søndag den 22. august 2010

Ugehoroskop

Ugehoroskop uge 34 v/aase.k




Vædderen

Din uge starter på en dejlig måde med stor harmoni i forholdet til dine venner. I kan foretage jer noget sammen eller bare være sammen, og hele tiden have en god fornemmelse af kontakt.

Også midt på ugen er der fokus på følelserne. Du er nu mere indadvendt og koncentreret om det, der foregår i dit indre. Du har virkelig mulighed for at komme til en dybere indsigt.

Sidst på fredagen tager du nok hul på noget nyt, og fra starten har du en vældig optimisme. Men du må regne med nogle vanskeligheder og noget modstand, som ikke løses ved at mase på.



Tyren

Alt kører i olie på dit arbejde i ugens første dage. Der er en fin stemning blandt kollegerne, og der er ingen tendenser til, at nogen vil føre sig frem på andres bekostning.

Midt på ugen har du et par fredelige dage, hvor der er fokus på dit forhold til din omgangskreds. Der bliver ikke stukket noget under stolen, tværtimod er der stor klarhed.

Op til weekenden kan du finde på at gå lidt i tænkeboks. Måske har du et nyt initiativ i støbeskeen, og det kan kræve nogle overvejelser og noget betænkningstid. Så det bliver nok en stille weekend.



Tvillingerne

Det er livets mere grundlæggende problemstillinger, der er i fokus fra ugens start. Du søger en overordnet forståelse, og deler gerne dine overvejelser og tanker med andre i dine omgivelser.

Midt på ugen koncentrerer du dig først og fremmest om dit arbejde, eller det, du har valgt at bruge din energi på. Du er meget sensitiv og mærker, hvad der rører sig nede under overfladen.

I weekenden kan det komme til at gå livligt for sig. Der kan opstå en konflikt i vennekredsen, og temperamenterne kan komme i kog. Men søndag ser der ud til at komme ro på igen.



Krebsen

Du har en fin og meget objektiv indfaldsvinkel til andres værdier og forestillinger fra ugens start. Du mærker intuitivt, hvad der er brug for, og ser klart ved fuldmånens lys tirsdag aften.

Midt på ugen er du nok i dit filosofiske hjørne, men du viger ikke tilbage fra også at få ordnet nogle praktiske gøremål, du er helt klar over, hvad der er behov for, at du tager fat på.

En uventet begivenhed fredag kan medføre, at du ikke har fri fra arbejde i weekenden. Nogle drilagtige problemer må løses, og du må gå op imod en hel del modstand i den sammenhæng.



Løven

Ugen starter med en rigtig dejlig tone i dit parforhold eller et nært venskab. Begge parter er parat til at lytte og give plads til den anden, og din intuition fortæller dig, hvad der er behov for.

Midt på ugen kan du opleve meget stor nærhed og intimitet. Du flyder med strømmen, men giver alligevel ikke slip på den dagklare virkelighed. Du forstår at kombinere de to hensyn.

Fredag tager du fuld af optimisme fat på noget nyt. Men det kan hurtigt vise sig, at det ikke var nær så let, som du troede, og måske mangler du også noget diplomatisk sans. Det fylder weekenden.



Jomfruen

Du nyder dit harmoniske hverdagsliv fra ugens start, ja, du kan faktisk synge med på Dan Turèlls berømte digt ”Jeg holder af hverdagen, mest af alt holder jeg af hverdagen”.

Også midt på ugen er der stor harmoni, men i disse dage er fokus mere på dit parforhold. Du er indstillet på, at der skal være orden i tingene, men samtidig er du god til at tage hensyn.

Op til weekenden kan der dukke en sag op, der på en eller anden måde har at gøre med andres værdier. Det kan være penge eller andet, men det giver en del bryderier indtil søndag.



Vægten

Du er oplagt til sjov og ballade fra ugens start. Det kan udspille sig i samvær med børn, eller der kan være tale om en uforpligtende flirt. Men også om kreativ virksomhed af en art.

Midt på ugen sørger du stille og roligt og uden de store armbevægelser for, at hverdagen fungerer. Det giver dig en rigtig god følelse af stor ro og tilfredshed indtil fredag morgen.

Her har du måske lidt for meget fart på. I hvert fald dukker noget op, som fredag og lørdag kan give modstand og uvenskab i dit parforhold eller en anden nær relation. Men roen vender tilbage søndag.



Skorpionen

Der hersker fred og idyl på hjemmefronten fra ugens start. Du mærker den ro i sindet, der følger med, når sommeren går på hæld, og efteråret så småt er ved at nærme sig.

Det nyder du.

Fuldmånen tirsdag aften kalder på de dybere lag af følelseslivet, og du får måske lyst til at give dine følelser et kunstnerisk udtryk. I hvert fald har inspirationen holdt sit indtog midt på ugen.

Sidst på ugen melder de hverdagens praktiske opgaver sig. Du kaster dig måske lidt hovedkulds ud i et projekt, som viser sig at være noget mere krævende, end du havde regnet med.



Skytten

Kommunikation af mange slags præger ugens første dage, og du forholder dig roligt og nøgternt til de mange ting, der er i gang. Du forstår intuitivt, hvad der er brug for, og følger din intuition.

Tirsdagens fuldmåne sætter fokus på balancen mellem orden og kaos, for dit vedkommende handler det om hjemmelivet. Du finder en god harmoni, selv om orden nok er vigtigst for dig.

Fredag sætter du muligvis et nyt projekt i søen, men der er nogle praktiske ting, du ikke har taget højde for. Det giver først en del problemer, men lørdag finder du en bedre tilgang til det.



Stenbukken

Fra ugens start har du fokus på en økonomisk sammenhæng, som du deler med andre. Du ønsker, at der skal være orden i tingene, men det bliver der også, så det er ikke noget problem.

Midt på ugen er din kommunikation med omgivelserne temmelig følelsespræget og kaotisk. Det er usædvanligt for dig, og kan vække undren. Måske er der en sammenhæng med fuldmånen.

I weekenden koncentrerer du dig om familielivet. Du vil gerne sætte noget nyt i gang, men du skal ikke mase for meget på. Det går bedst, hvis du lytter til intuitionen og giver tid.



Vandbæreren

Fra starten af ugen bringer du nye og usædvanlige ideer ind i dit forhold til en partner eller en anden, der står dig nær. Det åbner for intuitive lag af bevidstheden, og giver en fin stemning.

Midt på ugen nyder du at flyde rundt i følelser og sansninger, men du glemmer nu ikke de mere jordnære fornøjelser. Der er også sørget for god mad og drikke, og smukke omgivelser.

Fredag sker der et stort stemningsskifte, og der er fyret mere op under temperamentet. Du kan opleve at rende panden imod en mur, og du må nok finde en anden tone, hvis weekenden skal blive rar.



Fiskene

Du er meget under indflydelse af fuldmånen fra ugens start, hvor du mere er optaget af, hvad der foregår i dit eget indre, end af, hvad omgivelserne måtte forvente, at du foretager dig.

Også midt på ugen er du meget i din egen verden, men nogle praktiske opgaver får dig dog kaldt på banen. Du er nødt til at slippe de mere kaotiske tilstande, og få styr på noget.

Fredag kan det vise sig, at du har haft nogle overdrevne forventninger til, hvad du økonomisk har mulighed for. Det kan give en del ubalance, som først finder sin løsning sidst på søndagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar