mandag den 25. maj 2015

Dagens spændinger

T-kvadratet i disse dage – og dets følger

Som tidligere skrevet er tre planeter i alvorlig karambolage med hinanden i disse dage, nemlig Venus, Uranus og Pluto. Det kan giver økonomiske eller følelsesmæssige problemer for den enkelte, men det kan også ramme byer eller lande som det i dag kl. 14.29 lokal tid er sket med jordskælvet i Tokyo.
Hvis hovedakserne er involveret, øges risikoen for udløsning af spændingen. I Tokyo tos IC tæt på Pluto, da jordskælvet ramte byen. MC stod ikke langt fra Venus, og begge planeter stod i spænding til Uranus i 7. hus. Neptun stod i 5. hus i Fiskene i spænding til hele tre planeter: Solen, Mars og Merkur. Desuden er Månen på vej ind i den eksakte spænding til Saturn. Mars og de 4 ydre planeter er meget ofte inde i billedet ved jordskælv og andre naturkatastrofer, og det er de også her. Heldigvis er skaderne begrænserede op grund af den solide byggetekniske standard i Japan, ikke mindst i Tokyo. Det er flere spændinger i horoskopet, læs om disse i det næste afsnit. Man kan roligt sige, at det er en spændingsfyldt pinse.

Der har også været gang i den andre steder. I Frederikshavn gik det hårdt for sig i nat, hvor en person døde efter et værtshusslagsmål kl ca. 4.15, hvor MC stod eksakt på Pluto (jalousi og andre negative følelser) efter dansk tid. Den er i spænding til Venus (nydelse) og til Uranus i 12. hus (værtshuse, rusmidler). Neptun står også i 12. hus i spænding til hele tre planeter i 1. hus: Solen, Mars og Merkur. Alle disse tre er samtidig i spænding til skæbneplaneten Saturn. Halvanden time efter slagsmålet blev en mand fundet i baggården og blev kørt på hospitalet, hvor han efter kort tid afgik ved døden. Pluto er dødsplaneten, og den hersker over 7. hus (de andre). Venus hersker over AC, så der er mange henvisninger til en kritisk situation.

Der var i gør en mulig voldtægt (også Pluto) i Charlottenlund, hvor en ung mand og en kvindelig bekendt havde sat hinanden stævne på en legeplads, og det udviklede sig tilsyneladende til en fuldbyrdet voldtægt. De må have mødtes mellem 16 og 17, hvor MC kl. 16.15 står eksakt på Venus og dermed udløser det nævnte T-kvadrat. Måske er mindst den ene af de to tager hjemmefra på dette tidspunkt – deller det er der, de har aftalt at mødes.

I morges kl. 5.17 skete en alvorlig soloulykke ved Søndersø på Fyn. En 18-årig mand er kørt på hospitalet, og hans tilstand betegnes som kritisk. Han er sandsynligvis kørt hjemmefra mellem 4.50 og 5.00, hvor AC/DC udløser spændingen mellem Solen og skæbneplaneten Saturn. Da ulykken sker, står AC eksakt på Mars (voldsomhed, speederen i en bil), så han har sikkert kørt for stærkt, og der kan muligvis have været rusmidler inde i billedet på grund af de tre planeters spænding til Neptun.


Det er en lumpen 2. pinsedag, så vi må alle passe på os selv og hinanden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar