torsdag den 14. januar 2016

Helle til udlandet som forudsagt


Allerede før valget skrev vi, at Thorning ville tabe valget og ret hurtigt få et job i udlandet. Jobbet som præsident for EU fik hun jo ikke, men det viste sig også, at hun i realiteten ikke var kvalificeret til dette, og når der er tale om sådanne forudsætninger, er det ret ligegyldigt hvor godt, det ville have passet astrologisk set.
Da Corydon fik SIT job skrev vi, at nu ville Thorning følge hurtigt efter. Vi skrev, at det nok ville blive et job, som indebærer fundraising og på den måde have med økonomi at gøre. Jeg ved ikke specifikt, om hun skal lave fundraising, men det vil hun komme til i det mindste indirekte. Her ligger nemlig en spidskompetence i hendes horoskop med både 7. og 8. hus i Vandbæreren, hvis hersker Uranus får et hav af aspekter fra 3. hus, herunder en konjunktion til Pluto (andres penge og ressourcer). 

Uranus står for andres børn, og den er også i aspekt til Solen, som står for egne børn. Ydermere aspekterer den bl.a. Månen, som står for barndommen, så det er en stilling, der passer fint til hende. Solen er endda horoskophersker, da den hersker over hendes AC i Løven med udlandsplaneten lige på aksen – særdeles velaspekteret.

Desuden står skæbne- og karmaplaneten Saturn i 9. hus (udland, rejser) i Fiskene (hjælpearbejde, idealisme). Den er i konjunktion med Chiron, den sårede healer, og begge planeter er i aspekt til både Månen, Solen, Uranus og Pluto – og ikke at forglemme også til idealismens planet: Neptun, som også står centralt i horoskopet. Derfor er det heller ikke så underligt, at hun valgte socialdemokraterne som sit parti, selv om hun hørte til i den højre side af partiet.

Hvad angår det aktuelle horoskop er der hele tre aspekter fra transit Jupiter (udland) Desuden står den progressive MC harmonisk til Saturn (mål) og til Jupiter, (igen: udland). IC står tæt på Neptun (idealisme, hjælpearbejde). Den progressive Mars (arbejde, energi) aspekterer også Jupiter, og den progressive Merkur, som står i 6. hus (arbejde) er i aspekt til idealismens planet Neptun.


Held og lykke til Helle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar