søndag den 27. februar 2011

Kommentarer uge 8

Husk clairvoyastro-demonstration 15. marts med Maya Fridan og Karl Aage Jensen


Rettelse


I HOROSKOPET nr. 1/2011 (royalt temanummer) skal rettes et par fejl, idet vi skrev, at prinsen af Wales og Wallis Simpson blev skilt efter få års ægteskab. De levede sammen til døden dem skilte, hvilket beklages…

At de så havde deres udfordringer at slås med, er en ganske anden sag.

Klik direkte ind på bloggen

Husk, at du på www.astrologihuset.dk finder de indlæg, der udgives i ugens løb, og som ikke udsendes separat. I denne uge er det en kort vurdering af Susanne Biers vinderchancer i Hollywood og en rettelse til FCK-Chelsea-kampen. Du finder i øvrigt alle ældre indlæg her, bl.a. det i uge 33, hvor der står, at kronprinseparret ville få et barn af hvert køn. Det havde jeg glemt, jeg havde skrevet og fik det ”rettet” til to drenge, hvor den ene ville være en ”pige-dreng”. Man skal altid følge sin første indskydelse…

Astrologisk politiker

The Guardian skriver, at et engelsk parlamentsmedlem har brugt astrologien i sit politiske arbejde, men var uheldig på den måde, at han "kom til" at bruge skatteborgernes penge på et astrologiprogram til ca. 7.000 kr. Han skyndte sig dog at tilbagebetale beløbet, da det blev opdaget. På den måde undgik han yderligere straf.

Der er tale om den konservative David Tredink, og det pågældende program er Solar Fire 5. Han har været åben om sin interesse i parlamentet og mente derfor, at dette retfærdiggjorde den skatteyderbetalte transaktion, der hjalp misdæderen som værktøj i den politiske debat.



Rettelse til FCK-Chelsea, se også bloggen

Det viste sig ved nærmere granskning, at stiftelsesdagen for London-klubben står forkert nogle steder på Google. Det skulle være den 10. marts 1905 i stedet for den 14. Dette gør krisen i klubben mindre og ændrede mit skud på uafgjort til en Chelsea sejr på 2-1. Det blev dog 2-0, se evt. bloggen på www.astrologihuset.dk og klik på den orange firkant på forsiden. Her kan du altid dels se alle de sendte ugekommentarer gennem tiden, og dels de ekstra kommentarer, der kommer på i ugens løb, og som ikke udsendes separat.

Kamphoroskopet den 22. februar kl. 20.45 i Parken er endnu mere sigende end først antaget. Begrænsningernes planet, Saturn, stod i 1. hus (hjemmeholdet) og Jupiter (vækst) på 7. husspids (udeholdet, de andre). Da udeholdet scorede det første mål, var MC i spænding til Saturn i 1. hus! Da de scorede det andet mål, stod MC i harmonisk aspekt til Uranus. Når der scores mål i en kamp, er der næsten altid et eller flere aspekter fra hovedakserne.



Værste jordskælv nogensinde

I New Zealands næststørste by, Christchurch, oplevede man for nylig det værste jordskælv nogensinde. Det fandt sted den 22. februar 2011 kl. 12.51 og havde epicenter lidt syd for Christchurch. Man har nu opgivet at finde flere overlevende, og der sket omfattende materiel skade. Jordtegn med tilhørende planeter er som vanligt på færde, og Pluto i Stenbukken er i spænding til Jupiter i Vædderen (voldsomme hændelser). Månen og Saturn er i kon junktion og bindes sammen af spændingen til jordtegnsplaneten Venus, også i Stenbukken. Venus hersker over AC, som står i Tyren. Det er dog ikke de allerværste aspekter her, det kunne faktisk være gået meget værre til, hvis skælvet havde fundet sted i et andet land eller på et andet tidspunkt.

Anne-Grethe Bjarup Riis

Hun er skuespiller, forfatter og debattør, og det er i kraft af sidstnævnte, at hun er slået igennem i medierne på det seneste. Her er hun af nogle blevet beskrevet som noget af en rejekælling, fordi hun har råbt gevaldigt op om prostitution, som hun helt vil have forbudt. Hun deler vandene, nogle beundrer hende, og andre hader hende. Men en ting står fast: sexarbejdernes forhold er hjerteblod for Skorpionen Riis, der er født den 21. november 1965 i Jylland. Astrologisk set er det ikke underligt, at hun er i vælten lige nu. Dels er hun Skorpion (sex, lidenskaber), dels har hun et kvadrat mellem Merkur (debat, formidling) og så konjunktionen mellem Uranus (frihed, oprør) og Pluto (sex). Samtidig er transit Neptun i spænding til hendes Skorpion-Sol, så det KAN næsten ikke være mere lidenskabeligt - ja, næsten livsvigtigt. Og med både Pluto og Neptun i spænding i 2011 bør hun nok træde lidt varsomt. Ikke alene i debatten, men også i hendes liv som sådant. Meget væsentlige livsområder som økonomi, værdier, følelser og kærlighed er udfordrende for hende nu og i det kommende års tid. Mange bliver skilt eller begynder et nyt liv på sådanne aspekter fra både transformationsplaneten og opløsningsplaneten. Det gælder i øvrigt alle, der er født samme dag.



25-året for mordet på Palme

Vort broderfolk i Sverige bærer rundt på et nationalt traume. Den 28. februar 1986 blev landets statsminister skudt på klos hold, og mordet er aldrig blevet opklaret. Mordet blev begået, da Palme og hans kone var på vej hjem fra en teaterforestilling. Han havde netop givet sine livvagter fri, så det ligger ret klart, at mordet er begået at en (måske med medsammensvorne) med detailkendskab til forholdene omkring statsministeren.

Astrologisk set var mordtidspunktet meget risikabelt, da AC stod på Måne/Saturn-konjunktionen i Skorpionen (død, transformation). Desuden stod skæbneplaneten Saturn i spænding tril bøde Jupiter og Solen og var derudover i konjunktion med Mars, som igen stod i spænding til både Solen og Venus. Uranus (pludselige begivenheder) stod i spænding til både Merkur og Venus, og Merkur tog en svag spænding til Neptun.

Neptun stod ellers særdeles harmonisk, og derfor skal vi regne med, at mordet aldrig opklares, selv om morderen sandsynligvis er i live. Samme vurdering understøttes af, at konjunktionen mellem Månen og Pluto lige akkurat står på 12. hus-siden af Ascendanten (AC). De mange spændinger og det faktum, at AC står på Pluto, angiver det nationale traume, som gør, at Palme-mordet på sin vis kan måle sig med mordet på Kennedy i 1963.

Palme blev født den 30. januar 1927 i Stockholm og havde AC i Skytten. Horoskoper virker også efter døden, men ikke meget tyder på, at mordet vil blive opklaret i de kommende år – og bliver det næppe heller senere. Da Mars er inde billedet kan det være et mord begået i vrede eller affekt.

Dog er der et enkelt aspekt i Palmes horoskop, der gør, at Astrologisk Detektivbureau måske kan bidrage med afgørende information, nemlig sekstilen fra progressive Sol til radix Jupiter (retfærdighed), som er aktiv i det meste af 2011. Men man må acceptere, at visse mord ikke SKAL opklares, og jeg tror, at dette er et af dem. Nu kører jeg det dog igennem bureauet, som ikke er noget almindeligt detektivbureau, men hvor vi gennem brug af både astrologi og clairvoyance forsøger at opklare visse mysterier.

Vi prøvede i sin tid kræfter med de to største mordgåder i Danmarkshistorien, nemlig mordet på Peter Bangsvej i 1948 og Højbjerg-mordet i 1967. I førstnævnte mord kom vi så langt, at vi fik fremstillet en clairvoyant fantomtegning af morderen. Opklaringsforsøget og den historiske fremstilling af mordet kørte for nogle år siden som en serie i Astrologimagasinet HOROSKOPET.

NYT: Vi har nu holdt møde i bureauet

Her siger clairvoyant Maya Fridan, at der er en journalist, der kort efter mordet kom meget tæt på sagen og gerningsmanden. Han arbejdede dengang på en kendt dagblad, men er nu i slutningen af 50´erne og sikkert pensioneret. Noget i retning af Kvällnyt eller Aftenbladet. Han udlægning/konklusion var korrekt i detaljen, men det kunne ikke bevises. Han sammenholdt sin egen logik med de faktiske oplysninger fra politiet, som han havde god kontakt med.

I den forbindelse kan der have været nogle spor, der ledte op til et skovområde lidt nord for Stockholm. En bil blev efterladt der ved et lille hus, måske et sommerhus, der var ubeboet. Hre holdt gerningsmande til et stykke tid, men tiden har slettet alle spor. Gerningsmanden havde visse perverse holdninger og var indlagt på psykiatrisk afdeling nogle gange, ganske vist i korte tidsrum. Han er mentalt forstyrret med forvrængede tanker. Han lever stadig og har det stadig sådan, men kan styre det. Han var en vred mand og vendte denne vrede mod andre. Politikere kunne udløse vreden i ham.

Palme havde visse ligheder med hans far i udstråling og holdninger. Dette bevirkede raserianfald – kunne ikke styre vreden, og det gik ud over Palme. Han lever som familiefar i dag og er håndværker i stabil stilling. Et noget tilbagetrukket privatliv for ikke at vække opsigt. Fortæller ikke ofte noget om sig selv. Sagen opklares aldrig. Han har ikke begået andre mord og er faktisk lidt stolt af sin fortidige handling – i sit ”stille” sind. Hans psykiske ustabilitet kan dog ikke helt undgås at blive oplevet af hans nærmeste.



Mordet på Pernille Oldenborg Lind

Her har vi en meget mystisk mordgåde, som vi i HOROSKOPET beskrev i 2006, og hvor vi konkluderede, at der med stor sandsynlighed ikke var tale om et selvmord, som politiet ellers slog fast dengang. Pernille døde som 14-årig, den 23. juni 2006. Hun blev født den 28. marts 1992 og får derfor de næste ca. to år Pluto i spænding til sin Sol. Om morderen bliver fundet her er måske ikke så sikkert, men det er til gengæld ret sikkert, at det vil blive fastslået, at der IKE er alle om et selvmord. Og MÅSKE også, at det var hendes daværende, hemmelige kæreste, der gjorde det.

Morderen er astrologisk set ankommet til Pernilles hjem i Galten kl. 21.30, hvor AC står på Pluto (mord) og har gennemført sin modbydelige handling kl. 22.00, hvor DC (partner) står på Solen. Solen og Pluto er med andre ord i opposition til hinanden den dag. Skæbneplaneten Saturn står i øvrigt i 7. hus (partner) sammen med Mars (voldsomhed) den aften. En anden mulighed er, at han er kørt hjemmefra kl. 21.30 og er ankommet kl. 22.00. Også dette mord vil vi prøve kræfter med i bureauet.



Stenalderfolk i månekult?

Ny forskning viser, at de mest markante aftryk fra vore fjerne forfædres side, jættestuerne, kan have haft langt større betydning for folkene dengang, end tidligere antaget. Jættestuerne er anlagt, så de kan have været anvendt til at forudsige måneformørkelser. Månen kan have været mindst lige så vigtig som solen. Astronomen Claus Clausen udtaler, at en stor del af gravene er anlagt i retninger, som kan følge månens bevægelser på en måde, som bl.a. gør det muligt at forudsige tidspunkterne for fuldmåner og måneformørkelser. Claus Clausen har brugt computeren til at regne de ca. 5.000 år tilbage i tiden og taget hensyn til både Jordens varierende rotationshastighed, Jordens position i forhold til solen og månen, samt Danmarks geografiske placering. Den spændende forskning tyder på, at der kan have været tale om en månekult.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar