mandag den 9. august 2010

August 2010




Søndag 1. august 2010:

Ingen aspekter.

Mandag 2. august 2010:
Stemninger fra de nærmeste omgivelser mærkes tydeligt og kædes sammen med et behov for tryghed, nogle vil endda være i stand til at hjælpe andre med personlige problemer.

Tirsdag 3. august 2010:
Behovet for fred, tryghed og ro kan kollidere med lysten til at opleve noget, og der kan være tendens til at gennemtrumfe oplevelsestrangen.

Onsdag 4. august 2010:
Lysten driver værket, og fællesskabet er i fokus, men der er elementer, der kæmper i modsat retning. Pas på evt. aggressioner, få naturligt afløb for dem, ingen vulkanudbrud, det får jo uoverskuelige konsekvenser. Senere på dagen viger fællesskabet til fordel for egoet og lysten til lidt fart og spænding.

Torsdag 5. august 2010:
At tale om følelser kan for nogen være mere behageligt end at være I dem, men pas på ikke at trætte andre med ord, det kan jo blive for meget.

Fredag 6. august 2010:
Kombinationen af stor følsomhed og skiftende indtryk fra alle sider, kan få nogle til at lukke af og blive lidt handlingslammet.

Lørdag 7. august 2010:
Nogle bliver lidt nærtagende og kommer derfor til at overreagere, men hvorom alting er, så er det de tætte relationer, der er dagens tema, men disse relationer kan tage sig vidt forskelligt ud – fra store følelsesmæssige udbrud til demere rolige af slagsen.

Søndag 8. august 2010:
Vær opmærksom på at få opfyldt egne behov, der er tendenser i dagens energier, der antyder, at selvværdet og egoet viger for meget til fordel for fællesskabet.

Mandag 9. august 2010:
Behovet for at blive set og hørt er dagens tema, kombineret med jovialitet og optimisme, overvejende en positiv dag.

Tirsdag 10. august 2010:
Nymåne og dermed en anledning til at trække nogle projekter op af skrivebordsskuffen – eller fra harddisken . Er der tale om parforhold, vil der i så fald blive tale om dybe forbindelser og tilsvarende følelser. Dagen er ikke til overfladesnak og cafe latte.

Onsdag 11. august 2010:
Temaet fra i går er stort set det samme i dag, men lad ikke detaljerne forblive detaljer, få en helhed ud af dem.

Torsdag 12. august 2010:
Ingen aspekter.

Fredag 13. august 2010:
Fællesskabet kolliderer med lysten til at gå selv. At behage og beskytte andre og vise sine følelser kan være vanskeligt, hvis man har svært ved at dreje lidt på knappen, der styrer selvkontrollen.

Lørdag 14. august 2010:
Personlig frihed, ja, men er det ikke en menneskeret. Det kunne være dagens tema, som meget er præget af følsomhed og fokus på fællesskabet.

Søndag 15. august 2010:
Dybde og intensitet i følelserne, men måske besvær med at give udtryk for dem.

Mandag 16. august 2010:
Trænger parforholdet til et serviceeftersyn, følelseslivet skal åbenbart gås efter i sømmene, men sæt nu ikke så urealistiske mål op, at fødderne slipper jorden.

Tirsdag 17. august 2010:
Nye impulser og nye interesser. Humør og overskud stiger, det giver måske haltende parforhold ny luft.

Onsdag 18. august 2010:
Følelser og begejstring går hånd i hånd, men bliv nu ikke for impulsiv i kommunikationen med omverdenen, boomerangen kommer altid tilbage til afsenderen.

Torsdag 19. august 2010:
Ud og oplev verden, der er åbent på alle kanaler. Uventede oplevelser kan komme som et lyn fra en klar himmel. Stemningerne svinger mellem yderpolerne: Mere udvikling eller ro og stabilisering.

Fredag 20. august 2010:
Nogle bliver intuitive og fantasifulde, andre fjerne og ukoncentrerede, og atter andre flyver af håndtaget og reagerer hysterisk. Endelig er der dem, der bruger deres energi på at styrke parforholdet.

Lørdag 21. august 2010:
Lad os tale stille og roligt om tingene, nogen er i hvert fald på galt spor i dag, eller også er der tale om et emne, der er blevet en hel besættelse, som umuliggør videre kommunikation.

Søndag 22. august 2010:
Trang til fornyelse og luft under vingerne kolliderer noget med stabiliteten i parforholdet.

Mandag 23. august 2010:
Er alle detaljer på plads? Nå, der skal ske noget, dagens energier inviterer til både at være aktiv og handlekraftig og modtagende og passiv, benyt Jer af det, disse dage er sjældne.

Tirsdag 24. august 2010:
Gårdsdagens positive energier kunne jo passende inspirere til en videreførelse i dag, hvor der måske også kan sættes status for evt. påbegyndte projekter ved nymånen den 10. august, hvor det i dag er blevet fuldmåne.

Onsdag 25. august 2010:
Ingen aspekter.

Torsdag 26. august 2010:
Vi fortsætter den positive tendens fra i forgårs. Overskud og virkelyst, så bare tag fat, tag-selv-bordet med en verden af muligheder er parat til at blive indtaget. Velbekomme.

Fredag 27. august 2010:
Selv om der er fart på, er det altid en god ide at stoppe op for at se, om man har sig selv med. Selvanalyse er ikke nogen dårlig ide, der er som regel altid et eller andet, der trænger til en justering.

Lørdag 28. august 2010:
Der er fyret lidt op under følelseslivet, og fokus er rettet mod parforhold, der er tilsyneladende noget, der ikke kører, som det skal, det går jo altid ud over humøret, men det ser ikke værre ud, end det kommer på sporet igen.

Søndag 29. august 2010:
Det gælder om at lytte til sin mavefornemmelse, stole på sin intuition, men der skal åbenbart graves dybt i det indre i dag, men det kan jo også være sundt ind i mellem.

Mandag 30. august 2010:
Efter dybdeboringen i går ser det ud, som om nogle ting er faldet på plads, så der kan komme lidt idyl og kærlighed inden for hjemmets fire vægge.

Tirsdag 31. august 2010:
Var alt alligevel ikke, som det så ud til at være. Der er åbenbart nogle, der i dag føler skuffelse og er sårede, eller er det blot fantasien, som spøger og spiller et puds med Jer.


Ugehoroskop uge 32 v/aase.k




Vædderen

Du føler dig optimistisk og selvbevidst fra ugens start, og du tager sandsynligvis initiativ til noget, hvor du selv er hovedpersonen. Men tirsdagens nymåne forvirrer tingene for dig.

Onsdag og torsdag ser det ud til, at du først og fremmest er optaget af at få alle detaljer i din almindelige dagligdag til at fungere. Og du springer ikke over, hvor gærdet er lavest.

Natten til fredag er urolig, og der kan være knas i parforholdet. Men en kærlig handling kan løse op for tingene. Lørdag aften er du klar til at feste, men søndag kan du være noget nærtagende.



Tyren

Du er fuld af selvtillid og virkelyst på hjemmefronten fra starten af ugen, men måske løber du panden mod en mur – i hvert fald ser det ud til, at du støder på en eller anden hindring.

Midt på ugen træffer du muligvis en beslutning om at være meget ansvarsbevidst omkring noget, der enten vedrører dine børn, eller et kreativt projekt, som du har iværksat.

Fredag skulle du måske tage dig af din sundhed og kostvaner, men du vælger nok at lade det ligge og stole på, at du er god nok, som du er. Så du udstråler selvtillid der, hvor du er i weekenden.



Tvillingerne

Dit overskud får dig til at kommunikere livligt fra ugens start, og du har i det hele taget fuld fart på. Men pas på tirsdag, du kan komme til at overse en risiko, hvis du ikke er opmærksom.

Midt på ugen er der mange praktiske detaljer, der skal ordnes derhjemme, og du er heldigvis lige i humør til at få noget fra hånden. Bagefter kan du nyde den orden, der er kommet ud af det.

Hvis du har børn, kan fredagen starte med en konflikt med dem. Men ellers får du en god weekend, og det kan ikke udelukkes, at du kaster dig ud i en flirt, som måske fører mere med sig.



Krebsen

Ugen starter med, at du har et vældig optimistisk syn på din økonomi, og er klar til at bruge penge på noget. Det er dog ikke sikkert, at du har det store overblik, når det kommer til stykket.

Midt på ugen kan der være meget at gøre ved computeren eller på anden måde med papirarbejde, og din indstilling er, at alle detaljer skal være i orden. Det bliver måske næsten for meget af det gode.

Fredag er du fra starten ikke indstillet på at tænke på andre end dig selv, men heldigvis opdager du, at du må ændre holdning, og det bliver optakten til en hyggelig og munter weekend.



Løven

Du føler dig veltilpas både fysisk og psykisk ved ugens start, og du er parat til at tage fat på en frisk. Men du er måske lidt for selvoptaget, og det kan give modstand, som du ikke bryder dig om.

Midt på ugen kunne dit slogan være ”Man må sætte tæring efter næring”. Med andre ord: du er meget pernittengrynsk omkring nogle økonomiske udfordringer, og kræver fuldstændig orden i tingene.

Måske er der planlagt familiesammenkomst i weekenden, men fredag morgen har du nu ikke lyst til det. Senere ser du lysere på det, og det er godt, for det bliver faktisk en udmærket weekend.



Jomfruen

Fra ugens start trives du bedst i dit eget lille kongerige. Du har noget, du gerne vil have taget fat på, og senere kan du også mærke nymånens noget forvirrende indflydelse.

Midt på ugen er du i dit praktiske hjørne, og du får brug for al din sans for detaljer og orden. Måske handler det mest om dit eget udseende og din påklædning, som skal være i orden.

Op til weekenden kan du støde på nogle ubehagelige grænser omkring din økonomi, men der kommer en ordning på det, og du kan føle, at du har æren i behold, og kan slappe af igen.



Vægten

Du indleder ugen med at tildele dig selv en lederrolle i en sammenhæng, der har med dine venner at gøre. Men måske bliver du nødt til at trække følehornene til dig igen, din intuition har svigtet dig.

Midt på ugen har du brug for tid og ro til at få benene ned på jorden. Du skal passe på ikke at komme til at overdrive din selvkritik, du har jo gjort alt i den bedste hensigt og uden bagtanker.

En vis grad af ugidelighed præger dig op mod weekenden, og du er ikke indstillet på, at der skal ske det store. En sag af følelsesmæssig karakter kan sætte sit præg på din søndag.



Skorpionen

Du er vældig ovenpå straks fra ugens start, ikke mindst på din arbejdsplads. Du er ikke bange for at tage initiativ og styre tingene, men du kan risikere, at det falder nogen for brystet.

Du og dine venner har nok nogle praktiske opgaver, som skal ordnes midt på ugen, og du er vældig ansvarlig i den sammenhæng, uden at du dog sætter dig selv i centrum.

Fredag morgen kniber det med energien, og det er meget tænkeligt, at du beslutter at tage en stille weekend, hvor du kan nyde dit eget selskab. Det giver mulighed for en dybere kontakt med dig selv.



Skytten

Mandagen kan starte med, at du tager initiativ til noget, der skal udvide din horisont. Det kan være en rejse eller et kursus, men der kan dukke en uventet hindring op tirsdag og forstyrre projektet.

Midt på ugen er du fokuseret på dit arbejde, eller på det, som du betragter som dit arbejde. Du er målrettet og ansvarsbevidst, og du lader ikke følelserne stå i vejen for dit engagement.

Det tegner til, at fredag og lørdag kommer til at byde på samvær med dine venner. Du nyder selskabeligheden, men måske så meget, at du mærker konsekvenserne søndag, hvor du får en stille dag.



Stenbukken

Dine egne værdier præger billedet fra ugens start, men ret hurtigt bliver du mindet om, at der også er andre til stede. Du må altså give plads og lade andre end dig komme til.

Midt på ugen er det muligt, at du er på kursus eller lignende. I hvert fald ser det ud til, at du befinder dig i en sammenhæng, hvor du lærer nyt og kommer til en dybere forståelse af nogle ting.

Fredag er der meget i gang på dit arbejde, og noget tyder på, at det også kan brede sig til lørdagen. Men til gengæld får du god mulighed til at se en nær ven søndag, og opleve dybden af jeres forhold.



Vandbæreren

Fra ugens start har du rigtig lyst til at glæde din partner eller en god ven med et initiativ til noget nyt. Men måske aner den anden part en skjult hensigt bag den uskyldige gestus.

Midt på ugen finder du nok en forsigtig væremåde, og du bruger en del kræfter på at være fuldstændig åben og ærlig. Det tager det følelsesladede ud af de ting, som det handler om.

Nydelse og skønhed er i højsædet fredag og lørdag, selv om fredagen godt kan starte med et skænderi. Søndag ser det til gengæld ud til, at noget gør, at arbejdet kommer til at spille hovedrollen.


Fiskene

Din uge kan starte med, at du tager et initiativ til at forskønne din hverdag. Du har lyst til at lege lidt med tingene. Du kan dog være udsat for, at andre ikke rigtig kan se det sjove.

Midt på ugen er der fokus på dit parforhold eller et andet nært forhold. Det er dog mest den praktiske side af sagen, der er tale om. Du er fornuftig og målbevidst, og temmelig uromantisk.

Fredag morgen må du finde din diplomatiske sans frem, og måske også din evne til at forkæle andre. Det kan til gengæld give stor følelsesmæssig nærhed, som bare blive dybere i løbet af weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar