tirsdag den 27. april 2010

Uge 17 - daghoroskoper


----------------------------------------

Nye vinde blæser

Aase er nu holdt op med at lave de ugentlige horoskoper, hvad der har sat os i tænkeposition. Vi overvejer at lave daglige horoskoper i stedet, det bliver afgjort i næste uge. I mellemtiden finder du de daglige horoskoper fra Astrologimagasinet HOROSKOPET på hjemmesiden i denne uge, og her er det noget interessant at læse ud for den 14.4., hvor vulkanudbrud nævnes, selv om det er i overført betydning...
Husk i øvrigt også at se kvartalshoroskoperne, der lige nu ligger under månedshoroskoper. Snart kommer årshoroskoperne også på, så der sker en masse.
Åbent hus
Husk vores Åbent Hus arrangement, hvor vi dog er forsinket med det endelige program, men det skulle nu være sikkert, at du kan opleve et hit, nemlig en såkaldt clairvoyastro-demonstration, som er en kombination af clairvoyance og astrologi, med eksempler blandt publikum, så medbring fødselstidspunkt. Endeligt program er klart senest om en uge. 
--

Daglige horoskoper


Lørdag 24. april:
a m u Æ Z - g c u S m - a m u f c
Det er ikke just spontaniteten, der er i højsædet i dag. Der skal sættes tæring efter næring, arbejde først og nydelse bagefter. Når det er overstået, kan der være et stort behov for at få sat nogle ting på plads, der bliver dog ikke tale om store svulstige følelsesmæssige udladninger, snarere en saglig, analytisk og vedholdende samtale, så gem blot rødvinen og stearinlysene væk, dem bliver der ikke behov for.

Mandag 26. april:

a X t Æ Z - a X r h n
Humørmæssige svingninger, at få noget substans i tingene og noget konkret ud af dagen, vekslende med nogle følelsesudbrud, ser ud til at være på dagsordenen. Den rigtige ledelse og fordeling af arbejdet kan give det ønskede resultat inden fyraften.

Tirsdag 27. april:
a X u G N  
En god dag for at løse konflikter, idet hele sanseapparatet kan være mere fintfølende, hvorfor forståelsen for konflikternes natur er så meget større end ellers, rollen som den store mægler ligger altså lige for.

Onsdag 28. april:

Kl. 0:28 a C - a C r Æ Z - a C p s c - a C p f c – s c q f c - a C t h n

Dette kan blive dagen, hvor der stiftes bekendtskab med de dybereliggende følelser, hvilket kan give nogle voldsomme humørskift i løbet af dagen. Det kan dog også blive dagen, hvor det modtagende og følelsesmæssige harmonerer med det udadvendte og aktive, og hvor der bliver sat ord på følelserne, men det kan også blive en dag, hvor temperamentet slår gnister.

Torsdag 29. april:
a C u j M
Den følelsesmæssige dybde, kombineret med en søgen efter udvikling og mening, kan blive til en dagslang rejse mod nye oplevelser og muligheder. Nogle kan bruge denne dags energier til at tage sig af de svage i vort samfund.

Fredag 30. april:
Kl. 4:36 a V
Det er om at komme tidligt op i dag. Der skal fart på, og der skal ske noget, dagen er ikke til at sidde og meditere, men derimod til at få én på opleveren. Optimismen er i højsædet, og det er lysten til at få noget ud af dagen også, så ud af fjerene og tag forskud på weekenden.

Maj 2010


Lørdag 1. maj:
Ingen eksakte aspekter.

Søndag 2. maj:
a V r G N - a V t S m - a V t F M – kl.12:00 a Z - a Z q Æ Z - a Z u f c
Nogle vil vågne op til en søndag fyldt med optimisme, nogle vil drømme sig væk, mens andre vil benytte søndagen til finde svaret på nogle uafklarede spørgsmål, og der kan derfor forekomme konfrontationer i denne forbindelse. Senere på dagen kommer der sikkert mere ro på, alt ses i et andet og måske mere nøgtern lys, og der kan tales anderledes om tingene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar