lørdag den 19. marts 2011

Kommentarer uge 11

Nye tider


Vi har gennem tiden haft en del bøvl med vores mailingsystem, hvor mange servere har taget nyhedsbrevet som spam, f.eks. get2net.dk og yahoo.dk. Nu er vi gået over et nyt system, som er bedre for både os og abonnenterne. Det skulle træde i anvendelse første gang på søndag, og jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om det. Dels bliver det lettere at ændre adresse og afmelde brevet. Dels kommer der nu flere illustrationer på, herunder horoskoptegninger. Og så er layoutet bedre, hvad der heller ikke skulle meget til for.

Du kan naturligvis stadig gå direkte ind på vores blog, hvor det hele ligger siden medio 2010:

http://astrologihuset.blogspot.com/



Ugehoroskoperne kommer igen

Vi har været heldige at få Lykke Larsen til at lave ugehoroskoper til jer, ganske vist på en anden måde end vanligt. Hun udarbejder alle horoskoper, inklusive de kinesiske årshoroskoper, til Astrologimagasinet HOROSKOPET og er meget dygtig. Glæd jer.



Abonner på Astrologimagasinet HOROSKOPET

Alle abonnenter får et gratis årshoroskop, hver gang de fornyr deres abonnement, som koster 260 kr., medmindre man bestiller det som e-magasin til 220 kr. Da gaven har en værdi af 200 kr., abonnener man med andre ord stort set gratis.



Indhold i det nye nummer

- Vi har en stor artikel om den stille healer, Braco, som har besøgt Danmark flere gange i løbet af de seneste måneder.

- Kinesiske årshoroskoper

- Temanummer om lykke og mirakler

- De reyale tvillinger

- Susanne Biers triumf

- Forårs-, kærligheds- og dag til dag horoskoper for alle tegn

- Skæbnetimes

- Nekrologer

- Rigets Tilstand

- Anmeldelser

- Og meget mere





ASTROLOGISK SELSKAB

blev stiftet lørdag, den 12. marts kl 13.10 i København, og er nu klar til, at man kan tegne medlemskab. Desuden er forårs-sæsonen gået i gang. Her er Selskabets første arrangement, der handler om et brandaktuelt emne:



Hvad er det dog, der sker for tiden?



Afholdes: 3. april 2001 kl. 10-16

Temadag: Foredrag og workshop v/ Claus Houlberg

Sted: Astrologihuset



Verden har været af lave de seneste par år eller mere, og det bliver tilsyneladende værre og værre. Hvad er det dog, der sker? Astrologisk set handler det om de ydre planeter, Pluto, Uranus og Neptun, der alle ændrer status på meget kort tid. Pluto gav os finanskrisen, Uranus bringer pludselige forandringer allevegne og Neptun giver de nye demokratiske bevægelser vind i sejlene, men hvad sker der for dig og mig? De store, såkaldt kollektive planeter har sandelig også betydning for den enkelte og endda på dybe planer. På denne dag vil vi se nærmere på hvordan. Medbring din egen horoskoptegning på en transparent (OH-film), så vil vi se nærmere på, hvad der sker for netop dig.



Foredraget bliver transmitteret online i ‘Biografen’, Selskabets net-tv.

Tilmelding mv. sker på http://butik-astrologihuset.dk/group.asp?group=102



Hvem vinder X Factor?

Vi har fået fødselsdagene på de fire sidste deltagere i X Factor: Babou, Annelouise, Patricia og Sarah. Vi har desværre ikke fået fødselstiderne, så det er KUN baseret på planetstillinger uden akserne. Det giver en svaghed, men vi forsøger os alligevel med denne placering, hvor nr. 1 og 2 ligger meget lige, og det samme gælder nr. 3 og 4:

1. Annelouise

2. Sarah

3. Patricia

4. Babou

5. Vil du se indslaget på BT TV, så er linket her:

http://www.bt.dk/bttv/clip/16833



Solen går ind i Vædderen – forårsjævndøgn

Det sker den 21. marts ved midnat – helt eksakt kl. 00.22. Så der jævndøgnet eksakt, og Solen går lige lukt ind i Vædderen, hvor der står flere væsentlige planeter i forvejen. Det vil sige, at temperamenter kan koge over, og krige og voldsomheder kan rase.

Jeg skriver dette den 18. marts, hvor FN vil gå ind i Libyen. Det kan blive en noget af en opgave trods tilsyneladende stor overmagt. Men aspekterne er ikke de bedste, og kampene kan trække ud, fordi Gaddafi stadig vil kunne lege med på jorden. Der kan stadig komme mange civile ofre.

Især den 20. og 21. marts er der mange spændinger, men den næste uge er som helhed spændingsbetonet, hvad der vil ramme alle nye projekter, herunder FN-styrkernes indsats i Libyen. April er som helhed spændingsbetonet. Det samme gælder det meste af maj, så skal man påbegynde nye projekter i den kommende tid kan det være en god ide at kontake en astrolog for at undgå de største af spændingerne. Kommunikationsplaneten Merkur går i øvrigt retrograd (går tilbage set fra Jorden) fra den 30. marts og tre uger frem.

Hvis der mod forventning skulle blive valg i foråret, bliver det noget af en omgang, og det kommer et meget ”mudret” resultat ud af det. Den nye regering vil under alle omstændigheder få det meget svært. Men det ligner altså også et efterårsvalg med alle de personsager og internationale kriser, der er lige nu.



Verdensmeditation for Japan

I morgen kl. 12.00 er der verdensmeditation for Japan, så send lys der. Her er et link til nærmere information:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar