lørdag den 4. september 2010

Uge 35

Chelsea Clinton gift


Hillary og Bills datter blev gift i dybeste hemmelighed i New York den 31.7.10. Tiden er ukendt, men kl.16.00 kunne passe rimeligt til et giftermål, selv om der godt nok er nogle krasse spændinger den dag. Mars/Saturn-konjunktionen er i opposition til Jupiter/Uranus-konjunktionen, og alle planeterne står i spænding til transformations- og skilsmisseplaneten Pluto. Mars og Saturn indikerer at hun falder for en mand, der er noget ældre end hende selv, men jeg kender ikke hans alder. Hun er tiltrukket af jordtegnstypen, så det må vi håbe han er. Ellers holder det nok ikke i mål, i hvert fald ikke på den fine måde.

I det progressive horoskop for hende selv er der dog flere faktorer, der tyder på et giftermål i denne tid. Progressive Venus står på hendes Sol/Måne-midtpunkt i 7. hus (parforhold). MC står på hendes Saturn (fast forhold med ældre person). Her står transit Venus også. Progr. Venus er i 7. hus i opposition til Uranus og i trigon til Saturn. Hun er født 27.2.80 kl. 23.24 i Little Rock, Arkansas.

Neptun (hemmeligheder) får hele 5 stærke aspekter i giftermålshoroskopet. Da Pluto også har svært ved at komme ud med sproget, så er det ikke underligt, at der var tale om en overraskelse for offentligheden.



Flyulykke i Dubai – flyafgange på sådanne tider burde forbydes

Et fly tilhørende fragtfirmaet UPS styrtede ned 3.9. kl. 13.40, kort efter take off. Flyet blev dirigeret tilbage til lufthavnen, men der opstod brand og det styrtede ned på en motorvej. Flyet skulle have været til Køln, og mindst to mennesker blev dræbt, siger de sparsomme oplysninger.

Et take off på nok det allermest kritiske tidspunkt på dagen astrologisk set. Skæbneplaneten Saturn står tæt på MC. Saturn er med i et storkvadrat, et MEGET stærkt aspektmønster, der ofte giver problemer. Den står i kvadrat til Månen, til dødsplaneten Pluto og i opposition til udlands- og rejseplaneten Jupiter og teknikplaneten Uranus. Derfor skal årsagen nok findes i det tekniske system, altså ikke noget menneskelig fejl. Det burde forbydes med flyafgange på sådanne kritiske tidspunkter.



Kongehusets hemmeligheder

De mange måneders stærke spændinger fra Pluto har medført lukkethed. Det har vi f.eks. oplevet i forbindelse med kongehusets hemmelige arkiv i Rigsarkivet, hvor kun ganske få har haft adgang, men i fremtiden bliver det så vidt vides endnu færre, i hvert fald sker der ikke nogen lempelse som ellers ønsket af forskere mv. Nu må offentligheden undvære flere oplysninger som dem der kom frem i sidste måned, nemlig dem fra 1864, hvor vores daværende konge var ved at give vores selvstændighed væk til preusserne, som dog nægtede at overtage Danmark!! Vi vil altså aldrig få detaljer at vide om dengang Svend Tveskæg mistede sin barbermaskine, under et togt til en klippe-ø…hvilket måske også kunne være gået ud over både Harald Hårfager og Erik Klipping….

Ingen kommentarer:

Send en kommentar