onsdag den 21. april 2010

Uge 15 - ugehoroskoper

Ugehoroskop uge 15 
v/aase.k

Mandag: Månen er i Fiskene. Dagen kan starte med en følelse af stress og forvirring, og det kan se ud, som om der ikke er styr på nogen ting. Men kl. 15.31 går Månen i Vædderen, og optimismen og energien vender tilbage.

Tirsdag: Natten kan have budt på drømme, der rummer elementer af gammel karma, og det kan præge dagen. Måske ser man på tingene med nye øjne, og det giver en følelse af, at verden er åben og fuld af muligheder.

Onsdag: Kl. 14.29 er der Nymåne i Vædderens tegn, og den kan bevirke, at man befinder sig i en uklar og tåget tilstand. Især forholdet til andre mennesker kan være forvirrende, man ved ikke rigtig, hvor man står.

Torsdag: Kl. 0.55 går Månen ind i Tyrens tegn. Det giver en oplevelse af ro og styr på tingene, og man har let ved at tage ansvar. Men der er ikke brug for, at man kører sit eget ræs og spiller konge. Det vil ødelægge den fredelige stemning.

Fredag: Det ser ud til at blive en dejlig dag, hvor man allerede fra middagstid kan mærke, at weekenden nærmer sig. Nogle vil opleve en følelse af at være totalt rundt på gulvet, når de får fri fra arbejde.

Lørdag: Man vågner måske tidligt, og der er lagt op til en livlig dag. Kl. 8.08 går Månen i Tvillingerne, og man er fuld af ideer til, hvordan dagen skal bruges. De legende og lette sider af livet er i forgrunden.

Søndag: Kl. 6.07 går Merkur retrograd, og det er tid til eftertanke. Det er ikke en god dag at begynde på noget nyt. Man savner overblik og bliver let forvirret, og der er ikke rigtig styr på tankerne. Der kan opstå problemer i trafik og kommunikation.

- - - - 

Horoskoper for alle tegn 
v/aase.k

Vædderen
Fra ugens start er du noget indadvendt, men det går hurtigt over, og du er igen på banen. Du føler dig helt hjemme i foråret, som jo er din årstid, og du oplever, at du er fuld af energi og inspiration.
Torsdag og fredag er økonomiske problemstillinger centrale, og her gælder det om at få ro på og være ansvarlig. Det er ikke en god ide at fare på med nye initiativer nu, det kan meget let ende med forvirring og mangel på overblik.
I weekenden får du mulighed for at tage det hele let og nyde livet sammen med andre. Det går livligt for sig og der tales meget, især lørdag. Søndag kan det gå lidt tungere med kommunikationen, og der kan opstå misforståelser.

Tyren
Ugen begynder måske med nogle problemer i forhold til venner, og det er måske grunden til, at du vælger at trække følehornene til dig og holde dig lidt for dig selv. Du føler, at situationen er uigennemskuelig, og tier hellere stille.
Senere på ugen har du fokus på din fysik eller dit udseende, og måske træffer du en beslutning om at foretage nogle ændringer. Men det er nok lettere sagt end gjort, du orker ikke helt at gøre noget ved det.
I weekenden kan du have brug for at tage dig af noget papirarbejde, som har forbindelse med din økonomi. Du kan være fristet til at sætte noget nyt i gang, men det er bedre at vente, det er ikke noget godt tidspunkt.

Tvillingerne
Mandag kan der være noget stress på dit arbejde, men et nyt initiativ i forhold til kollegerne kan i de næste dage give mod på tingene igen. Det giver dig kræfter til at tage fat og finde arbejdsglæden.
Senere på ugen har du det bedst med at være i fred og tage den lidt med ro. Du har brug for lige at skrue ned for tempoet og skaffe dig noget jordforbindelse, måske med henblik på en vigtig beslutning, der skal tages.
I weekenden er du til gengæld oppe i gear igen. Du har lyst til tusind forskellige ting, og måske sker der i virkeligheden ikke så meget, fordi du hele tiden ændrer mening om, hvad du vil. Så er det nok bedre at slappe af og nyde livet.

Krebsen
Du kan føle dig noget blokeret mandag morgen, men det er sikkert overstået om eftermiddagen. Du tager fat på arbejdet med nye ideer og fornyede kræfter, også de næste dage. Det er dog ikke sikkert, at du er særlig målrettet i det, du gør.
Torsdag og fredag har du fokus på din omgangskreds, muligvis går du i gang med at arrangere en sammenkomst fredag aften. Du føler, at du må være den, der tager initiativet, hvis der overhovedet skal ske noget som helst.
I weekenden ser det ud til, at du holder dig for dig selv. Det kan skyldes, at der nærmest er tankemylder i dit hoved, og du trænger til at have tid til at rede trådene ud. Det er dog ikke helt så let, som man måske skulle tro.

Løven
Der kan dukke et økonomisk problem op mandag, som vedrører andres og ikke din egen økonomi. De næste dage er du dog mere optaget af et nyt initiativ. Måske planlægger du en rejse, eller du søger at udvide din horisont på anden måde.
Torsdag og fredag lægger du alle dine kræfter i dit arbejde eller din karriere. Tempoet er måske ikke så højt, men du er udholdende, og du spilder ikke tiden med at gøre opmærksom på dig selv. Ved fyraften fredag er du godt tilfreds.
I weekenden kan du så tage dig tid til dine venner, og der er gode muligheder for, at I finder på noget sjovt at lave sammen. Måske er der også en del alkohol inde i billedet, som kan give nogle tømmermænd søndag.

Jomfruen
Ugen kan starte med lidt knas i dit parforhold eller i et andet nært forhold. Men foråret gør sit til, at det ikke varer længe, før I igen er på bølgelængde. Og der kan opstå meget fine vibrationer imellem jer, især onsdag.
Senere på ugen er det rejseplaner, der fylder. Måske skal der træffes beslutning om sommerferie, og du kan have lidt svært ved at komme ud af starthullerne og få rede på, hvad du egentlig har lyst til, og hvor du vil hen.
I weekenden kan du have en række forskellige tanker og måske også gøremål, der alle har med dit arbejde at gøre. Egentlig havde du måske håbet på, at du kunne holde fri, men det bliver nok mest om aftenen.

Vægten
Mandag morgen ser der ud til at være nogle sure pligter, der skal klares. Men de er hurtigt overstået, og de næste dage får du mulighed for at dyrke foråret i dit parforhold, eller måske forsøge at finde en partner.
Torsdag og fredag er du nok nødt til at tage dig af en økonomisk udfordring, hvor du har brug for at bevare jordforbindelsen og stå fast, uden at du dog skal forsøge at spille på din autoritet. Men tingene lykkes godt for dig.
I weekenden bruger du nok noget tid på at sætte dig ind i noget nyt, som har vakt din nysgerrighed. Det føles som en leg, og du bliver ved til langt ud på lørdag aften. Søndag kan du dog godt opleve, at det føles vanskeligere.

Skorpionen
Mandagen starter med noget ballade, måske med ungerne, hvis du har børn. Men det bliver klaret i dagens løb, og de næste dage oplever du, at der er sket en fornyelse i dit hverdagsliv. Det har måske at gøre med de lysere tider.
Senere på ugen kan der blive truffet en afgørende beslutning i dit parforhold eller i et andet nært forhold. Det giver ro og åbner for muligheden af virkelig at nyde livets goder sammen, og tage godt hånd om hinanden.
I weekenden kan du være i syv sind omkring et økonomisk spørgsmål. Det virker temmelig uoverskueligt og forvirrende, og du kan være fristet til at skære igennem og beslutte, hvad der skal ske. Men det er bedre at vente og se tiden an.

Skytten
Du kan have ganske svært ved at komme ud af fjerene mandag morgen, og måske tager du dig en fridag. De næste dage er der ingen problemer med at finde energien, og du er frisk til at tage nye, kreative initiativer.
Torsdag og fredag koncentrerer du dig om dagligdagen og de pligter og fornøjelser, som den byder på. Du føler glæde og ro ved det, du foretager dig, og du har ikke brug for at gøre noget ekstraordinært i den sammenhæng.
I weekenden handler tingene om partner og parforhold. Du er fuld af energi til at skabe glæde og nydelse, hvad enten du har en partner, eller du eventuelt vil forsøge at finde en. Men måske lykkes kommunikationen ikke så godt søndag.

Stenbukken
Mandag morgen kan noget papirarbejde eller mødeaktivitet volde problemer, men det er heldigvis overstået om eftermiddagen. De næste dage koncentrerer du dig om dit hjemmeliv, og du har meget nyt at bidrage med.
Senere på ugen ser det ud til, at du har gang i noget kreativt, som du holder meget af at have med at gøre. Det kan f.eks. være madlavning, eller det kan handle om indretning af din eller andres bolig. Men det kan også være andet, der skaber skønhed.
I weekenden har du mange tanker om, hvordan du bedst kan tilrettelægge din dagligdag. Du tager måske også et initiativ, men det hele kan gå lidt i stå om søndagen. Det kan være, at du har mistet overblikket.

Vandbæreren
Mandagen kan starte med noget økonomisk kaos, men du finder hurtigt humøret igen. Så de næste dage bliver præget af overskud og forårsglæde, og der er ikke megen eftertanke eller sure miner.
Senere på ugen har du især fokus på de hjemlige ting. Du lader dig ikke stresse, men sørger i ro og mag for, at tingene bliver gjort, og de rigtige beslutninger bliver taget. Fredag aften kan det blive meget fornøjeligt.
I weekenden ser det ud til, at du har flere forskellige projekter, som du har lyst til at tage fat på. Lørdag går det som en leg, men søndag er energien ikke helt den samme, og det bliver måske uklart for dig, hvad du egentlig skal tage fat på.

Fiskene
Du bliver udfordret til at skabe noget orden og struktur mandag morgen, men det er jo ikke lige din kop te. De næste dage ser det ud til, at du tager et modigt, økonomisk initiativ, du kaster dig simpelthen ud i det.
Torsdag og fredag får du mere ro på. Der kan være brug for, at du ordner noget papirarbejde, eller der er måske nogen, du skal have talt med. Du har godt styr på tingene, og føler, at der er overskud og overblik.
Weekenden tilbringer du nok derhjemme, men det betyder bestemt ikke, at den bliver kedelig. Der er meget kommunikation og mange tanker. Men der bliver også plads til, at lørdag aften kan blive festlig og fornøjelig.


 - - - - - - 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar