tirsdag den 29. marts 2011

Ugehoroskoper 13

Ugehoroskop uge 13 af astrolog Lykke Larsen www.astroblog.dk


VÆDDER

Du er tilhænger af hurtige beslutninger, hvilket ikke altid er en fordel for dig. Når tingene går så stærkt, som de gør i denne tid, kan du nemlig let komme til at overse vigtige detaljer. Når det er sagt, har du alle kort på hånden til at tage et stort skridt fremad i den retning, du ønsker. Sidst på uge vil det blive svært for dig at sidde stille, da du nærmest bobler over af energi. Det vil hjælpe dig, at dyrke noget motion.

Ugens råd: Sæt fokus på personlig udvikling.



TYR

Brug noget tid på at lægge strategi og planlægge dine fremtidige mål. Gør du et godt forarbejde, er du i den grad tættere på både mål og succes. Du kan forvente en både social og aktiv uge, hvor du vil have trang til at handle. Følg meget gerne din intuition, hvis du er i tvivl om, hvilke planer, du skal søsætte. Du kan også med held tale med en af dine gode venner, som du stoler på, for at få nogle gode råd.

Ugens råd: Sæt grænser.



TVILLING

Uenighed kan opstå imellem dig og nogle af dine ellers gode venner. Du kan blive meget overrasket over, hvordan tingene pludselig kan blive sat på spidsen. Du kommer til at sige fra, men samtidig er det faktisk bedst, hvis du kan være diplomatisk og glide udenom. Spørgsmål omkring penge kan skabe lidt problemer i dit parforhold. I er nemlig ikke helt enige i, hvad der er vigtigt.

Ugens råd: Vær forberedt på overraskelser.



KREBS

Tag dig tid til at gøre en lille status. Træd et skridt tilbage og se på, om du er på rette vej eller, du skal foretage en justering. Det gælder både personligt og på dit arbejde. Se også på, om der ikke er et par projekter, du kan afslutte, så der bliver plads til noget nyt og spændende. Du kan nemlig få så travlt senere, at du vil være glad for, at du trods alt har fået noget fra hånden.

Ugens råd: Er du glemsom eller stresset, så lav huskelister.



LØVE

Det kan til tider knibe med humøret, hvilket for en stor dels vedkommende skyldes, at du bruger din tid forkert. Er der overvægt af ting, der bare skal overstås i stedet for ting, som du reelt holder af at foretage dig, vil det nemlig tynge dig. I stedet for at blive frustreret og finde dig i det, så sig fra og bed familie og kollegaer om at tage deres del af slæbet. Igennem ugen kan du opleve forsinkelser og aflysninger.

Ugens råd: Gør noget godt for dig selv.





JOMFRU

Prøv at sætte tempoet lidt ned i denne uge. Det kan være svært, men tingene blive ikke bedre af, at du presser dem igennem – tværtimod. Du komme længst ved at være tålmodig, selvom det kan falde dig lidt svært. Du skal være opmærksom på, at du ikke laver fejl. Det vil du nemlig slå dig selv i hovedet for, bagefter. Romantiske muligheder kan dukke op. Du kan møde en, du føler dig tiltrukket af.

Ugens råd: Flirt lidt, det vil gøre dig i godt humør.



VÆGT

Hvis tingene føles tunge i denne tid, så er det være fordi, du påtager dig alt for meget ansvar. Du har nemlig tendens til at påtage dig ansvar for alle andre også. Det er langt fra sikkert, at du får tak, så tænk over, om du ikke skulle give lidt slip. Hvis dem du omgiver dig med tager dig for givet, så er der virkelig også på tide, at du får sat nogle grænser.

Ugens råd: Lad ikke andre invadere dit hjem, hvis ud ikke har inviteret dem.



SKORPION

Der er så mange praktiske gøremål, både på dit daglige arbejde og i din bolig, at du kan få svært ved at nå det hele, til trods for, at du har en virkelig god energi. Får du for eksempel nogle gode ideer, så er det helt sikkert også dig selv, der skal ”løbe dem i gang”. Vær forsigtig med, hvad du spiser og med, at du ser dig for, du kan nemlig være uheldig og små ulykker kan ske.

Ugens råd: Lav ikke røre i vandet på jobbet.



SKYTTE

Du kan i løbet af ugen være lidt sortseende og negativ, hvilket bestemt ikke ligner dig. Små forhindringer, der normalt ikke vil slå dig ud af kurs, kan derfor nærmest se uoverskuelige ud. Du kommer til at vende tingene til det positive igen! Vær ikke heller ikke bange for at bede andre om hjælp, du har sikkert mere end en tjeneste til gode. Brug din kreative tankegang til at løse problemerne med.

Ugens råd: Dyrk noget mere motion.



STENBUK

Det bliver en ikke særlig let balancegang at få dit arbejde, familien og andre projekter, du har startet, til at gå op i en højere enhed. Nå det kommer til stykket, er der kun så mange timer i døgnet, og der er mange ting, der kræver din opmærksomhed. Du bryder dig ikke om, at være så ophængt, men der er ikke meget, du kan gøre andet end at arbejde, og lade være med at lave for mange nye aftaler.

Ugens råd: Bliv stædigt ved.

VANDBÆRER

Det er ikke altid, du får tænkt dig om, inden du handler i denne uge. For det meste går det dog heldigvis godt, men du kan også opleve, at du må arbejde for at lave tingene om igen. Det ene leder dog til det andet, og gode, spændende muligheder vil vise sig. Du skal derfor ikke være bange for at springe ud i noget nyt. Du er hurtig til at tilegne dig ny viden, så det bør du bestemt udnytte.

Ugens råd: Hold dig fra skænderier med familie og især søskende.



FISK

Du har en dejlig, positiv udstråling, og du kan virke meget mystisk og tiltrækkende på andre. Der er ingen tvivl om, at andre tiltrækkes af dig, og føler sig godt tilpas i dit selskab. Nye muligheder kan vise sig på jobbet, eller du kan blive tilbudt et nyt job, som kan give dig mere i løn. Tænk dig godt om, måske kan du få en endnu bedre aftale. Når det kommer til din økonomi, så er forsigtighed stadig påkrævet.

Ugens råd: Vær fleksibel, intet er kun sort eller hvidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar