologimagasinet HOROSKOPET, kan du gøre dette på www.astroshop.dk – og du får 3 gratis horoskoper som gave til dig selv eller andre. Værdi ca. 500 kr. Da det kun koster 299 kr. får 2015, er der således et pænt overskud på handelen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar