torsdag den 7. maj 2015

Mette Frederiksen i krydsild


Astrologisk set var det ikke videre smart at afholde en pressekonference i går kl. 18.00, hvor AC/DC-aksen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto. Dette SKAL nærmest give ballade, uanset hvad. Merkur (kommunikation, formidling) står i spænding til både Neptun og Saturn. Solen er i spænding til juraens planet, Jupiter, i 10. hus, så justitsministeren fik sin sag for. Hun har hele tiden sammen med statsministeren holdt hånden over politiet og nærmest rost dem til skyer, til trods for, at der har været begået alvorlige fejl. Det skulle der have været boret mere i fra begyndelsen, og det har nu kastet en godbid ud til oppositionen, som vil kalde Frederiksen i samråd – og vistnok også Thorning. 

Dette kan måske nu gøre, at valget ikke bliver udskrevet den 19. maj, som jeg har regnet med, vi må se. Thorning og Frederiksen har dog begge flotte horoskoper lige nu, især Frederiksen. Derfor har jeg hele tiden skrevet, at hun vil klare sig godt, også som justitsminister, hvor hun blev kastet ud i en udfordring ved overtagelsen af Karen Hækkerups job.

Harmonier i et horoskop har kun en enkelt ulempe, nemlig at man tager for let på tingene. Det gør Frederiksen normalt ikke, men det har hun gjort i denne sag, hvor hun havde besluttet fra start at rose politiet, og hun fik jo noget af havde det i gennem rapporteringerne fra PET - men desværre viste det sig, at PET havde misinformeret justitsministeren. Derfor måtte Jens Madsen gå af kun godt et års efter sin tiltrædelse. Det stemmer alt sammen flot overens med astrologien.


Vi har tidligere bragt PET´s horoskop, læs evt. dette indslag fra sidste år. Når du søger, så skriv Astrologihuset PET horoskop, så skulle indslaget tone frem.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar