søndag den 26. juni 2011

Kommentarer og ugehoroskoper 26

1. Sidste epistel om superstjerners eskapader


2. Tre chefer i Lægemiddelstyrelsen vildleder Folketinget

3. Ugehoroskoper for alle tegn (skift side)



Nye abonnenter på HOROSKOPET: Halv pris for hele 2011, og du får et gratis årshoroskop, så du tjener penge på at være abonnent.



Pluto og de svimlende summer i sport

Plutos bane gennem Stenbukken frem til 2023 har vi beskrevet utallige gange, også i forhold til de svimlende summer i sport. Det er den, der lige skal gøres færdig her. Vi har set på horoskoperne for seks engelske fodboldspillere, som har været utro på kryds og tværs – en af dem endda, mens han kone var gravid:

Ryan Giggs: 29.11.73 i Cardiff

Wayne Rooney: 24.10.85 i Liverpool

Rio Ferdinand: 7.11.78 London

John Terry: 7.12.80 I Barking

Ashley Cole: 20.12.80 I London

David Beckham: 2.5.75 I London

Alle spillere undtagen én er enten Skorpioner eller Skytter (Beckham er Tyr). Man vil som astrolog se på specielt to planeter. Neptun (utroskab) og Pluto (sex). Derudover måske også på Saturn (mindreværd) og Mars (drifter). Saturn er karmaens planet og kan derfor komme ind i forbindelse med social arv. Det kan være her, det glipper for de fleste. Pludselig står man med kæmpeindtægter og kommer fra et mindrebemidlet arbejderhjem, hvilket gælder en meget stor del af eliteidrætsfolk. Dette kan gøre det svært at begå sig i de højere eller de feterede kredse. Og man ved fra undersøgelser, at jo mere en sportsstjerne tjener, jo længere bliver køen af bejlere.

Spillernes vurdering af situationen kan være helt gal, fordi de simpelthen ikke er vant til at håndtere den slags i det offentlige rum på trods af de enorme summer, de tjener. De tror, det vil gå godt, når bare de sørger for at være forsigtige og ikke sige det til for mange. Det er nemlig en gåde, hvorfor de i så rigt mål blot tror på, at det ikke vil blive opdaget. Manchester United bestilte f.eks. et helt hotel til julefrokost for spillerne uden koner. Hver spiller betalte herudover 40.000 kr. for at lukke hotellet for udefrakommende. Og så gik det ellers løs. Der var bestilt 80 håndplukkede kvinder som festdeltagere. Efter en famøse fest sagde enkelte af kvinderne fra og vil aldrig mere modtage en invitation, men hovedparten vil statistisk set lade sig invitere igen og igen. Så naturligvis er der to sider af sagen. Kvinder, der falder for fristelsen til et luksuriøst liv, som man hurtigt bliver afhængig af og derfor gerne vil holde fast i - uanset problemerne, der følger med. Og mændene er (også) afhængige af at blive bekræftet og har samtidig svært ved at håndtere den berømmelse, rigdom og stjernedyrkelse, der følger med i dagens sportsverden. Tiger Woods er et andet eksempel på dette. Og så er der jo svenskekongen – og alle dem, der ikke er blevet opdaget endnu. Billedet fra pressen vil vise sig at være langt mere udtalt, end vi umiddelbart tror.

Ryan Giggs blev ironisk nok kåret som Årets far i 2009. han har haft en affære med en undertøjsmodel, der tidligere har været kæreste med en holdkammerat, Wayne Bridge. Han mistede derfor anførerbindet på det engelske landshold. John Terrys far er i øvrigt blevet taget i at tilbyde kokain på et værtshus til en undercover journalist. Og både hans mor og svigermor er blevet taget i butikstyveri i supermarkedskæden Tesco. Igen et udslag af Neptun (skjulte aktiviteter). Lige nu udløser Pluto hans Saturn/Pluto-spænding. Faktisk er det perioden 2009-13, det handler om, da den skal forbi begge planeter, før han er "Pluto-fri". Hans træner Alex Ferguson har Pluto på Solen 2012-14, så de kan tage hinanden i hænderne og takke for denne gang. Selv om Ferguson ganske vist har bedyret, at han bliver ved i flere år endnu. Pluto skal nok få ham på andre tanker.

Beckham har Mars i Fiskene i spænding til både Neptun og Venus. Pluto er i spænding til både Jupiter og Saturn. Disse spændinger i fødselshoroskopet bliver udløst i den næste 3-4 år, så her ryger enten karriere eller ægteskab, måske endda begge dele.

Ashley Cole har Merkur/Neptun-konjunktion i Skytten i en vid konjunktion med Solen. Derfor har han i hele perioden fra 2004-08 været inde i kraftige spændinger fra Pluto til de 3 nævnte planeter. 2012-15 bliver endnu værre med både Neptun og Pluto i spændinger. Her slutter hans karriere formentlig, selv om han kun er i begyndelsen af 30´erne. Ægteskabet kan også definitivt ryge her. Radix er Mars i spænding til Pluto, og det er en voldsom konjunktion.

John Terry har påbegyndt nogle voldsomme Pluto-spændinger, som senere følges op af både Saturn, Uranus og Neptun i spændinger, så her har vi igen en karriere, der synger på sidste vers.

Rio Ferdinand har i Radix en konjunktion mellem Solen, Venus og Uranus i Skorpionen, Plutos tegn. Alle de tre planeter er i spænding til Månen (følelser), så her kan de gå både hårdt og saftigt for sig iblandt. Han progressive Sol er gået hen over Neptun i de seneste par år. I 2012 er Neptun i spænding til Mars, men resten af 2011 ser meget fin ud, så han kommer sikkert ikke i yderligere vanskeligheder frem til næste forår, men så begynder "festen" igen. I radix har han Saturn i spænding til både Merkur og Neptun. Skæbnen indhenter ham i 2012-14.

Wayne Rooney

Han er en af verdens bedste fodboldspillere. Han har Mars i spænding til Neptun, Månen i Fiskene i spænding til Uranus samt Sol/Pluto-konjunktion i Skorpionen. Neptun har været i spænding til Saturn i de seneste to år, men i 2012-13 går Pluto i spænding til Venus, og så kan han vante endnu flere ægteskabelige kvaler. Og måske bliver han solgt til en anden klub på grund af trænerskifte.

Der er altså nok af indikationer på tingenes tilstand, men grundlæggende er det Pluto, der sørger for at rense ud i de skeletter, der findes i skabene rundt omkring. Og her giver det kendisserne de største problemer – netop fordi de er så kendte og markante. Vi andre trækker ikke nær så store overskrifter…



Tre chefer i Lægemiddelstyrelsen vildledte Folketinget

Pluto har travlt i disse tider. Et andet eksempel på Plutos konsekvenser er, at tre chefer i Lægemiddelstyrelsen har vildledt Folketinget i sagen om kontrastmidlet Omniscan, der bruges til nyrepatienter. Trebanden stod bag en bevidst beslutning om at hemmeligholde alvorlige fejl i sagsbehandlingen for sundhedsministeren og Folketinget. Kontrastmidlet førte til død og invaliditet for nogle nyrepatienter. Styrelsen forsinkede i 2006 et forbud mod midlet.

Styrelsen var af sundministeren bedt om at hjælpe ham med et svar til sundhedsudvalget på, hvorfor kontraindikationen mod at bruge Omniscan mod nedsat nyrefunktion blev fjernet i 1998. Anmodningen fra ministeren kom den 12. februar 2009.

På det tidspunkt har afdelingschef Per Helboe netop opdaget, at der er begået alvorlige fejl i sagsbehandlingen af Omniscan, og at midlet i 1998 blev frigivet til brug for nyrepatienter uden nogen faglig vurdering på grund af en misforståelse hos den medicinsk sagkyndige. Den viden deler han i en mail – interessant nok – netop den 12. februar 2009 med de to andre ledere i Lægemiddelstyrelsen, Karsten Jørgensen og Jytte Lyngvig.

Den 24. februar 2009 sender Karsten Jørgensen et udkast til et svar på folketingsspørgsmålet (nr. 256) til bl.a. de to andre ledere. Per Helboe svarer Karsten Jørgensen, at: "Vedr.. 256 svarer vi korrekt på, hvad der var den til grund liggende dokumentation, men vi oplyser ikke Lægemiddelstyrelsens vurdering heraf. Alt efter hvor skarpe de er i Sundhedsudvalget, kan vi måske forvente et opfølgende spørgsmål herom". Helboe oplyser alt ikke, at fjernelsen i 1998 skete på grund af en alvorlig sagsbehandlingsfejl.

Sundhedsministeren havde forventet at det fik konsekvenser for ledelsen, men kammeradvokaten anbefalede det modsatte, og så skete der intet.

Kilde: Niels-Bjørn Albinus, Dagens Medicin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar