søndag den 29. august 2010

Ny kommentar

Simon Kjær


Denne meget unge fodboldspiller kom til Italien i en alder af kun 19 år. Her havde han meget stor succes i Palermo, som blev nr. 6 i den bedste række. Han blev derfor interessant i flere store klubber, og i dette efterår blev han solgt til tyske Wolfsburg, som i forrige sæson blev tyske mestre. Han gjorde det også rigtig godt på det danske landshold. Nu er han solgt for hele 90 millioner kr.

Vi har tidligere skrevet, at 2010 ville være et godt år at sælge ham for Palermo, for han har virkelig store Pluto-spændinger, som gør, at han får det svært indtil udgangen af 2011. Han skal her passe på skader og ret svingende præstationer generelt. Faktisk kan han i perioder bliver sat af både klub- og landsholdet. Kjær er født den 26. marts 1989 i Horsens, tiden ukendt. Men han har i lighed med alle, der er født den 26. marts, uanset årstal (hvad der fx også gælder træner Ove Christensen i Randers FC), Pluto i spænding til Solen, men Kjær har også Venus stående sammen med Solen, så her er der dobbelt spænding. Samtidig er der også spændinger fra andre planeter, ikke mindst Saturn, så han kan næppe undgå spillemæssig krise af dimensioner. Da Venus står for værdierne, pengene og kærligheden kan der også opstå turbulens her, som igen kan påvirke præstationerne på banen.

Men som sagt har alle, som er født 26. marts, Pluto inde i billedet i denne tid. Det vil være meget klogt at få set nærmere på sit horoskop i så fald, for der er altid noget konstruktivt, man kan gøre. Det værste er at lade stå til og bare håbe, at det hele driver over på et tidspunkt. Her har Pluto det dog med at virke i ca. 2 år, så man kan lige så godt tage tyren ved hornene først som sidst. Se artiklen om Pluto på www.astrologihuset.dk - den ligger på forsiden og hedder; Har du besøg af Pluto? Det gælder i øvrigt også alle, der er født ca. 26.6., 26.9. og 26.12. Uanset årstal.



Christian Poulsen

Her er også en spiller, der er solgt i dette efterår. Underskriftet på kontrakten med Liverpool skete den 12. august, vistnok kl. 14.00. Her er hele 6 planeter i spænding, hvilket ikke gør det nemt for ham i den nye klub, selv om landstræner Morten Olsen er jublende lykkelig over klubskiftet fra italienske Juventus, hvor han havde svært ved at tilkæmpe sig en stamplads. Han passer bedre til den engelske spillestil, og man skal også huske, at han ikke har spændinger i sit personlige horoskop, så der er ikke tale om noget Kjær-lignende. Poulsen har endog meget flotte Pluto-aspekter i den kommende tid, han er født 28.2.80 i Asnæs, tiden ukendt. Han skal nok få en del spilletid i Liverpool på trods af de mange spændinger i kontrakthoroskopet.



Morten Olsen - kommer vi med til EM-slutrunden 2012?

At landstræneren lige nu er en lykkelig mand på grund af Poulsens klubskifte er ikke underligt. Der er bare det ved det, at han får det rimelig svært i de kommende kampe på grund af Saturn, som frem til april næste år er i spænding til både Neptun (skader, illusioner), Mars (energi) og Uranus (nytænkning). Han er født 14.8.49 i Vordingborg, og han får det svært med skader og nytænkning, som faktisk er påkrævet, men ikke let, især her i det tidlige efterår. Det kan være, at de mange nye spillere er svære at integrere på holdet på grund af manglende erfaring i større stil. Eller skadede spillere kan blive resultatet, men det er Olsen formentlig nu ekspert i. Der blev brugt 38 spillere i kvalifikationsturneringen til VM, og det er mere end 3 hele hold! Vi forudsagde, at vi ville kvalificere os til slutrunden til VM i Sydafrika, men at vi ikke ville nå ret langt, højst til mellemrunden, og det kom til at holde stik. Denne gang er det "kun" EM-kvalifikation, og selv om det skulle gå lettere generelt, så bliver det sværere at kvalificere os på grund af astrologien. Især de første kampe er op ad bakke, og der skal kæmpes hård for hvert eneste point. Det kan meget vel svipse, men vi vender tilbage, så snart alle spilleres horoskoper er gennemgået ud over trænerens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar