søndag den 27. december 2015

Uge 53 astrologisk set


Indhold:
HOROSKOPET er nu omdelt
Specialtilbud på dåbs- og navngivningsbøger med MANGE nyheder
Uge, der kommer 53
Jens Rohde nu radikaliseret
Prins Christian reddet
Astrologi på TV2
Ugehoroskoper for alle tegn

HOROSKOPET er nu omdelt
Har du endnu ikke modtaget det nyeste nummer af HOROSKOPET, må du endelig maile til os på astrologi@astrologihuset.dk
Det gælder også, hvis du ikke har modtaget e-magasinet, som dog blev sendt allerede den 11. december, næsten 14 dage før papirudgaven.

Specialtilbud på de personlige børnebøger med mange nyheder
Bestiller du en personlig børnebog – både dåbs- og navngivningsbøger – i 2015, senest den 30. december. Så får du mulighed for at få sat op til 5 fotos gratis ind i bogen. Normalprisen er 50 kr. stk., men betalingen for billederne fratrækkes automatisk, når vi udfører transaktionen og hæver beløbet.
Der er mange nyheder i de personlige børnebøger, hvor barnet skrives ind i et eventyr som hovedperson. Her er blot nogle af nyhederne, der er kommet til i slutningen af i år, hvor der også er kommet større fleksibilitet og dermed større individualitet:
-         Der kan indsættes max 5 fotos
-         Det første finger- eller håndaftryk
-         Plads til gæstebog
-         Mulighed for selvdesign/ændringer i teksten efter aftale
-         Fås nu på flere sprog
-         Nu til alle familieformer
-         Kan leveres med op til 2 slags horoskoper eller helt uden Astrologihuset
-         Et helt nyt eventyr kommer til i løbet af 2016.
-         Se mere her:


Ugen, der kommer 53

MANDAG
Dagen lægger stabilt ud med Månens harmoni med Saturn, så nu kalder ansvaret og pligterne igen for en del mennesker. Der er mere liv ved aftenstide, hvor opfindsomhedens og overraskelsernes planet, Uranus, bestråles harmonisk af Månen. Her er frihed også et vigtigt element sammen med originalitet.

TIRSDAG
I dag er der hele 5 astrologiske faktorer i spil. Solen står godt til Neptun og sætter gang i drømmene og fantasierne samt det spirituelle eller religiøse livsområde. Så er Merkur i spænding til Mars, og det kan give knaster og konfrontationer i samtaler og kommunikation i det hele taget. Om eftermiddagen står Månen godt til Mars, og det får energien til at flyde fint, og mange er åbne omkring følelser. Dette kniber lidt mere ved aftenstide, hvor der kan opstå misforståelser, der kan påvirke familiehyggen i lidt negativ retning. Kl. 19.58 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med fokus på detaljer og nuancer. Nogle af de ting, man går galt af hinanden over, er sandsynligvis ellers ligegyldige småting, som dog hurtigt kan gå hen og skabe lidt uro.

ONSDAG
Kl. 8.16 går Venus ind i Skytten, og så vil mange have behov for at overøse omgivelserne med kærlighed og penge. Det siger sig selv, at hvis man ikke har ret mange penge, skal man passe godt på og forsøge at være fornuftig, hvad der ikke altid er lige let. Om formiddagen står Månen i spænding til Neptun, og det kan give koks i følelserne, og nogle kan føle sig snydt eller skuffede. Månen udløser spændingen mellem Saturn og Neptun, og det varer næsten hele dagen og aftenen med, men det er mest sidst på formiddagen og sidst på eftermiddagen, der kan være udfordringer. Midt på dagen står Månen godt til Solen, så her er der mere styr på tingene.

TORSDAG
Så er vi nået frem til nytårsaften(sdag), og der er blot et enkelt eksakt aspekt, nemlig kl. 17.50, hvor Månen står på Jupiter og dermed skaber behov for fest, leg, skæg og ballade. Man kan godt sige, at aspektet dækker hele eftermiddagen og aftenen med. De fleste er i højt humør, men ikke mere, end godt er, for konjunktionen finder sted i Jomfruen, der også vil have styr på detaljerne. Det skal nok blive en god dag, og du vil kunne læse mere, senere i dette ugebrev og i Astrologimagasinet HOROSKOPET, hvor Danmark i 2016 sættes under lup politisk, økonomisk m.m.
GODT NYTÅR!

FREDAG
Dagen begynder med Månens harmoni med Merkur, så kommunikationsbehovet er stort, selv om mange sikkert er ret trætte efter festlighederne. Ikke mindst, fordi Månen kl. 6.41 går ind i det selskabelige Vægtens tegn og skaber behov for sociale relationer. Mange har behov for at sætte sig ned og tage en snak med medmennesker. Dette gælder måske især midt på dagen, hvor Månen står forrygende til hygge- og kvalitetsplaneten Venus. En god start på året.

LØRDAG
Nu har vi igen hele 5 astrologiske faktorer inde i billedet. Merkur går i dag ind i Vandbæreren, og så vil mange gerne tale om specielle emner, som vedrører fremtiden, fx teknik og videnskab. Der vil være tale om stor iderigdom og opfindsomhed i de næste uger. Dagen begynder med Månens spænding til Solen, hvilket kan medføre følelsesmæssig uro for dem, der rammes af dette aspekt i deres personlige horoskop. Der er dog en stabiliserende faktor indblandet, nemlig Månen i harmoni med den fornuftige og tålmodige Saturn. Men så følger der en urolig eftermiddag, hvor Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto. Derfor kan det anbefales at udskyde vigtige aftaler, beslutninger eller udførelse af disse til et senere tidspunkt.

SØNDAG
Om aftenen udløser Månen nemlig spændingen mellem Merkur og Mars, og det kan bringe temperamenterne i kog og let give uoverensstemmelser. Nu er det dog søndag, og det hjælper på tingene, da det normalt er ugens mest rolige dag. Kl. 19.36 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med behov for dybde, lidenskab og intensitet.

Prins Christian reddet
Kongefamilien er i Australien i juleferien, og prins Christian var tæt på at komme i livsfare i vandet, hvor han dog blev reddet, inden kan kom i alvorlig fare. Hvad siger hans horoskop?
Prins Christian er født den 15. oktober 2005 kl. 1.57 på Riget og har derfor besøg af Neptun, som står for vand. Da der er tale om spændinger, skal han passe på vand. Neptun står på Uranus (i Fiskene!) i denne tid og udløser dennes spænding til Venus i Skytten (rejser) – men da Neptun samtidig står godt til MC, hjælper dette i den rigtige retning og modvirker, at det går galt. Der kommer også en Neptun-spænding om 4-8 år, når Neptun står på hans Måne i 8. hus og udlæser dennes spænding til Pluto. Til den tid skal han sikkert prøve at være langt væk hjemmefra (Månen). Det er specielt om 4 år, at der kan være udfordringer, men hele perioden 1019-2024 er omlæggende, udfordrende og turbulent.

Jens Rohde er nu radikaliseret
Så skete, den for Venstre længe ventede og meget lykkelige skilsmisse som en tidlig julegave til Løkke, som slap af med et smertensbarn, da Jens Rohde den 19. december gik over til De Radikale. Rohde er født den 18. april 1971 og har sandsynligvis Neptun i spænding til AC nu, hvor nok var nok – og så skiftede han på harmoniske transitter fra Jupiter og Saturn samt disse progressioner: Solen til Uranus (oprør), Månen til Mars (handling) og Merkur til Mars (beslutning samt kommunikation af handling). Et ganske fornuftigt tidspunkt at, udføre vigtige beslutninger som fx et partiskifte.
Vi lavede for nogle år siden i HOROSKOPET en astrologisk analyse af Jens Rohde og kaldte ham ikke en Venstre-Løve, men en Venstre-Vædder, som han retteligen er, når han er født den 18. april med AC i Tyren eller Tvillingerne. Ifølge det opgivne tidspunkt er det Tvillingerne, men med sit udseende og kropsbygning har han et umiskendeligt præg af Tyren eller Skorpionen. Et tidspunkt kl. 6.10 giver en AC i slutningen af Tyren i harmoni med Skorpionens planet, Pluto – samtidig med, at MC står på den aggressive Måne/Mars-konjunktion i det stædige Stenbukke-tegn. Han er født i Holstebro.

Astrologi på TV2
Den 27. december ca. kl. 8.30 var der et astrologisk indslag i Go Morgen Danmark, som senere lægges på YouTube. Jeg var sammen med clairvoyant John Braad og tarotlægger Søren Rasmussen i Tivoli, hvor der sendes fra. Du kan også se indslaget på www.tv2.dk 
Vi skulle lave en slags quiz, hvor der var 5 spørgsmål. Et af dem var, hvordan Løkke ville klare sig i 2016, og jeg sagde ”værre”. Men der er dog det aber dabei derved, at han vil indgå alliancer med andre borgerlige partier, så han undgår at begå samme fejl som ved boligsikringen til pensionister. Her vil han lave en mere klar aftale med DF og sikkert også et andet borgerligt parti om at afstemme tingene bedre for forhandlingerne.
Kongehuset var også med, hvor vi alle tre forudså ændringer. Både dronningen og Henrik har hårde horoskop, og det gælder flere medlemmer af kongehuset. Dronningens helbred bliver ikke bedre af de mange cigaretter, som hun helt bør kvitte, hvad der dog ikke er meget der tyder på, at hun gør. Men alderen komme til at trykke mere, og hun vil lægge endnu flere opgaver over til næste generation, så hun her når op på ca. 75% uddelegering af opgaverne.
Se i øvrigt også Rigets tilstand i det nye nummer af HOROSKOPET, hvor vi også sætter det nye år under lup.

UGEHOROSKOP uge 53 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Stå ved den, du er – du er stærk og har mange ressourcer.
TYR
PS: Du har brug for at blive udfordret intellektuelt.
TVILLING
PS: Nye muligheder viser sig inden længe.
KREBS
PS: Tag ikke andres udtalelser så nær.
LØVE
PS: Du vil ikke føle dig så social som normalt.
JOMFRU
PS: Gør en status.
VÆGT
PS: Tag dig noget tid for og til dig selv.
SKORPION
PS: Hvad og hvem er vigtigst for dig?
SKYTTE
PS: Påtag dig ikke et for stort ansvar.
STENBUK
PS: Vær meget opmærksom på at være positiv.
VANDBÆRER
PS: Du må gerne være lidt egoistisk.
FISK
PS: Du skal også have tid til at slappe af og nyde det.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar