tirsdag den 19. januar 2016

Den svenske udenrigsminister korrupt?


Udenrigsminister Margot Wallström er i under mistanke for korruption, som astrologisk set henhører under Pluto, som også har med ting, der sker i det skjulte. Hemmeligheder er symboliseret gennem Neptun, så de to planeter er stort set altid inde, når der er tale om korruption.

Nu er der lige det ved det, at rygter (Neptun) ikke behøver at være sande (Neptun er også løgn og bedrag), men astrologisk set er det bestemt ikke nogen umulighed, at der er tale om korruption. Men kan man så se i horoskopet, hvilken periode korruptionen i så fald skulle have fundet sted? Det kan man med stor sandsynlighed, og hun har netop overstået en periode, hvor Neptun har været i spænding til hendes Sol som hos alle andre, der er født den 28. september, uanset årstal og geografisk position for fødestedet. Alle der er født den dag over hele kloden har lige i 2014-15 haft en Neptun-spænding til Solen, og Saturn er netop nu i spænding til Neptun, så der er noget decideret skæbnebetonet og karmisk over det.

I år har hun så Pluto stående på sin fødsels-Mars, og så viser konsekvenserne sig. Jeg vil derfor gætte på, at hun på den ene eller anden måde har haft fingrene i kagedåsen. Ja, men skal passe på at holde sin sti ren, især under den slags spændinger. Det vil jeg forsøge på om 4-5 år, hvor jeg selv får dette aspekt i lighed med alle, der er født den 11. marts, uanset årstal.

Nu bliver det spændende at se, om det kommer frem, hvad hun anklages for og hvornår.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar