lørdag den 11. september 2010

Uge 36

Astrologisk set er der ikke tale om terror, men om en kaotisk situation. Merkur går baglæns i denne tid (en uges tid endnu), og det er ikke godt for kommunikationen. Neptun (kaos, stimulanser, hospitaler, institutioner) stod kl. 13.29 i spænding til Ascendanten. Dette betyder, at der er stor sandsynlighed for at det bare er en gal mands værk, eller også at det hele løber ud i sandet. Mars står for eksplosioner og Pluto står for død, og de får begge gode aspekter, især Mars, så der kommer ikke noget ud af det, og bombemanden blev kl. 20.13 kørt til Rigshospitalet. Pluto får lige mange harmoniske og uharmoniske aspekter, så det er ikke underligt, at der er alvor forbundet med sagen. Herfra vil vi i fremtiden forsøger at udsende vurderinger af sådanne sager, så snart vi får nys om dem. Men her var jeg denne gang prisgivet, da jeg var dybt involveret i at få det næste nummer af HOROSKOPET færdigt til layout og trykning (hvad der i øvrigt nok ikke lykkes på grund af den retrograde Merkur, der også står for magasiner).

Den retrograde Merkur sørger også for, at det er en besværlig identifikation. Men da Merkur gik direkte igen, og det gjorde den lidt tidligere, end jeg skrev før. Men da den efter en retrograd bevægelse såtr stationær i en ugen tid, så lugter det alligevel lidt afretrograditet. Her afslørede BT (Merkur) mandens identitet ved at ringe (Merkur) til belgiske bokseklubber. Hans næse lignede grangiveligt en boksers. AC står i aspekt til teknikplaneten Uranus, derfor var der en computer indblandet, og i hans taske var en mp3-adspiller. Udlænding er han helt sikkert, eller har i det mindste tætte udenlandske forbindelser på grund af Jupiter centrale position i horoskopet for i går. Den retrograde Merkur er også skyld i, at politiet var næsten hermetisk lukket, hvad angår oplysninger i sagen. Det har efterfølgende afstedkommet en del kritik. Og det skabte nogen unødig angst, men generelt tog københavnerne det hele med ophøjet ro.

Den 11. september, som det hele har været sat i forbindelse med, står Månen sammen med Mars og Venus i Vægtens tegn, så der kommer sikkert mere information fra politiet, selv om Merkur ikke er gået direkte endnu.





Fiskens dag ligger i Jomfruen

Den 11. september er en kendt dato, som samtid er Fiskens officielle dag. Dagen ligger dog ikke i Fiskenes tegn, men i Jomfruens tegn. Fisk er sundt, hold derfor øje med de mange arrangementer landet rundt. Mange restauranter skulle have fisk i alle afskygninger på menuen i dag.



Amagerbanken ikke reddet?

Det lykkedes den stormomsuste bank at redde mere end de 750 millioner i land, som var krævet. Nu vil det så være påkrævet at luge ud i direktionen og måske også bestyrelsen. Dette kan måske redde bankens fremtid, men det mest sandsynlige er stadig, set med astrologiske briller, at det sidste ord ikke er sagt i sagen. Enten kommer en ny livstruende krise, som ikke bliver til at overleve, eller også fusionerer banken med fx Jyske Bank, der ikke har noget stærkt fodfæste på Amager.

Som tidligere skrevet er de værste aspekter dog drevet over, selv om der stadig er et par stykker af slagsen. Derfor kan det ikke totalt udelukkes, at banken kan bestå som selvstændig bank i fremtiden, men en fusion med en anden bank er meget sandsynlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar