tirsdag den 26. januar 2016

Lykketoft på glatis på sin fødselsdag


Vi har tidligere skrevet om Mogens Lykketofts horoskop som et eksempel på Plutos spænding til Solen, som alle har, der er født den 9. januar som han. Spændingen er dog ikke eksakt endnu, men den bliver alligevel trukket ind, da Uranus, som er i spænding til Pluto på himlen i denne tid, allerede har fat i Solen. Der er den ekstra detalje md 1946, hvor Lykketoft er født – at Venus står nogle grader før Solen. Derfor har han haft både Uranus og Pluto i spænding i et par år. Her ser vi samtidig et eksempel på, at der også kan ske positive og banebrydende ting i livet på spændinger. Sidste år tiltrådte han som FN-formand, og måske er det denne omstændighed, der har ført ham lidt på glatis. Lykketoft er lige fyldt 70 år, og blev i den anledning fejret af dem, han troede var sine venner. Men en enkelt viste sig at snigløbe ham ved at lække festtalen til Berlingske Tidende, som nu har den offentliggjort den i sin helhed. Og der er tale om saftige sager, idet Løkke betegnes som en lille svindler og Thorning som talentløs.
Det er ikke en tale, der klæder ham, og astrologisk set kan det være med til at smudse hans eftermæle til. Jeg vil tro, at han vælger dansk politik fra senest til næste valg. Og hvis han ikke gør, kan det blive gjort for ham. Både Uranus og Pluto vil i de kommende år også gå i spænding til både Saturn, Jupiter og Mars – og det er nærmest at sammenligne med prins Henriks horoskop, der sendte ham på pension.
Kommunikation

Men hvad med kommunikationen i denne tid? Den MÅ der jo være noget med, når han kan komme så galt af sted. Merkur kører lidt parløb med Venus, så de er begge progressivt i spænding til Neptun (rygter, hemmeligheder, lækager, skjulte forhold). Progressive Sol er også i spænding til Merkur – og Mars (vrede, temperament) til Solen. Transit Saturn er også begyndt at spænde Uranus op, så han har virkelig mange spændinger. Derfor vil den kommende tid betyde store og pludselige forandringer i hans liv, og nogle af disse vil være særdeles udfordrende. Uranus står for pludselige hændelser og bratte opvågninger, og det kan man vist roligt sige, at han har været udsat for – og astrologisk set altså ret forudsigeligt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar