søndag den 5. september 2010

Pensam


Dette pensionsselskab er blevet voldsomt kritiseret på det seneste, bl.a. er brandmændene er oprørte over, at de får markedets dårligste afkast på deres opsparede pensionsmidler. FOAs Dennis Kristensen er brandmændenes formand, og han ser ud til at ville gå i brechen for, at brandmændenes pensioner kan overflyttes til et andet sted, vi får se.

I hvert fald lød det på forhånd som om både Kristensen og Pensam havde Neptun eller Pluto inde i deres horoskoper, og det viste sig fuldkommen korrekt - og så skal det jo nærmest gå galt. Hvad det dog ikke havde været nødvendigt, vis de i god tid havde skelet lidt til deres horoskoper.

Pensam er stiftet den 1. januar 1986, juridisk set til midnat, så Pluto er i spænding til begge hovedakser. Det samme gælder kriseplaneten Saturn. Da Pluto samtidig er på vej hen over Pensams Venus/Neptun-konjunktion, så nærmer det sig horoskoperne på de anker, der er gået så grueligt meget igennem i de seneste par rår. Her står Saturn i spænding til bøde Solen, Venus og Neptun i dette efterår. Vi kan derfor ku anbefale selskabet at fortage væsentlige ændringer, dels i organisationen, dels i deres investeringspolitik. derefter vil der gå nogen tid, så vil selskabet komme på benene igen efter en kraftig trimning. Gør man ikke dette, kan det være forbi med Pensam.

Kristensen er født den 13. februar 1953. Han har derfor, i lighed med alle født den dag, Pluto i spænding til Mars og Saturn i spænding til bade Mars og Venus, så han må ud at beklage situationen, som det vilo vise sig, at MANGE flere er havnet i - ikke kun brandmændene og vandmændene!



Dansk rumraket forsøges opsendt 5. september på det værst tænkelige tidspunkt

To danskes vilde projekt skulle være realiseret den 5. september kl. 14.15. Dette tidspunkt vil enhver amatørastrolog kunne se ville være kritisk og umuligt kunne lade sig gøre, i hvert fald ikke uden forsinkelse eller andre strabadser, alt sammen symboliseret af Saturn, som står lige på MC i spænding til hele tre planeter, herunder Pluto. I første omgang blev opsendelsen udsat til kl. 14.44. Men udover de allerede nævnte aspekter er der i den mellemliggende tid kommet et par spændinger fra AC til, nemlig til Merkur og Solen. Det er virkelig anbefalelsesværdigt at få gennemgået teknikken meget grundigt, for det kan vise sig, at selv om man får den sendt op en af de nærmeste dage, så ville der ske dårlige ting efter opsendelsen.

4 kommentarer:

  1. Hej
    Der er fejl i dit horoskop vedr. PenSam. PenSam blev ikke stiftet 1. januar 2006.

    Pensionskasserne, som brød ud af PKA, og dannede PenSam gjode det i august 2005. Dette er hele grundlaget for PenSam's eksistens i dag.

    Organisationen blev opbygget i november 2005 og 1 december 2005 flyttede PenSam ind på sin adresse og var juridisk uafhængig af PKA. Så 1. december er den korrekte dato for firmaets stiftelse.

    Jeg er spændt på at høre, hvad det gør ved dit horoskop.

    Hilsen en gamle medarbejder i PenSam

    SvarSlet
  2. Hej
    Sorry, det er en skrivefejl, horoskopet er korrekt nok. Tak for hjælpen, jeg retter

    VH Karl Aage

    SvarSlet
  3. Hej igen
    Der står 1986, ikke 2006. Men din info om december skal sørme lige tjekkes. Alle steder står 1.1.86, var der ikke tale om bare en flytning, og at man så var operativ fra 1.1.86?

    VH KAA

    SvarSlet
  4. Og een gang til
    Kan du huske et klokkeslæt den 1.12.85?

    VH KAA

    SvarSlet