mandag den 22. november 2010

Uge 45

Udskydelse i EU

Først skal det lige pointeres, at den ikrafttrædelsesdato i EU om naturmedicin, vi skrev om, er blevet udskudt på ubestemt tid. Det bliver altså ikke den 1. april som oprindeligt planlagt. Så nu kan vi forhåbentlig se frem til en blødere landing pågrund af de mange protester.



Opmuntrende astrologisk resultat

Vi har tidligere sendt minianalyser af fodboldkampe ud, og det har været meget interessant at se, hvordan Ascendanten/1.hus og Descendanten/7.hus har symboliseret hhv. hjemme- og udehold.

Den 6. november kl. 17.00 AaB hjemme mod Esbjerg, og herskeren over 1. hus (AC) er Merkur, som stod i spænding til Neptun, hvilket ikke er godt for hjemmeholdet, der således ikke kunne regne med at vinde kampen, selv om de både var på hjemmebane og havde fået ny træner – ganske vist en træner, der er på vej ind i en Pluto-periode. Herskeren over DC er Jupiter, og den står i kampens horoskop meget flot sammen med Uranus og harmonisk til både Månen, Merkur og MC. Dette MÅ bare give point, og dette har været medvirkende til, at AaB fik annulleret et mål for en offside, der var særdeles tvivlsom og normalt ikke ville være blevet dømt, især ikke på hjemmebane. Men her kom horoskopet altså også imellem og gjorde det meget svært for hjemmeholdet.

I 7. hus er der anderledes energi på, idet Mars befinder sig her rimelig tæt på DC. Første halvleg havde AaB dog under kontrol og scorede et glimrende mål i det 26. minut, hvor både AC og MC stod i meget flotte aspekter. Men 2. halvleg stod der Esbjerg på, og de scorede i kampens 61. minut. Nu står Pluto i 7. hus, og med Mars i 7. hus i udgangshoroskopet har udeholdet god fight og vilje og kunne næsten ikke tabe den kamp!



Forudsigelse af fodboldresultater

Vi vil i den kommende tid køre et forsøg med at forudsige resultater af fodboldkampe – vel vidende, at mange af vore læsere ikke er interesseret i sport. Her vil vi bede jer bære over med os andre sportsglade folk. Husk, at det – hvis det går godt – ikke kan undgå at påvirke ikke alternative mennesker til at åbne sig for astrologien, og dermed sikkert også for andre alternative områder. Vi skal dog være åbne for, at et sådant forsøg meget vel kan slå fejl, især med antallet af mål. Hovedsigtet vil dog også være, at vi skyder på, hvem der vinder eller taber en kamp. Vi skal naturligvis huske at tage kampens forudsætninger med ind i billedet. Herunder hjemme- og udehold samt placering i rækken på kamptidspunktet. Hvis et tophold spiler mod et bundhold vil de nemmere kunne vinde med et spændingsbetonet horoskop end omvendt.

Hypotesen er, at vi i hvert fald skal kunne se, om et udehold kan levere en overraskelse. Vi kan naturligvis ikke ramme plet hver eneste gang, men hvis hitrate komme op på ca. 75%, vil det være meget flot. Vi kørte tidligere et forsøg med landsholdet, som ikke gav et tydeligt resultat. Her lå hitrate så vidt erindres på omkring de 60, hvad målscoren angik. Selv om det er et rimeligt resultat, er det ikke tilfredsstillende. Vi forsøger derfor igen og håber, det bliver bedre.

Vi begynder forsøget her i november, første udsendelse påregnes at blive om 14 dage.



Søren Pind

Nu kom turen til Søren Pind, hvad angår en tur i pressens turbine. Ikke overraskende, da hans rapkæftethed tidligere har bragt ham i problemer. Ikke mindst, da han var miljø- og teknikborgmester i Københavns Kommune. Pind er født den 20. november 1969 i Herning, tidspunkt ukendt. Men under alle omstændigheder er han på vej ind i en Neptun-periode, idet den står i spænding til både Solen, Neptun og Merkur. I en sådan periode skal man vare sin mund, da man meget let kan komme til at sige noget forkert. Tidligere statsminister Poul Schlüter holdt sin gulvtæppetale i 1987 på et lignende aspekt. Eller man kan blive konfronteret med gamle usandheder eller fortielser. Her er der tale om begge dele, og han forsøgte sig først med at kalde den pågældende journalist for løgnagtig. Pind troede ikke, at han stadig figurerede som med lem, men da der ikke havde været afholdt bestyrelsesmøder i længere tid, var han ikke blevet slettet alle steder. Det er typisk Neptun (forvirring, kaos). Og Merkur står bl.a. for medierne. Det er de kommende 2-3 år, hans Merkur og Sol har besøg af Neptun, så den hellige grav er absolut ikke vel forvaret, selv om de tre planeter står fint i fødselshoroskopet Så hvis han passer på, sker der sikkert ikke videre i den verserende sag. Men det handler om at omgå sandheden ansvarligt i den kommende tid.

Nu har han foreløbig lagt sig ned i den verserende sag og beklaget sine udtalelser om journalisten. Det samme gælder huslejekontrakten på et rækkehus i Klampenborg, hvor Pind boede gratis, måske som en slags betaling for det lobbyarbejde, han udførte for ejeren af det pågældende boligkompleks. Pind forsøgte at påvirke daværende erhvervsminister Lene Espersen til at ændre forholdene for det boligselskab, han var involveret i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar