torsdag den 29. juli 2010

Ugehoroskop uge 31

Vædderen

Din uge begynder med en fornemmelse af, at noget haster, men der falder meget hurtigt ro på, og du kan i ro og mag passe dine pligter. Måske finder du det lidt kedeligt, og kunne godt have lyst til lidt mere spræl.

Så går det mere livligt for sig midt på ugen, hvor nye tiltag og pligten overfor andre nærmest slås om din opmærksomhed. Din tålmodighed er ikke stor, men det er til gengæld din fantasi.

I weekenden kommer der fokus på de hjemlige ting, og først på lørdagen kan der være konflikter i luften. De løses heldigvis ved gode ord og diplomatisk snilde, og hyggen indfinder sig igen.

 

Tyren

Efter en stille mandag morgen kommer du langsomt i gang med ugen. Måske er der en stor beslutning, der skal træffes, og du lader ikke andre presse dig, men tager den tid, det kræver.

Senere på ugen bliver økonomien vigtig, og du kan opleve, at der er mange bolde i luften. Men du finder en god balance mellem ansvar og frihed, og tillader ikke snæversynet kritik.

Nogle skærmydsler kan gøre lørdag morgen besværlig, dit temperament kan komme i kog, så du ser rødt. Men du falder hurtigt til ro igen, og resten af weekenden står på samvær med familie og/eller naboer.

 

Tvillingerne

I ugens første dage er du usædvanlig indadvendt, men det er praktiske ting, der optager dig. I første omgang foretrækker du tavsheden og muligheden for at komme til klarhed over tingene.

Midt på ugen finder du mælet igen, og du er muligvis på banen med et nyt initiativ. Du er klar over, at du må gå langsomt til værks, og du er også klar til at møde kritik. Fredag aften bliver festlig.

I weekenden kan der være en uenighed, som drejer sig om det ansvarlige i et nyt økonomisk initiativ, og du må gå med listesko og sørge for at formulere dig meget omhyggeligt og diplomatisk.

 

Krebsen

Du bruger en del opmærksomhed på dine venner i ugens første dage. Det er ikke kun for sjov alt sammen, og du må sørge for ikke at fare for hurtigt frem, alle skal have en chance for at følge med.

Senere på ugen er du i dine egne tanker. De myldrer rundt i hovedet på dig, og det kan gøre dig helt stresset og temmelig uopmærksom på omgivelserne. Du har faktisk svært ved at se klart.

Fra weekendens start er du ikke indstillet på overdreven foretagsomhed eller store projekter, men du vil hellere have lov at finde balancen i fred og ro, der behøver ikke at foregå så meget.

 

Løven

Du drømmer måske om at rejse fra ugens start, men det er mere hverdagsagtige ting, der er på banen, og meget handler simpelthen om arbejdet. Så du må finde en grimasse, der kan passe.

Senere på ugen går det livligt for sig i din kreds af venner (eller eventuelt kolleger), og du nyder det overskud, som det giver. Især fredag aften bliver festlig, og alkohol kan spille en rolle.

Det giver måske nogle tømmermænd lørdag morgen. I hvert fald er humøret ikke det bedste, og du er mest indstillet på at kravle ind i dig selv og lade de andre passe sig selv i resten af weekenden.

 

Jomfruen

Det ser ud til, at der er noget, du skal lære i ugens første dage, og efter en hyggelig mandag morgen tager du måske på kursus eller søger selv viden og forståelse på anden vis.

Midt på ugen er der rigtig meget i gang på dit arbejde, eller du har mange projekter i en sammenhæng, hvor du har engageret dig. Nyt og gammelt mødes, men undervejs kan du opleve noget smålig kritik.

I weekenden ser der ud til at være planer om samvær med dine venner, men lørdag morgen kniber det måske lidt med lysten til det. Det løser sig dog hen ad vejen, så du får en rar weekend alligevel.

 

Vægten

Økonomiske spørgsmål kan fylde en del i ugens første dage. Det er ikke sikkert, at det er dine egne penge, det drejer sig om, men du tager dig i hvert fald af tingene, og får styr på det.

Senere på ugen har du mulighed for at skaffe dig ny viden på et område, du ellers ikke har beskæftiget dig med. Måske synes du, at det er svært, men bare lad være med at gå for meget i detaljer.

Muligvis kan du ikke få fred for dit arbejde lørdag, selv om du ikke har meget lyst til at beskæftige dig med det. Men det er bedst at tage den med ro og ikke lade dig stresse, brug lidt diplomati i stedet for.

 

Skorpionen

Dit parforhold eller et nært venskab optager dig meget fra starten af ugen, især alle de praktiske ting, der jo også skal ordnes. Du gør dig umage og lægger egoismen på hylden.

Midt på ugen er du usædvanlig meddelsom, og meget parat til at deltage i fællesskaber, hvor der måske skabes nye værdier til fælles bedste. Du kan være noget kritisk overfor andre undervejs.

I weekenden kan det være svært at nå frem til enighed om, om du skal hygge dig hjemme eller der skal arrangeres en tur et eller andet sted hen. Begge dele er fristende muligheder.

 

Skytten

De første dage af ugen bruger du nok på noget, der vedrører din dagligdag. Der er fokus på de praktiske opgaver, hvad enten det er rengøring, tilberedning af sunde måltider eller andet.

Senere på ugen er der en del diskussioner om grænser og frihed i dit parforhold eller et andet partnerskab. Alt foregår venskabeligt og ordentligt, selv om der godt kan falde nogle kritiske bemærkninger.

I weekenden kan du opleve, at du trænger til fornyelse med hensyn til nærhed og omsorg i dit liv. Det er vigtigt, at du selv tager ansvar for dine behov og sørger for at udtrykke dem.

 

Stenbukken

Hvis du har børn, vil der være en masse praktiske opgaver omkring dem fra ugens start. Det er vigtigt at have fokus på sagen, og ikke blæse din egen rolle for stort op. Ellers kan du blive såret.

Midt på ugen sætter du en masse forskellige ting i gang i en sammenhæng, der vedrører din hverdag, enten på arbejdet eller derhjemme. Du befinder dig godt ved at være i centrum for begivenhederne.

Det ser ud til, at du skal tilbringe weekenden sammen med din partner eller en nær ven. Du lider lidt af tryghedsnarkomani, og er svær at overtale til, at I skal foretage jer noget nyt.

 

Vandbæreren

Fra starten af ugen handler meget om, at du skal have ordnet nogle praktiske ting derhjemme. Så du må bruge din energi på det, selv om du måske ikke rigtig har tålmodighed til det.

Midt på ugen er der fokus på din kreativitet, og du har gode muligheder for at skabe noget nyt. Det gælder især, hvis du kan styre din selvkritik og give dig selv lov til at lege og eksperimentere.

I weekenden kan ting omkring sundhed og helbred komme op, men du er ikke let at overtale til at lave om på noget. Det stresser dig at blive mindet om, at du måske har nogle usunde vaner.

 

Fiskene

"Tavshed er guld" kan være dit slogan fra ugens start, og du vil hellere få skabt orden i tingene, i stedet for at der skal være en hel masse snak om det. Du vil helst være lidt anonym.

Midt på ugen bliver du mere åbenmundet, og har en masse at sige i forbindelse med noget, der er i gang på hjemmefronten. Du synes ikke, at man behøver at gå for meget i detaljer med det.

Weekenden starter med et dilemma mellem pligt og fornøjelse, men det bliver nok fornøjelsen, der vinder. Måske kaster du dig ud i en flirt eller noget andet uhøjtideligt og livsbekræftende.

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar