mandag den 9. august 2010

Nye indlæg

Mary gravid som forudsagt


Som vi skrev i HOROSKOPET tilbage i december ville det komme til at vrimle med graviditeter i kongehuset i 2010 – et veritabelt graviditetskapløb. Måske bruger Mary og Frederik nu hele kvoten, når de skal have hele to børn på en gang, og der skal målfoto til for at fastslå den kongelige arvefølge. Men Marie og Joachim kan nå det endnu, vi må se.

Fødslen skal sandsynligvis foregå ved kejsersnit, når det er tvillinger. Måske skal dette omdøbes til kongesnit eller tronfølgersnit efter denne kongelige graviditet. Dog ikke til p(r))insesnit, når det bliver i januar ifølge pressemeddelelsen.

Dog kan fødslen astrologisk set ske allerede i december. Her står Jupiter (vækst) på Venus (kærligheden og dens frugter) i Marys horoskop. Vi vender senere tilbage med en bedømmelse af, hvilket køn børnene vil få, og om det bliver enæggede tvillinger. Det kommer i næste sending sammen med flere forudsigelser, bl.a. om Toyota, Blue Water Horizon og andet.

Flåden 500 år? - Den tapre vandsoldat – forkert fødselsdato, men ingen har opdaget det

Den 10. august 1510 oprettede kong Hans den danske flåde, derfor fejret vi i morgen dens 500 års jubilæum. Men den er gal, og det har ingen tilsyneladende opdaget, vi har nemlig i år 1700 skiftet fra den julianske til den gregorianske kalender og er dermed kommet nogle dage bagud, så det i realiteten er den 19. august, der er den rette fødselsdag!!!

Der knytter sig den herlige historie til tabet af de 9 dage, at bønderne dengang blev nervøse over, hvordan det nu skulle gå med afgrøderne og høsten, det skabte faktisk en del postyr, at vi sådan gik hen og mistede 9 dage. Så MÅ man jo næsten kræve kompensation! Nå, men fra landsoldaten til vandsoldaten…

Nu om dage er det så som så med antallet af søslag. Derfor holder flåden skruen i vandet ved at drive piratjagt i Det Indiske Ocean, og det kan godt give vind i sejlene og give lidt mindelser om flådens stolte traditioner, især i den periode, hvor Niels Juel var admiral. Han vandt det vigtigste og største søslag i historien, nemlig slaget i Køge Bugt of anses for den største danske søhelt. Formentlig var det i den periode, flåden ansås for at rangere lige efter Gud himself.

Det var dog så som så med succesen i 1658, hvor vi efter svenskekrigene måtte afstå Skåne, Halland og Blekinge til Sverige, som dermed blev Østersøens stormagt til vands. AC var nu i spænding til Solen, der står for storhed! I 1801 havde vi så slaget på Rheden, men det største tab kom i 1807, hvor København blev bombarderet og englænderne tog vores flåde med Lord Nelson i spidsen.

Christian den 4. blev født den 12. april 1577 og var på grund af kalenderændringen født i Tyrens tegn. Selv om dette er et jordtegn og står for landjorden og det fysiske (hans mange bygningsværker) var han fuldstændig vild med vandet og dermed flåden, som under ham voksede til stormagtshøjder. Faktisk deltog han personligt i mange søslag, og han er blevet foreviget på et berømt maleri om bord på slagskibet Trefoldigheden i sommeren 1644, hvor kampen stod mod Sverige i Kielerbugten. Kongen blev såret af en granat, stående ved højen magt i røg og damp.. Han var resten af livet mærket af sine sår. Højre øre blev ødelagt og han miste synet på højre øje.. Han tredoblede flådens størrelse og i 1611 var den på 60 store og velforsynede skibe. Han havde helt styr på Østersøen, selv om det krævede sine kampe.

Neptun er i denne tid i opposition til Solen, så vi skal ikke regne med stor anerkendelse for indsatsen ved Afrikas kyst. Vi skal tværtimod passe på ikke at blive angrebet af piraterne frem til midten af januar 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar