mandag den 7. marts 2011

Komentarer uge 9

Spændende arrangement i AstrologiHuset


Husk clairvoyastro-demonstrationen den 15. marts kl. 19.00 i AstrologiHuset, hvor clairvoyant Maya Fridan og astrolog Karl Aage Jensen tager mange eksempler op blandt publikum. Husk at medbringe dit omtrentlige fødselstidspunkt, hvis du er interesseret i at blive taget op og få besvaret eventuelle spørgsmål.



Susanne Bier

Så fik dansk film igen en Oscar, hvad vi på bloggen også vurderede som mest sandsynligt. Denne gang var det Susanne Bier, der hjemførte den for filmen Hævnen. Som nævnt på bloggen (som du altid kan gå ind på og finde de indslag, der kommer i ugens løb, og som ikke udsendes separat) har Bier lige nu transit Jupiter stående harmonisk til sin Venus, hvilket medfører glæde, vækst, held og økonomisk gevinst. Denne kombination kan næsten ikke andet end at give optimisme og jubel, fest og farver. Hun er født den 15. april 1960 i København.



Pernille Oldenborg Lind

Vi lovede at sætte Astrologisk Detektivbureau på sagen om mordet på Pernille Oldenborg Lind i 2006. Politiet var meget hurtige med at erklære det for et selvmord, men nu bliver sagen heldigvis åbnet igen. Resultatet fra bureauet vil blive lagt direkte på bloggen senest onsdag. Se linket i næste afsnit: Superligaen.



Superligaen

Her er linket til bloggen, lige til at gemme: http://astrologihuset.blogspot.com/

Her kan du finde vores vurdering af slutstillingen til juni, som blev lagt på i efteråret. Vi opdelte holdene i blokke på fire hver: Nr. 1-4, nr. 5-8 og nr. 9-12. Så vidt jeg husker er den eneste fejl i forhold til stillingen, som den var inden vinterpausen, at Horsens ligger for højt i forhold til vores vurdering af slutstillingen. Vi har lavet vurderingerne på grundlag af trænernes horoskoper, hvad der ikke er helt tilstrækkeligt – især, når vi mangler fødselstiderne på dem alle. Men kan dog altid vride en del oplysninger ud af et horoskop for selve dagen. Og som man sagde i det gamle Kina: ”Som kejseren, så riget”. Det kan vi omdøbe til: ”Som træneren, så holdet”. Humoristisk kunne det lyde sådan: ”Som høvedet, så hoben”.

Egentlig skal man også have alle spilleres og klubbernes horoskoper, men så kommer det op i nærheden af et fuldtidsarbejde. Og så har vi jo lige den store udfordring, at holdene nogle gange skifter træner undervejs, hvad der er sket i flere tilfælde i efteråret. Derfor vil vi hurtigst muligt lægge en omvurdering på, når vi får set på de nye træneres horoskoper.



Sådan kan en milliardkontrakt se ud astrologisk

21.2.2011 kl. 8.47

51N39-0V10, Zone 0

Kilde: Mikael Mårtensson/Mærsk

En gigantkontrakt blev underskrevet i sidste måned. A.P. Møller/Mærsk skrev kontrakt på 10 skibe, som er verdens største fragtskibe, og dermed de største på kloden i det hele taget.

Skibene kan fragte ca. 20% mere end de største skibe i dag. Dette giver Mærsk en meget stor fordel i forhold til konkurrenterne, idet omkostningen vil falde med en fjerdedel.

Udgiften til de mange skibe var så vidt jeg husker omkriung 10 milliarder kroner, som koreanske Daewoo skal have for at bygge skibene. Det er virkelige stpre tal, der kan få det hele til at svimle for én. Men hvad siger horoskopet, oser det også langt væk af effektivitet samt guld og grønne skove? Det er et horoskop fuldt med spændinger. Den eneste harmoniske aspekt er faktisk, at man trods alt har valgt et af de bedste tidspunkter på hele døgnet til f.eks. en underskrift. Her er AC i sekstil til hele fire planeter: Solen, Merkur, Mars og Neptun – meget passende for en shippingkontrakt. Men så kommer disharmonierne, hvoraf den vigtigste er Måne/Saturn-konjunktionen i 6. hus til både Venus og Pluto, de to økonomiplaneter. Da Pluto også er i spænding til Jupiter (jura) i 12. hus, kan der opstå tvister omkring kontrakten, som selv eksperter ikke kunne forudse. Den anden mulighed er, at skibene bliver forsinket i leveringsfasen på grund af Saturns spændinger. Den tredje mulig er, at så store skibe kan blive forbudt på et tidspunkt, eller at markedet går ned, måske fordi kunderne begynder at tænke mere grønt og undlader at bestille fragt hos mega-Mærsk. Blot for at nævne nogle eksempler på noget, der kan ske, når man laver aftaler på dage, som ikke er anbefalelsesværdige uf fra horoskopet.





Dansk Pelsdyravlerforening i mink-krise

Denne forening er under meget hårdt pres og beskyldes for vanrøgt af mink. Nogle har taget fotos af sådanne dyr, men avlerne beskylderne fotograferne for selv at have medbragt de skadede og lidende dyr. Nok ikke så sandsynligt, for når de er aktivister på den måde er det netop for at beskytte dyrene, så det er nok et vildt argument.

Foreningen er stiftet den 7. december 1930, sandsynligvis i det nordlige Sjælland, da initiativtageren dengang boede i Lyngby. Tiden kendes ikke, men både Saturn, Uranus og Neptun laver under alle omstændigheder ravage i deres horoskop i perioden 2008-2013, så det sidste ord er ikke sagt i den sag. Enten vil der komme en lovmæssig kriminalisering af den form for dyremishandling, eller også vil aktivister bare blive ved med deres forehavende i et par år endnu. Faktisk har forenings opløsningstendenser, men under alle omstændigheder er der krise på, især 2012-13.



Røveri i spillehal i Aalborg

Den 1. marts kl. 23.20 begik to mænd, der truede med en pistol og en kniv, røveri i spillehallen Skipperen i Aalborg. Det gav kun et mindre udbytte, og de stak af til fods. Astrologisk set er horoskopherskeren Pluto i spænding til 2. hus-hersker (penge) Jupiter, og så var det bare ærgerligt for røverne. AC står ydermere i spænding til Venus (økonomi).



Moammar Gaddafi

Den libyske diktator er født den 7. juni 1942 i Sirte, Libyen. Tiden er ukendt, men hvis vi sætter den til kl. 11.00 vil den progressive AC være i spænding til Pluto i denne tid, og det vil forklare det pres, han er under. Han kan godt finde på vilde ting over for sin befolkning, også ting, der er værre end det, vi har set indtil nu. Så det kan ikke andet end at ende med, at det internationale samfund må gå ind i landet for at støtte befolkningen – og afsætte Gaddafi, hvis han ikke selv kan finde ud af det. At det vil skabe kaos er en anden sag, men det vil skabe endnu større kaos, hvis han får lov at sidde ret meget længere.



Libyen

Nick Campion skriver, at landet blev grundlagt den 24. december 1951, og at Gaddafis magtovertagelse skete den 3. september 1969 kl. 5.00. Begge horoskoper er i spænding nu, men den stærkeste findes i magtovertagelseshoroskopet fra 1969. Her er Pluto i spænding til Merkur/Jupiter-konjunktionen i perioden 2011-2013, så under alle omstændigheder vil magten slutte for Gaddafi, nok allerede i marts 2011. Men det kommer ikke til at foregå uden en optrapning af kampen. I grundlæggelseshoroskopet er Pluto i spænding til Jupiter. Før denne spænding gik Pluto hen over Solen, så det er en proces, der har ligget og ulmet i et par år, og som nu er brudt ud i lys lue. Det er en transformationsproces af de større, derfor vil der gå en rum tid, før landet igen får fast grund under fødderne.



Tunis

Det nordafrikanske land blev grundlagt den 15. juni 1956 kl. 17.00 i Tunis City. Transitterne viser opstanden: Neptun i spænding til Saturn, og progressive MC laver en væsentlig spænding, nemlig til frihedsplaneten Uranus. Det gik temmelig smertefrit med omstillingen til mere demokrati – en proces, der dog slet ikke er færdig endnu. Men godt begyndt er halvt fuldendt, som man siger.

Det vigtigste af omstillingen er overstået med udgangen af 2011, hvor Neptun (opløsning) er færdig med spændingen til Saturn (krise), og samtidig er Uranus-spændingen slut. Tillykke til Tunis, som dog nu skal nogle efterdønninger igennem.



Sudan

Det er lykkedes for regeringen at standse de protester, der brød ud i slutningen af januar i hovedstaden Khartoum som en inspiration fra den egyptiske opstand. Uroen udsprang også af regeringens fjernelse af tilskuddene på madvarer. Præsident Mar Bashir har været ved magten siden 1993 og har derfor snart fuldført en måneknuderunde, der er på 18,5 år. Han har meddelt, at han ikke genopstiller ved valget i 2015. Denne meddelelse sammen med det at slå hårdt ned på uroen, der har til formål at få tilskuddene genindført, er det i første omgang lykkedes ham at holde befolkningen i skak. Neptun er dog i spænding til Saturn et år mere, så han kan ikke være sikker i sin sag endnu. Der vil komme endnu en bølge af opstande mod forskellige diktatorer. Det er ganske vist samme aspekt som i Tunis, men i Sudan lykkedes det som sagt ikke for oprørerne, og det vil betyde, at det så bare kommer senere, sikkert senere i år. Pluto kører jo ufortrødent gennem Stenbukken og ryster alt, hvad der ikke er, som det skal være, i sin grundvold – og det er diktaturer jo langtfra.



Kina



Vi skrev sidste år, at der ville komme økonomiske udfordringer i Kina i 2011-12, hvor Pluto – i lighed med alle forløb, der er startet den 1. oktober, uanset årstal – i alle tilfælde går i spænding til Solen. Pluto står bl.a. for nationaløkonomi, andres penge, transformation, kontrol, magtanvendelse og angst.

Nu ser vi, at styret i Kina tager mange journalister i skole og pålægger dem at undlade at skrive om landets indre anliggender, herunder de protester, der er kommet fra befolkningen over de voldsomt stigende fødevarepriser. En stigning, der er på vej mod de 300%. Regeringen er sandsynligvis bange for, at oprørsbølgen fra de arabiske lande også vil nå til Kina. Det er typisk Pluto, og derfor HAR regeringen grund til frygt. Selv om Pluto står for fortrængninger og undertrykkelse, så bliver det netop ofte for meget i det øjeblik, den går ind i en spænding i et horoskop – og det er tilfældet i Kina. En stor del af befolkningen har fået nok og vejrer morgenluft, hvad angår menneskerettigheder og økonomisk vækst. Denne cocktail vil i de næste par år blive mere og mere synlig på trods af styrets modspil. Spørgsmålet er bare, hvor langt styret vil gå, og her vil de sandsynligvis – netop på grund af Pluto – ligesom Gaddafi gå ret langt. Ikke mindst lige nu i foråret, hvor kriseplaneten Saturn også er i spænding til planeter i Kinas horoskop fra 1949.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar