onsdag den 13. januar 2016

VM i håndbold


Hvis vi skal tro på landstræner Gudmundur Gudmundssons horoskop bliver det heller ikke til et verdensmesterskab denne gang. Dertil har han for stærke spændinger, som strækker sig over en længere periode og som med stor sandsynlighed indebærer hans afsked fra landsholdet senest om et par år, hvor Pluto taget fat i hans Saturn. Allerede nu har Uranus fat i den, derfor er der en tørkeperiode for landsholdet fra ca. 2015-19, hvis man vælger at beholde ham som træner. Det er måske nok ikke så slemt som Morten Olsens horoskop, hvad herrelandsholdet i fodbold angår, men alligevel. 

Neptun står i nærheden af hans Måne, som dog står harmonisk, men det er næsten aldrig et godt tegn, når Neptun er aktiveret, fordi den står for den indre verden og derfor kun helt kan udnyttes af dem, der er kunstnere inden for sport, fx Laudrup´erne. Pluto udløser i realiteten også en spænding til Jupiter og Mars, som begge står i aspekt til Saturn, så det der et større kompleks, der udløses.. Lige nu er det blot Saturn, der er mest i fokus, og den står for skader i knæ og knogler, hvilket medfører skader på holdet. Først var det den måske allervigtigste spiller, Rene Toft Hansen, der fik en knæskade, og senere har 2-3 andre fået problemer.


Vi skal derfor være meget glade, hvis vi får en bronzemedalje, men selv dette er nok også en lidt for stor mundfuld. Så jeg vil skyde på en 4.- eller 5. plads som det højest opnåelige. Vil dog lige se – om tiden tillader det - hvilke aspekter de andre trænere har.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar