søndag den 20. februar 2011

Kommentarer uge 7

X Factor dommere i vildt skænderi – alle er Væddere!


Lige fra første færd med en besætning på tre Vædder-dommere har jeg tænkt, at temperamenterne ville gå i udbrud en dag. Det kom fredag den 18. februar i 2. afdeling af programmet. Der kom dog forsoning efterfølgende på grund af det fine horoskop med hele fire planeter i slutningen af Vandbæreren, Hvor Solen dog lige akkurat var nået ind i det fredselskende tegn, Fiskene, men alle planeterne var i konjunktion. Desuden var det fuldmåne fredag, og det har nok gjort udslaget til, at temperamenterne flød over. Endvidere er Jupiter lige gået ind i Vædderen og Uranus er på vej og meget tæt på. Vi kan derfor vente flere temperamentsudgydelser end Bertel Haarders for åbent kamera. Ib Michael for i blækhuset på grund af kritikerne, som han bl.a. kaldte underfrankerede og inkompetente og kun optaget af at promovere deres eget litteratursyn. Han lovede Weekendavisens anmelde tørre tæsk på bedste Vædderagtige maner. Fra Christiansborg var det Søren Pind, der hidsede sig op over en professor ved CBS. Det handlede om de utallige eksempler på en ”manisk, presseliderlig adfærd”. Så var der også lige skuespiller Anne Grethe Bjarup-Riis, der på tv gik helt grassat over legitimeringen af prostitution. Og endelig var der X factor dommer Pernille Rosendahl, det skældte Blachman ud for åben skærm. Jo, vi kan virkelig mærke Vædderens energier nu.

Pernille Rosendahl er født den 22. marts 1972, vistnok i Ålborg. Hun har en udfordring i år, hvor Pluto går hen over hendes Jupiter (dom, retfærdighed). Og næste år går Neptun i spænding til hendes Saturn (autoritet). Så det er nok sidste år, vi ser hende i rollen som moder X. Hun kan nok ikke få sejren i år, når hun har de spændinger. Blachman har flotte aspekter fra Uranus, men i marts laver Saturn en spænding, der sætter ham under pres, uden at der kommer en personlig krise ud af det. Men måske får han heller ikke sejren. Vi skal dog huske, at vi mangler fødselstiderne, men han er født den 2. april 1963 i København. Og en anden forudsætning, der ikke kan udelukkes, er, at en del vil stemme imod Blachman og helt overse solisten, alt sammen på grund af modvilje mod hans væsen.

Cutfather bliver nok vinderen, hvis vi kun ser på dommernes horoskoper. Det er som bekendt ikke nok, solisterne er virkelig vigtige her. Han er født den 9. april 1968, vistnok i Holbæk. Han har meget fine Uranus-aspekter, der giver ham fine vinderchancer.

Vi ser i næste uge på, hvem der kan vinde. Umiddelbart ligger det til Sarah med Rasmus som outsider, men vi må lige få alle horoskoper i hus først.


FC København-Chelsea

På tirsdag skal FCK spille den vigtigste kamp i klubbens historie. Ståle Solbakkens tropper har for første gang i klubbens historie kvalificeret sig til slutspillet i Champions League og skal kl. 20.45 møde et af verdens bedste klubhold, London-klubben Chelsea.

Astrologisk set må vi håbe, at kampstart bliver forsinket, da kl. 20.45 er et umanerligt dårligt tidspunkt, som kan give et drama uden lige, og det vil nok være mest til glæde for de garvede gutter fra London, selv om de ikke har vist alt for gode takter på det seneste. Men FCK kan håbe på uafgjort i hjemmekampen. I udekampen 14 dage senere har de ikke mange chancer, selv om de nok ikke vil blive nedspillet.

I den første kamp kan hjemmebanen i bedste fald give uafgjort, hvad der heller ikke er dårligt mod et hold af den kaliber. Man skal huske, at når Saturn står i 1. hus (hjemmebanen), så vil hjemmeholder altid være presset og have svært ved at vinde, selv om de er på hjemmebane. Udeholdet (7. hus) har Jupiter lige på husspidsen, dog er den i spænding til Pluto i starthoroskopet for kampen. Dette viser udeholdets øjeblikkelige krise, og alting lagt sammen tyder det på en uafgjort kamp. FCK er slet ikke startet på sæsonen endnu, og det er helt afgjort en bagdel. Man skal altid huske forudsætningerne for ethvert horoskop. Eksempelvis får alle Jupiter aktiveret i deres horoskop nogle gange i livets løb. Den står bl.a. for højere uddannelse og vækst i det hele taget. Men hvis man ikke har forudsætningerne i form af en højere uddannelse, så vil Jupiter nødvendigvis give sig udslag på anden vis. Det kan f.eks. være vækst i form af en forfremmelse eller en gevinst. Som vi skrev i efteråret går cheftræner Ståle Solbakken astrologisk set hårde tider i møde. Udover Neptuns spænding til Jupiter, som begynder primo marts, så begyndte Pluto medio februar at gå i spænding til hans Mars i fødselshoroskopet. Den varer dog i næsten to år, så vi kan håbe, at den først rigtig tager fat på et senere tidspunkt. Det er en ”højt at flyve, dybt at falde”-kombination, som gjorde, at vi sidste år anbefalede FCK at skifte træner i 2011. Men som sagt er det over længere tid, den har sin virkning, og jeg håber virkelig, at FCK vil få succes i Champions League, for det fortjener de. Det er det bedste hold, klubben nogensinde har stillet med. Men erfaringen viser, at trænerens horoskop tegner holdets indsats. I det gamle Kina havde man talemåden: ”Som kejseren, så riget”, og det er det samme alle steder, hvor der er en leder, også den dag i dag: Som træneren, ligeså med holdet. Det vil sige, at FCK ikke kan undgå at miste træner eller støttespillere til sommer, når kontrakterne udløber. Dette er f. eks. tilfældet med svenske Oscar Wendt. Han har udviklet sig til en af klubbens bedste spillere. Grønkjær er i sit spillemæssige efterår (født 1977) og begynder at skulle sætte termin for at lægge støvlerne på hylden. Men han tager sikkert en tørn mere for klubben. Wendt derimod, han er sandsynligvis tabt for klubben. De må derfor allerede nu se sig om efter erstatningsspillere. Og et trænerskifte vil sikkert også blive en realitet, selv om klubben lige nu MEGET gerne ser, at Solbakken fortsætter i stedet for at bliver landstræner for Norge, som der allerede er indgået aftale om. Det er ikke utænkeligt, at Solbakken bliver i klubben året ud, og han er så populær, at klubben som udgangspunkt gerne ser ham blive for tid og evighed. Men lad os nu se, om ikke Pluto vender op og ned på tingene i årets løb.

FCK´s horoskop har vi tidligere skrevet om, og her ser vi tydeligt den igangværende succes. Chelsea er stiftet den 14. marts 1905 på en pub i London. Derfor har de lige nu Neptun stående på kriseplaneten Saturn, og det skal FCK naturligvis forsøge at udnytte.



Miraklet i Præstø Fjord

Ud fra horoskopet er ulykken i Præstø Fjord et mirakel. Det kunne nemlig sagtens være gået meget værre med de aspekter.

Fredag den 11. februar skete en tragisk hændelse, som heldigvis viste sig kun at koste et enkelt menneskeliv. Alle andre ser heldigvis ud til at komme igennem ulykken uden større men. Desværre savnes en lærer stadig. Han burde ikke have valgt en dag som denne til at slå en hastighedsrekord på. Månen (børn og unge samt vand) er i spænding til hele tre planeter i Vandbærerens tegn, nemlig Mars (uheld), Solen (selve projektet) og Neptun (vand). MC er også indblandet, og præcis kl. 12.20 står den på Mars. Kl. 12.28 står den på Solen og kl. 12.42 står den tæt på Neptun. Da Descendanten kl. 12.42 står lige på Pluto (død) er det selvsagt et dødsensfarligt tidspunkt at sejle på. Det betyder ikke, at man helt skal undlade at sejle, for det er jo normalt en meget sikker transportform. Men man skal undlade på nogen måde at tage chancer, for der vil være meget stor risiko for, at det går galt. Lundby Efterskole har tydeligvis ikke anvendt astrologi til planlægningen af projektet. Det kunne desuden være spændende at se horoskopet for afsejlingen, der vil vise et billede af projektet som helhed. Det kan nok ikke undgås, at de er sejlet ud med Månen i 12. hus (vand), og når den er i SÅ kraftig spænding, så skal man virkelig passe på. Heldigvis står den i harmonisk aspekt til Uranus, og det har virket i gunstig retning. Hvis ikke den afspænding havde været der, så kunne det være gået virkelig galt. Månen er specielt i fokus i dette horoskop, fordi den hersker over Ascendanten i Krebsen.



Går Iran nu Egyptens vej?

Vi skrev i sidste uge, at Egypten nok var det land, der ligger bedst til en hurtig revolution på grund af Cairos enorme størrelse. Her er det hele koncentreret i denne by, her ligger magten. Lidt af det samme kunne ske i Iran, hvor Teheran er en storby, dog ikke helt af Cairos dimensioner. Og her vil der også komme en stærk magtanvendelse fra styrets side, som vil overgå forholdene i Egypten. Derfor kan vi vente større kamp, og at det derfor vil tage længere tid.



Egyptens horoskop

Vi skal ikke glemme, at kampen i Egypten ikke er vundet endnu. Så længe militæret regerer, kan meget ske. Lige nu hersker de bare uden den sædvanlige kulisse i form af en regering. Det er først, når det første demokratiske valg er afholdt, at vi kan se en større forskel.

Egypten blev stiftet den 18. juni 1953 kl. 21.00 i Cairo, og da der ikke i denne tid er astrologiske forhindringer, vil der givetvis ske et stort skred allerede i år. Makker militæret ikke ret i første omgang og udskriver rimeligt hurtigt et demokratisk valg, så vil demonstrationerne begynde igen. Så der er lys forude for befolkningen. Og på grund af Plutos gang gennem Stenbukken er der håb for indbyggerne i mange diktaturstater. På sigt for alle. Pluto går først ud af Stenbukken i 2023, så der bliver virkelig ryddet op i den periode. Det giver naturligvis nye udfordringer for befolkningerne, at de skal til at vænne sig til demokratiske tilstande. Men en omstillingsproces er nødvendig, selv om det kan give sig udslag i uro på andre ledder og kanter. Ikke mindst fra tilhængere af de gamle tilstande.



Bahrain

I lande horoskoper skal man selvsagt lægge mere mærke til de kollektive aspekter (de ydre planeter indbyrdes) end f.eks. i et personligt horoskop på et menneske.

I Bahrains tilfælde er de kollektive planeter i spænding, men de andre står fantastisk. Det vil sige, at det rette cocktail for mere frihed til folket er til stede.

I det progressive horoskop står Solen i konjunktion med Pluto. Hvad transitter angår udløser Neptun (opløsning) spændingen mellem Jupiter (retfærdighed) og Neptun og Uranus (frihed) står i spænding til Pluto (død, transformation). Uranus danner i 2011 nogle meget flotte aspekter, der ikke kan undgå på et tidspunkt at komme folket til gode. Det ser ud til, at april bliver afgørende for udfaldet af den igangværende opstand. Februar er også fin, men der går sikkert lidt tid, inden et nyt system begynder at falde på plads.



OK for kommunalt ansatte

Overenskomstforhandlingerne begyndte på Islands Brygge den 18. februar kl. 13.00 og var derfor også under indflydelse af fuldmånen. Resultatet blev en lille lønstigning, og forhandler Dennis Kristensen kunne sige på tv, at han umuligt kunne få armene op. Ikke underligt astrologisk set, da Venus (penge) ved starten stod på DC i spænding til Saturn (smalhals og sparebetonet). Det passede jo fint for regeringen, men ikke så fint for de ansatte. Ud fra omstændighederne var resultatet dog o.k. for de ansatte - og fint i overensstemmelse med horoskopet.



Berlusconi

Manden med de mange politiske liv er født den 29. september 1936 kl. 5.00 i Milano. Han har i lighed med alle, der er født den 29. september, uanset årstal, Pluto (sex, transformation) i spænding til sin Sol i hele 2011. Vi skrev derfor sidste år, at 2011 ville blive hans skæbneår. Han mener selv, at det ikke udgør noget større problem med anklagerne om sex med en mindreårig, men denne gang er det altså bare mere alvorligt end mange tidligere anklager om udenoms sex. Det vil Pluto vide at gøre ham opmærksom på. Hvis han ikke øjeblikkeligt begynder at holde sig i skindet, så er hans politiske liv ved at rinde ud. Og det er det sikkert alligevel. Når Pluto er i gang, så vil befolkningen ikke finde sig i mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar