søndag den 19. juni 2011

Kommentarer uge 25

1. Ugens aspekter – mange spændinger


2. VM i fodbold – uharmonisk horoskop. Også for Wozniacki og mange flere

3. Serien om den uendelige utroskab – flere i gyngen. Fodboldkoner og -ikoner

4. 2020-planen, holder den astrologisk set?

5. Aktiemarkedet og renterne

6. (Far)velfærd med nyt udtryk: The Laid Back Losers

7. Ugehoroskoper for alle tegn – kommer først på bloggen mandag

8. Kæmpe udsalg i Astroshoppen

9. SUPERTILBUD: Årsabonnement for 2011 på Astrologimagasinet HOROSKOPET som pdf-fil til halv pris: 110 kr. – og du får et GRATIS årshoroskop som gave (værdi 200 kr.). Du tjener hermed 90kr. på at abonnere. Vil du have det tilsendt med posten, er det lidt dyrere: 130 kr. for hele 2011 (4 numre med en masse spændende, evigt aktuelle artikler).

10. Det netop udkomne nummer af Astrologimagasinet HOROPSKOPET er en forlængelse af sidste nummer tema om lykke og mirakler: Om bønner, åbenbaringer og mirakler. Der er bl.a. En kæmpe-artikel om Den Hellige Birgitta, som er den eneste nordiske kvinde, der nogensinde er blevet helgenkåret af paven. Nummeret har også et andet tema, nemlig stærke kvinder. Vi bringer bl.a. portrætter af den rødblonde front: Helle Thorning-Schmidt og Johanne Schmidt-Nielsen. Se hele indholdsfortegnelse på side 3 på dette link: http://www.astrologihuset.dk/horoskopet/nytnummer.html





Der er flere siders tekst i denne uge, men det er med ovenstående hovedpunkter.

På grund af de uendelige tekniske udfordringer er det lettest at følge denne nemme procedure, nemlig at gå ind på www.astrologihuset.dk – og så klikke på den orange firkant på forsiden, så kommer du direkte ind på bloggen.



Husk vores kæmpe-udsalg i Astroshoppen – rekvirer katalog på astrologi@astrologihuset.dk



Se punkt 10: Fantastisk tilbud til nye abonnenter: Astrologimagasinet HOROSKOPET til halv pris!





Ugens (spændings)aspekter



Det vrimler med spændingsaspekter i den kommende uge. Det vigtigste af dem er storkvadratet mellem Merkur, Pluto, Uranus og Saturn. Det er derfor tid for selvransagelse og ikke til at påbegynde nye, større projekter i den fysisk/materielle verden, medmindre det er helt nødvendigt. Senere på ugen får storkvadratet også tilgang af Solen, og det underbygger blot ovenstående. Skal du opstarte noget vigtigt i ugens løb, så konsulter en astrolog, så du undgår de væsentligste spændinger. For der er naturligvis små oaser iblandt, selv om antallet er begrænset i denne tid med de mange spændinger.

Ugen byder også på et ret lumpent aspekt, nemlig spændingen mellem Mars og Neptun, der stiger i intensitet også i næste uge. Neptun står for utroskab, hemmeligheder og løgn. Og når det er en spænding, kan løgne og utroskab blive afsløret, og det kan man vist roligt sige er korrekt.

Men nu er planeterne og deres indbyrdes konstellationer jo ikke blevet opdaget for at gene os mennesker. Der er altid ting, man kan gøre med fordel i en sådan periode. Dette gælder alt, der har med personlig og spirituel udvikling at gøre. Og så de dybe snakke, man kan have med et menneske, der står én nær. Desuden kunstneriske, bevidsthedsmæssige aktiviteter samt naturoplevelser.

Der er kun to væsentlige harmoniaspekter, nemlig det mellem Jupiter og Pluto og det mellem Solen og Neptun. Det vil trods alt sige, at det er nogle ting, der nok skal gå. Det kan være sager indeholdende Retfærdighed og Jura (Jupiter) og forhold af spirituel karakter (Neptun).



VM i fodbold i Danmark

I denne uge begyndte verdensmesterskaber for ungdomslandshold i Danmark – landets største fodboldarrangement nogensinde. Det sker på et tidspunkt, hvor Danmark har Pluto i spænding til Saturn, et aspekt, der er totalt eksakt lige netop i juni, hvor der er mange konfrontationer. Der er også mangel på gode resultater inden for sporten.

Træner Keld Bordinggaard er født den 23. november 1962 på Fyn og har i lighed med alle, der er født den dag, Neptun i spænding til sin konjunktion mellem Merkur og Solen. Det er en skidt kombination, hvis man gerne vil vinde.Aspektet er bedre at søge orlov på. Og så vil det endda vare i en rum tid, for konjunktionen er yderligere i spænding til både Jupiter og Uranus. Derfor skal man regne med, at der vil gå et par år, før Bordinggaard får de resultater, som både han selv og landet ønsker. Man gør derfor nok klogt i at regne med, at han ikke står distancen så længe. Man bør ikke ansætte trænere med så mange spændinger i deres horoskop. Det vil i mange tilfælde gå galt. Lørdag tabte vi sikkert til Island, selv om de forinden fik flere gule kort og fik deres træner udvist - rigtig skidt. Lad os se horoskopet for den næste træner inden ansættelsen, så skal vi nok komme med en vurdering af vedkommende. Jeg sender her en venlig tanke til en af de mest succesfulde trænere i fodboldens historie, svenske Nils Liedholm. Han trænede Roma i klubbens storhedstid i begyndelsen af 1980´erne, hvor klubben vandt næsten rub og stub – både nationalt og internationalt. Behøver jeg at sige, at han brugte astrologi, bl.a. til holdopstillingen?

Tom Kristensen måtte udgå af Le mans løbet efter en times kørsel, hvor han ikke engang selv kom til at køre, men makkeren kørte af banen og totalskadede sin racerbil. Kom dog på mirakuløs vis intet selv til. I horoskopet for årets Le Mans løb står døds- og angstplaneten Pluto i 3. hus (trafik). Den er i spænding til både Saturn (skæbne) og Uranus (teknik). Det gik dog heldigvis uden tab af menneskeliv. Håndboldlandsholdet vandt dog sin pulje i EM-kvalifikationen og var dermed berettiget til at blive topseedet til EM-kvalifikationsturneringen. Men ak, så viste det sig efterfølgende, at nogle helt gakkede regler topseedede Tyskland i stedet, selv om de intet har vist i mange år på europæisk topplan. Ved det seneste EM blev de nr. 10, hvor Danmark blev nr. 5! Nu må der kæmpes for at få lavet de tossede regler om til næste EM igen.

Caroline Wozniacki vandt ganske vist en turnering, men det var lige før French Open, så gevinsten betød, at hun var hæmmet til den endnu vigtigere turnering, som lå LIGE efter den sejrgivende turnering. Så landets uharmoniske aspekter betyder ikke, at man ikke kan vinde NOGET, men at det i så fald kan have negative konsekvenser – prisen kan være for høj. Nu skal hun spille Wimbledon, og selv om hun har et udmærket horoskop lige nu, så er hun inde i en periode, hvor Saturn dominerer, men det er især fra efteråret. Hun har aldrig vundet en Grand Slam-turnering, selv om hun gennem længere tid har været rangeret som verdens bedste tennisspiller - og det vil med stor sandsynlighed heller ikke ske i år.

Også Alberto Contador fra Bjarne Riis´ mandskab vil få konsekvenserne at mærke. Han vandt Giro d´ Italia i sidste måned, og nu skal an snart køre Touren. Det vil enten ske det, at han ikke genvinder løbet efter at have vundet de seneste to Tour de France-løb. Eller at han kort efter Touren dopingdømmes og fratages sejren efterfølgende. Sidste år den 3. august blev kontrakten mellem Riis og Contador underskrevet, og her var der nogle af de største spændinger, man kan tænke sig. Det bliver spændende at følge, hvad der sker i den kommende tid.

Også politisk var juni noget af en sejtrækker, selv om folketingsåret sluttede i den mere lystige ende med det store træf på Bornholm. Men har var grænsesagen naturligvis på dagsordenen, hvad der ikke er underligt, når Saturn står for grænser og Pluto for konfrontationer. Nu kan det være, at Pia Kjærsgaard får sin sag for efter næste valg, hvor mange nu vil gøre meget for at sætte hende uden for den afgørende indflydelse, hun nu har haft i mere end et årti i dansk politik. Der vil så igen give hende større tilslutning i meningsmålingerne, og så kører det igen…men forhåbentlig uden blokpolitikken. Ellers ender det med, at Kjærsgaard ikke har tilstrækkeligt i at spille nazi-kortet, men også vil kræve Dannevirke genopført!

Mange virksomheder er i krise, tænk blot på DSB, CSC og Cimber Air. Men mange butikker går konkurs i denne tid. Man mener, at ca. 25% af alle butikker er konkurstruede.



Serien om utroskab

Serien om kendte mennesker, der ryger i utroskabsfælden, er næsten endeløs lige nu. En af verdens bedste fodboldspillere, waliseren Ryan Giggs fra Manchester United, er havnet i fælden. Han er født den 29. november 1973 ved Cardiff. Jan havde det til fælles med Tiger Woods, at alt handler (tilsyneladende) om deres sport – lige indtil sandheden indhentede dem og det viste sig, at der var gemt mange ting inden under overfladen.

Giggs var britisk fodbolds rollemodel, indtil hans privatliv, på trods af fogedforbud, for nylig viste sig i medierne over hele verden. Nu er både fodbolden og hans indtjening i fare, for man slipper ikke ganske ustraffet fra at være en helt anden under en ellers blankpoleret overflade. Han har haft store problemer med at holde shortsene oppe, og pludselig væltede skeletterne ud af sengen.

Pluto (sex) er naturligvis inden i billedet. Den giver ofte et Dr. Jekyll/Mr. Hyde- syndrom, og den har Giggs i spænding til skæbneplaneten Saturn. Og for at det ikke skal være løgn, er netop dette aspekt i fødselshoroskopet blevet "udløst" i de seneste to år! Han er naturligvis født med den splittede personlighed, men jeg vil tro, at han virkelig har fået "smag" for dobbeltlivet i perioden 1999-2001, hvor Pluto har stået over på hans Sol/Neptun-konjunktion og udløst aspekter til både Jupiter og Pluto. Der har været gunstige aspekter indblandet, derfor er der ikke mange, der har opdaget miseren. Mars, der også har med drifterne at gøre, står i spænding til både Månen (følelser), Venus (kærlighed) og Uranus (originalitet, opfindsomhed). Han er sluppet fra sine handlinger i meget lang tid, uden at nogen har opdaget det eller grebet ind. Da Saturn står for karma, ligger landet sikkert sådan, at han har haft en hæmmet seksualitet i tidligere inkarnationer, og så skal den have på alle tangenter i dette liv. Her er drifterne til gengæld så stærke, at de går over i tvangshandlinger eller –mønstre.

Fodboldikoner med deres fodboldkoner

Hvorfor bliver konerne ofte hos deres utro sportskoner? Sandsynligvis på grund af den fede livsstil, som de efterhånden bliver afhængige af. Derfor lukker i øjnene, selv om de ved fuld besked med kendsgerningerne. Det samme gælder sponsorerne. I Giggs` tilfælde er den største sponsor Reebok, og kontrakten lyder på hele 166 mill. kr. årligt. Stjernerne sælger billetter, og det er normalt det vigtigste for en sponsor – selv om det vil begynde at ændre sig i det næste årti på grund af Pluto gennem Stenbukken (2008-23).

Naturligvis laver storsponsorer skadesberegninger over effekten af sådanne skandaler. Men en ting, man også skal huske, er, at kontrakterne næsten altid er indgået længe før skandalen, og her vil sponsorer nogle gange have en tendens til at vente og se, hvor galt det går. I Tiger Woods´ tilfælde tjener han mindre nu end tidligere på sponsorkontrakter, men han tjener alligevel stadig suverænt mest af alle golfspilere!

Det skal tilføjes, at mange sponsorer nu om dage får indsat en moral-klausul, der holder stjernen ansvarlig for sin opførsel – også et symbol på Pluto gennem Stenbukken. Jo, verden er ved at ændre sig markant, hvad angår privatlivets fred. Stjerne forpligter sig i stigende grad til at føre et privatliv, så det er i overensstemmelse med deres sports-image. Men det er altså ikke alle, der kan klare presset på længere sigt.

For rigtigt at kunne begribe det kæmpemæssige fald fra tinderne, der er sket med Ryan Giggs, må man forstå den tinde, han tidligere har stået på, og som har været af næsten guddommelig karakter. Eller man kan bare se på en stjernes horoskop - så kan man dels bedre forstå, hvad der sker, men man kan også se, hvornår rutscheturen er begyndt. Efter faldet er det hele pludselig knap så guddommeligt! Der er dog ingen tvivl om, at graden af den guddommelighed, der tillægges sports- og andre stjerner, vil dale langsomt. Måske forsvinder den ikke helt i første omgang, men den falder i takt med, at folk i stigende grad vil gå efter den ægte vare, og ikke kun et symbol i form af en stjerne. Det er den ægte guddommelighed, som vil komme mere og mere ind i menneskers bevidsthed, og det vil gøre underværker. Så skal man kun forholde sig til troskab over for sig selv og den guddommelige verden. Alt andet er surrogater, og de vil automatisk give sig udslag i sagen om denne.

Lige nu står den næste kvinde allerede i kulisserne – klar til at fortælle sine saftige sandheder om hendes sexliv med den berømte stjerne, som angiveligt skulle have varet lige til dagen før stjernens seneste bryllup i 2007, hvor han skrottede hende over telefonen!

Det er en enorm lavine, en stjerne kan sætte i gang – naturligvis utilsigtet, men før eller siden kan et så massivt og gennemført skjult liv ikke hemmeligholdes. Når Pluto eller Neptun tager fat, så skrider lavinen. Men forinden havde Giggs være anledning til en parlamentarisk høring om, hvordan britiske domstole vægter ytringsfrihed i forhold til retten til privatlivets fred ifølge menneskerettighederne. Giggs havde gennem et fogedforbud forsøgt at stoppe mediernes afsløringer, da jorden begyndte at brænde under ham.

Jo, der ER svært at være stjerne, og endnu sværere at holde noget hemmeligt. Det vil også fans fra modstanderklubberne vide at udnytte ved f.eks. at råbe efter stjernen på banen, men han stadig troede, at sagen var hemmelig – vel at mærke, men hans kone nogle gange var til stede på tilskuerpladserne!



2020-planen astrologisk set

Denne "berømte" plan er fremlagt på en retrograd Merkur, hvad der aldrig er anbefalelsesværdigt. Der vil derfor hurtigt vise sig punkter i den, der ikke holder en meter. Hvad vigtigere er, er spændingerne fra skæbneplaneten Saturn til hele fem planeter: Mars, Merkur, Jupiter, Pluto og Solen. Der er forudsætninger, der vil vise sig ikke at holde! Faktisk kan det blive så alvorligt, at hele fundamentet under planen kan skride. Den skal i bedste fald snart revideres - i værste fald helt skrottes.



Aktiemarkedet og renterne

Her vil vi også hen over sommeren kunne notere os markante fald og udsving. Nogle af faldene vil sikkert skyldes, at det går galt i Grækenland.

Da jeg på Morgen-tv den 3. januar i år stod sammen med en finansanalytiker fra Saxo bank, blev vi begge spurgt om renten. Jeg lagde ud med at sige, at der ville komme en mindre stigning, men det blev stærkt imødegået af analytikeren, der havde flere begrundelser for, hvorfor renten ville holde dig præcis på samme niveau som hidtil. I maj fik vi en minimal rentestigning, og nu er der sandsynligvis en mere på vej. Der er en udvikling i retning af mere markante stigninger, efterhånden som Pluto kører gennem Stenbukkens tegn. Det bliver spændende at se, om også den næste stigning vil blive benægtet af analytikere fra Institut for Bedreviden.

Der vil i det hele taget blive tale om en slags økonomisk ørkenvandring i de kommende år. Folk vil sidde tungt på pengekassen i de usikre tider. Dette har den positive effekt, at der vil være overskud på betalingsbalancen, men det betyder også, at der bliver tale om et svækket økonomisk opsving, hvis man da kan tale om et opsving i det næste årti. Måske kan vi det, men så vil det blive af midlertidig karakter.



Økonomien – (far)velfærd

Kina er på vej til at få Pluto hen over landets Sol (grundlagt 1-10.49 kl. 15.00). Alle, der er født den 1. oktober, vil få turbulens i livet i 2012-13. Det er et enten/eller - ikke noget både/og. Kina vil få økonomisk magt over det meste af verden, men kommer også til at betale en høj pris for denne udvikling. Måske i form af naturkatastrofer eller konsekvenser af de mange naturreguleringer, landets ledelse har foretaget i de eneste årtier. De er dyre at føre tilbage til deres oprindelige form.

The Laid Back Losers

Men Kinas fremstormen vil i al vores tryghedsnarkomani og væren os selv nok komme bag på os, selv om signalerne vil blive stærkere og stærkere. Jeg har opfundet et udtryk, der kan dække dette forhold: The Laid Back Losers, eller De tilbagelænede tabere. Vi mangler visioner og har stille og roligt lullet os i søvn - en søvn, som en dag inden længe vil give os en brat opvågnen. Vi skal kunne matche Kina for at holde os inde i kampen, men det har vi opgiver for længst. Det er simpelthen for besværligt og krævende og kan med føre længere arbejdstid. Og her vil danskerne ikke engang acceptere 12 minutters længere arbejdstid om dagen. Det kan ikke andet end at gå galt, hvad der også er universets hensigt, for vi skal lære af vore fejl.

Kina vil komme til at agere både redningsmand og økonomisk magthaver, og det ER østens tur. Der er her, vi i vesten er faldet i søvn på trods af mange signaler, der burde få os til at handle. Men det gode ved det hele er, er det er, som det skal være – og der er en mening med det hele, som oven i købet er mere enkel, end man tror. Det ER som sagt simpelthen deres tur nu. At udviklingen så kan medføre miljøkatastrofer, er en anden sag. Og det kan blive konsekvensen, selv om Kina er meget langt fremme med miljøvenlig teknologi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar