mandag den 13. december 2010

Kommentar uge 49

EM i kvindehåndbold

Her har Danmark stolte traditioner, der går tilbage til begyndelsen af 1990´erne. Vi har vundet både EM, VM og OL, det sidste endda hele tre gange i træk. Og da vi denne gang er på hjemmebane, skulle man tro, at, at vi i det mindste får medaljer. Men da spillerne har en del spændinger i deres horoskoper, skal vi nok regne med, at det maksimalt bliver nærved og næsten – vi skal være glade for en 4.-plads.

Danmarks nok bedste spiller, Rikke Skov, er tilbage oven på en skade og kan måske ikke helt stå distancen i forhold til sin vante standard. Men da hun har meget rutine, skal det nok gå, og skaden ser ikke ud til at sætte hende helt ud af spillet. Hun bliver sandsynligvis en af vore største støtter sammen med Maibritt Kviesgaard og Ann Grete Nørgaard, som dog muligvis har en spænding fra Pluto til Månen i øjeblikket, afhængigt af fødselstiden. De tre spillere har mange fine harmoniske aspekter i deres horoskoper, dog skal Rikke Skov passe lidt på, da hun har en Uranus (pludselige hændelser) i spænding til Saturn (knogler) på vej.

Alle andre spillere har en eller flere væsentlige spændinger fra de tre ydre planeter. De strækker sig over længere tid, så man kan ikke sige, om f.eks. en skade springer op lige præcis ved EM, men de fleste skal passe på med for aggressivt spil.

Målkvinden Karin Mortensen er – som alle, der er født 26. september, uanset årstal – lige færdig med Pluto-spændingen til Solen. Hun var, for ikke så længe siden, væk fra landsholdet i en periode, og det var fornuftigt gjort i en Pluto-periode. Nu er hun tilbage og har et par andre spændinger, fra både Pluto og Neptun, der gør, at hun nok må lukke en del mål ind – eller at hun ikke helt lever op til tidligere tiders fantastiske præstationer. Reservekeeper Christina Pedersen har også nogle spændinger i sit horoskop, hvilket understreger dette.

Konklusionen er, at Norge er en sikker vinder, og at Danmark på trods af hjemmebanen ikke får medaljer. Jan Pytlick (født 5. juni 1967) har ikke det værste horoskop, men til gengæld er der heller ikke de store harmonier i det. Resultatet vil derfor blive på det jævne i forhold til tidligere tiders præstationer. Landstræneren har transit Saturn hen over sin Mars i hele december, så de vigtigste nøgleord er ansvar og disciplin, men desværre også middelmådighed. Han må endelig ikke lade sig rive med af det første nederlag, der kommer.

Ansvars- og rollefordeling er af væsentlig betydning for et godt resultat, ligeså disciplinen, hos både holdet og træneren. Pluto begynder også at danne en spænding til Pytlicks Merkur (kommunikation), så det kan blive en udfordring for ham at få sit budskab ud til spillerne på den rigtige måde.



Anden sport

Der er Europamesterskaber i fodbold næste år, og Danmark ser ud til lige akkurat at kvalificere sig. Vi skal dog ikke regne med, at det bliver til mere end den indledende runde ved selve slutrunden. I den forbindelse kan det ikke udelukkes, at der opstår en sag om aftalt spil.

Det gav chokbølger, da rigmanden Abramovitch viste interesse for at købe FC København. De har ganske vist et fantastisk udgangshoroskop, ikke mindst lige nu. Men mon ikke dette hentyder til den enorme succes, de har med at spille fodbold? Det russiske eventyr vil sikkert ende i vasken. Den russiske bjørn vil ikke afløse den københavnske løve lige nu.

Vi skrev på vores blog på hjemmesiden tidligt på efteråret, hvordan slutstillingen i Superligaen ville blive til foråret, forudsat at klubberne ikke skiftede træner, hvad der indtil nu er sket for flere klubber. Derfor skal der justeres lidt, men foreløbig passer det dog ret godt, idet der kun er to klubber, der skal bytte plads, for at forudsigelsen holder i kategorierne top, midte og bund (fire i hver kategori). Se det hele på bloggen, hvor trænernes horoskoper er vurderet. Dog mangler en enkelt væsentlig ting, nemlig fødselstiderne. Det er i øvrigt Fiskenes tegn, der dominerer blandt trænerne, derefter følger Skorpionen.

Hvad angår cykelsporten, kan Danmark lave et godt resultat ved verdensmesterskaberne i slutningen af året. Så er det meste også sagt i den sag, for hverken Bjarne Riis med et næsten nyt hold eller Michael Rasmussens nye hold bliver til noget større i 2011 på grund af begges spændinger i deres horoskoper. Riis har besøg af Neptun og Saturn, Rasmussen af Saturn og Pluto, sidstnævnte med hele tre spændinger. Derfor skrev vi for et års tid siden, at hans trængsler ville vare ud over hans dopingkarantæne.



Forudsigelse af fodboldresultater

Vi vil i den kommende tid forsøge at forudsige fodboldresultater ved hjælp af kamphoroskoperne. Det vil, dels foregå her i bladet, dels på bloggen på hjemmesiden. Mange åndeligt interesserede er ikke så interesseret i sport, men det er interessant at se, hvad astrologien kan bruges til. Hvis det går godt, hvad det ser ud til, kan det ikke undgå at give en cadeau til astrologien. Vi skal dog være åbne for, at et sådant forsøg meget vel kan slå fejl. Udgangspunktet er at gætte udfaldet af en kamp: Sejr, uafgjort eller tab.

Her skal vi naturligvis huske at tage kampens forudsætninger med ind i billedet, herunder placering i rækken på kamptidspunktet. Hvis et tophold spiller mod et bundhold, vil de nemmere kunne vinde med et spændingsbetonet horoskop end omvendt.

Hypotesen er, at vi i hvert fald skal kunne se, om et udehold kan levere en overraskelse. Vi kan naturligvis ikke ramme plet hver eneste gang, men hvis hitrate komme op på ca. 75 %, vil det være meget flot.

Indtil videre har det været interessant at se, hvordan Ascendanten/1.hus og Descendanten/7.hus har symboliseret hhv. hjemme- og udehold. Et eksempel er AaB´s kamp hjemme mod Esbjerg den 6. november kl. 17.00. Her står herskeren over 1. hus (Merkur) i spænding til Neptun, hvilket ikke er godt for hjemmeholdet, der således ikke kunne regne med at vinde kampen, selv om de både var på hjemmebane og havde fået ny træner – ganske vist en træner, der er på vej ind i en Pluto-periode. Herskeren over DC er Jupiter, og den står i kampens horoskop meget flot sammen med Uranus og harmonisk til både Månen, Merkur og MC. Dette MÅ bare give point, og det har været medvirkende til, at AaB fik annulleret et mål for offside, der var særdeles tvivlsom, og normalt ikke ville være blevet dømt, især ikke på hjemmebane. Men her kom horoskopet altså også imellem og gjorde det meget svært for hjemmeholdet.

I 7. hus er der anderledes energi på, idet Mars befinder sig her rimeligt tæt på DC. Første halvleg havde AaB dog under kontrol og scorede et glimrende mål i det 26. minut, hvor både AC og MC stod i meget flotte aspekter. Men 2. halvleg stod der Esbjerg på, og de scorede i kampens 61. minut. Nu står Pluto i 7. hus, og med Mars i 7. hus i udgangshoroskopet har udeholdet god fight og vilje og kunne næsten ikke tabe den kamp!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar