søndag den 19. september 2010

uge 37

Meddelelse
Af tekniske årsager var det ikke muligt at sende mails ud til vore abonnenter i dag.

Slutplaceringerne i superligaen - få nyhederne, før de sker

I næste uge kommer slutplaceringer i foråret i Superligaen – ud fra trænernes horoskoper. Her vil vi kunne se, om en træner og dermed holdet er i krise, hvorimod man ikke kan sige med sikkerhed, om han fyres – hvad der dog er ret sandsynligt nu om dage, hvor der ikke gives særlig lang snor. Egentlig burde man have klubbernes horoskoper også, men her står vi over for et meget stort detektivarbejde, så det må komme senere.

Bombemandens horoskop
Lors Dukaiev er født den 12. januar 1986 i Tjetjenien. Han har alle planeter stående i 4 tegn og kan derfor være en fanatiker. Da Månen står sammen med Jupiter kan der være tale om fanatisk religiøsitet. Men kan har stærke Mars-spændinger, og Mars står i Skorpionen, hvor mange spioner har deres Mars stående. Han kan derfor også holde på en hemmelighed, og det passer fint til både en bokser og en bombemand. Mars-spændingerne henviser også til en hård barndom, som han har været nødt til at fortrænge. Det har gjort ham til en Dr. Jekyll-Mr. Hyde type, som lever et dobbeltliv. Det ene over, det andet under overfladen.

Han har to planeter i det religiøse Skyttens tegn. I Stenbukken er der hele 4 og i Vandbæreren 2. Han er derfor både udholdende og utølmodig på én og samme tid. Han har sandsynligvis Ascendanten i Vædderen og kan derfor have Pluto i spænding til den. Det vil i så fald gøre, at han nu skal til at føre en helt ny tilværelse.

Efter færdiggørelsen af det nye blad får jeg bedre tid vil prioritere aktuelle sager højere, så vi kan udsende gode prognoser for, hvem f.eks. en mulig terrorbombemand er, og hvad motivet kan være.

Det har der ikke været nok fokus på grundet sygdom og alt for meget andet arbejde. Men glæd dig til det nye nummer med spændende artikler om 2012 (maya-kalenderens ophør), Leonardo diCaprios horoskop, Rigets Tilstand og meget mere. Alle abonnenter får et gratis årshoroskop, hvorved abonnementet bliver næsten gratis.

En anden mulighed for AC er i Skorpionen, ca. 25 grader. Det vil dels kunne forklare hans hemmelighedsfulde færden de seneste par år, dels hans mislykkede mission. Neptun vil nemlig så være i spænding til AC.

Horoskopet for hans tjek-in på Hotel Jørgensen den 7. september kl. 10.22 er også et kritisk horoskop med Pluto i 3. hus i spænding til hele tre planeter. Både Pluto og hovedakserne afspændes dog, derfor gik det ikke galt.

Pensams horoskop
Vi har fået oplysninger, der muligvis ændrer på dette, men herom vender jeg tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar