søndag den 30. maj 2010

Horoskoper for april kvartal


Daglige aspekter for april kvartal: 
Aspekter mellem kl. 23:00 og kl. 05:00 er ikke medtaget.

Mandag 17. maj:

g v t j M
Glæde ved livet og rigtig nyde tilværelsen ligger lige for, og der er som sådan ingen grænse for, hvad man har lyst til, men vær opmærksom på, at det også er en dag, hvor man kan gå direkte fra selskabelighed til ensomhed – eller fra forspisning til udsultning.

Tirsdag 18. maj:
g v t S m - a b u j M - a b r s c - a b r S m - a b u F M – kl. 23:06 a n
Der kan være tendenser til en vis træghed, en groen fast i en bestemt rutine, men der skulle være mulighed for at finde vej ud af denne træghed, inspirationen kan pludselig indfinde sig, og med den humøret og overskuddet til at komme videre.

Onsdag 19. maj:
a n t f c - s c t G N - f c u Æ Z - g v t F M
En dag der kan veksle fra kontante og skarpe meningsudvekslinger og stædig fastholden af sine synspunkter over i den modsatte skala, hvor drømme og skærpede sanser melder sig i det indre. Når der skal træffes beslutninger, vil det være en god ide at lytte til intuitionen.

Torsdag 20. maj:

Kl. 3:05 g b - a n q h n  

Tryghed i familien spiller en stor rolle, og er der noget, der skal ændres her, kan der godt handles på følelserne, temperamentet ulmer lige under overfladen.


Fredag 21. maj:
1:58 a m – kl. 5:34 s v - a m u Æ Z - a m u f c
Der skal være orden i tingene, de spontane følelser ligger ikke øverst, og det kan godt kollidere med de flygtige indskydelser, men overvejende ser det ud, som om det er stabiliteten og det grundige, der løber med sejren i dag.

Lørdag 22. maj:
Ingen eksakte aspekter.

Søndag 23. maj:
Kl. 4:50 a X - j M p S m - a X u s v - a X t g b - a X t Æ Z
Der synes at være overskud og lyst til at gøre noget for andre, men der kan opstå tvivl om, hvad der vil være det rigtige at gøre i en given situation. Der ligger en del spændinger og lurer på forskellige områder, så der skal nok bruges flere kræfter end normalt.

 

Mandag 24. maj:

g b p Æ Z - a X r h n
Hvis der er nogle ting, der skal ændres i samarbejde eller parforhold, burde det kunne ske uden den store dramatik, der ser ud til at være det fornødne overblik til stede.

Tirsdag 25. maj:
a X u G N – kl. 8:17 a C - a C r Æ Z - a C u g b
Dybe følelser, god balance og afrundethed burde være befordrende for samvær i almindelighed og parforhold i særdeleshed.

Onsdag 26. maj:
Ingen eksakte aspekter.

Torsdag 27. maj:
a C r S m - a C u j M - a C t G N - a C u F M - kl. 13:15 a V
Humøret og det personlige overskud er stigende i dag, hvor der kan vise sig nye interesser eller et behov for frihed til at gøre noget uventet, men man kan på samme tid godt være mere sårbar eller komme ud for skuffelser, kort sagt: Følelserne kan sidde uden på skjorten, og derfor være mere synlige.

Fredag 28. maj:

Kl. 3:44 F x 

Det er muligt, man skulle have lyst til at lufte sin frihedstrang i dag, men gør det i så fald i overensstemmelse med omgivelserne – det, der giver frihed for den ene, giver ofte begrænsning for andre.


Lørdag 29. maj:
a V u h n - a V t S m - a V r G N - a V t j M - kl.20:44 a Z - a Z t F x
Der ses på opgaverne med begejstring og optimisme, men det er alligevel en god ide at bevare begge ben på jorden, så man ikke mister jordforbindelsen. Ting kan også gå for hurtigt, så bevar tålmodigheden, det betaler sig.

Søndag 30. maj:
a Z q Æ Z – kl.20:07 S stat. - a Z p g b
Det impulsive, der prægede gårsdagen, er nu afløst af mere ro og stabilitet. Det ser dog ud, som om der er nogle uafklarede spørgsmål i parforholdet eller samarbejdet, der skal bearbejdes, ligesom humøret kan svinge lidt.

Mandag 31. maj:

Kl. 20:52 G(R) stat.
Ingen eksakte aspekter.

Juni 2010


Tirsdag 1. juni:
a Z r j M – kl.7.08 a N - a N r F x
Samværet med interessefæller kan give nye impulser og ideer. Der ser ud til at være run på den mentale aktivitet, og det vil tilsyneladende ikke være stilstand og kedsomhed, der præger dagen.

Onsdag 2. juni:
a N u s v - a N t f c
Tendenserne fra gårsdagen fortsætter, og interesserne kan flakke hid og did, og det vil være en god ide at tælle til ti, inden man siger sin uforgribelige mening om dette eller hint.

Torsdag 3. juni:
a N p h n - a N q G N - kl. 19:34 a M
Der er sikkert ikke så langt fra ord til handling, ligesom der kan være en tendens til at stå meget fast på sine meninger. Det ser dog ud til, der kan blødes lidt op for de bastante holdninger i løbet af dagen, og der kan endda være mulighed for, at nogle kan drømme sig væk fra dagens genvordigheder og foretage en virkelighedsflugt.

Fredag 4. juni:
h n p G N
Det kan meget vel blive en dag, hvor noget ikke rigtig vil lykkes. Måske er man det rigtige sted, men på det forkerte tidspunkt. Det kan også være, det kniber med at få overblik over situationen, så det er godt, det er ved at være weekend.

Lørdag 5. juni:
a M u g b - a M r f c
Oven på den til tider forvirrende dag i går, er det rart med lidt ro på følelserne i hjemlige omgivelser, hvor drøm og virkelighed sagtens kan gå op i en højere enhed.

Søndag 6. juni:
a M q j M – kl. 7:50 a x - a x q F x – kl. 8:28 j x - a x t Æ Z
Ved dagens begyndelse ånder alt sikkert fred og ro, hvorefter der kommer lidt mere fart over feltet. Der kan opstå en vældig trang til at opleve noget, få smidt spændetrøjen, og der kan virkelig blive tale om en begivenhedsrig dag, hvor følelserne også kan tage nogle gevaldige rutsjeture.

Mandag 7. juni:

Kl. 8:11 h m - a x r s v   

Det er ikke de store linjer, der præger starten på dagen, man er mere koncentreret om detaljerne. Senere kan der komme lidt mere fart over feltet, og interessen kan gå flere veje.


Tirsdag 8. juni:
j x q F x - a x r G N - kl.17:41 a c - a c u h m
Nogle vil have et stort behov for at opleve en masse, den naturlige tilbageholdenhed glemmes for et øjeblik, og der kan vente nogle overraskelser forude. Aftenen ser ud til at kunne blive mere rolig, og det kan måske føles helt rart at give sig hen til mere rolige sysler oven på dagens oplevelser.

Onsdag 9. juni:
f c t G N
Det kan være svært at holde kommunikationen på sporet. Det fuldstændig klare billede kan afløses af tanketomme tåger, men det kan også blive en dag, hvor intuitionen er lysende klar, men spørgsmålet er, om man tør stole på den.

Torsdag 10. juni:
Kl. 7:41 f v - f v r F x - f v r j x - a c r g b - a c u S m - a c t G N
Tankerne kan fare i forskellige retninger fra morgenstunden. Hvad skal man give sig i kast med af spændende ting? Det kunne måske være dagen, hvor man med stor fordel kunne formidle sin viden til et større forum. Nogle vil måske hellere give sig hen til kunstneriske og kreative udfoldelser, andre til at arbejde med det rutineprægede.

Fredag 11. juni:
Kl. 0:11 a v - f v t h m 
Dette kan godt blive en livlig dag, hvor tanker og handling gør dagen afvekslende, men pas på, der ikke sker en blokering, dvs. at ideerne kommer så hurtigt, at de ikke kan nå at bearbejdes.

Lørdag 12. juni:
a v q s v - g b r S m
Optakten til weekenden tegner godt, der er harmoni mellem følelser og handling, og der er således skabt grobund for, at romantikken kan holde sit indtog.

Søndag 13. juni:
Kl. 3:50 a b - a b t j x - a b r h m - a b p Æ Z
Søndagen ser ud til at stå i hjemmet og familiens tegn. En evt. lyst til at bruge sin energi kan passende få afløb på ting i hjemmet, der trænger, og som skal gøres samvittighedsfuldt, og er der noget, der skal ændres, er det også dagen, hvor den diskussion kan afgøres.

Mandag 14. juni: 

Kl. 10:50 g n - g n u F x 

Inspiration og fornyelse i samvær med andre, eller nye sider kan dukke op i det eksisterende forhold. Der kan også vise sig medgang på det økonomiske område.


Tirsdag 15. juni:

Kl. 5:54 a n - a n u F x - a n q g n - a n u j x - g n u j x - h m u Æ Z - a n r f v

Gårsdagens tendenser ser ud til at være forstærket i dag, og der er tilsyneladende uanede kræfter at tære på samt større mod til at prøve noget af. Det er virkelig en dag, hvor kærligheden kan udfolde sig, man kan have held med økonomiske transaktioner, og batterierne er uudtømmelige.

Onsdag 16. juni:
Ingen eksakte aspekter.

Torsdag 17. juni:
a n p G N – kl. 7:41 a m - a m u Æ Z - a m q h m
Dagen i dag ser ud til at foregå i et roligt tempo, man arbejder støt og vanemæssigt med opgaverne, og selv om der kan opstå en trang til at flyve af håndtaget, bliver der ingen eksplosion i denne omgang.

Fredag 18. juni:
a m t f v
Det velovervejede, systematiske og grundige kolliderer lidt med trangen til at tage lidt overfladisk på tingene.

Lørdag 19. juni:
a m t s v - a m q S m - kl.10:13 a X - a X p F x - a X p j x - s v t S m - a X t Æ Z - a X r g n
Det kan blive en modsætningsfyldt dag, hvor behovet for fællesskabet afløses af trangen til at prøve noget nyt, gå egne veje, som igen afløses af det ansvarsbevidste og pligtbetonede, og dagen kan slutte med følelser i ro alene eller sammen med sine venner.

Søndag 20. juni:
a X u f v
Er der behov for at dæmpe gemytterne og optræde som mægler, er dette dagen, hvor det skal foregå.

Mandag 21. juni:

a X u G N – kl. 13:28 s b - kl. 14:14 a C - a C u s b - a C r Æ Z
Ro og balance på det følelsesmæssige område, fokus på hjem og familie. Tilsyneladende en dag, hvor ens velbefindende er i top, og der kommer større intensitet og dybde på følelserne hen over dagen.

Tirsdag 22. juni:
a C t g n
Det bliver måske alvor på det følelsesmæssige område, og pludselig kan det være svært at leve op til nogle løfter, der er givet under mere løsslupne forhold.

Onsdag 23. juni:
s b t j x - a C r S m - a C t G N – kl. 20:10 a V - a V u F x
Man har måske trang til at få lidt gang i sagerne, men en uoverlagt handling kan ødelægge det hele. Det detaljeorienterede går lidt ud over helheden, og det intense og nærværende kolliderer med drømmen om frihed. Aftenen står i optimismens og begejstringens tegn, hvor uventede ting kan ske som lynet fra en klar himmel.

Torsdag 24. juni:
a V t h m - a V u g n - f v t S m - f v u G N
Humøret er i top, og der er ikke tid til at gå ned i detaljen, man er til de større linjer, også på kærlighedsområdet. Livet er til for at blive levet. Talen kan komme vidt omkring, og nogle har nok svært ved at følge med i denne kommunikation, som endda kan gå over i ren tågesnak.

Fredag 25. juni:
Kl. 12:32 f b - f b t F x - s b p Æ Z
Der kan være en tendens til at blæse på etiketten i dag, provokationen ligger lige for, og det kan også blive dagen, hvor der vendes totalt op og ned på nogle ting.

Lørdag 26. juni:
Kl. 4:21 a Z - a Z t F x - a Z p f b - a Z t j x - a Z q Æ Z - f b t j x - kl. 13:30 a Z p s b - måneformørkelse
Det kan svinge noget i dag fra det strukturerede til det mere frigjorte, følelserne bliver til ord og handlinger, humøret og dermed temperamentet kan svinge noget, og der kan opstå et pludseligt behov for at gå følelseslivet efter i sømmene.

Søndag 27. juni:
f b p Æ Z
Tankerne kredser måske lidt om det nære, og det er ikke på et overfladisk plan. Der synes at være et behov for at gå i dybden og få renset luften, så man kan ånde mere frit. Det kan dog også være behovet og lysten til at beskæftige sig med noget helt andet, der optager tankerne i dag.

Mandag 28. juni: 

a Z u S m - s b q f b - kl.14:52 a N - a N r F x - a N r j x

Struktur og styr på detaljerne kan man være optaget af i dag, såvel i det praktiske arbejde som i anliggender, der har med kommunikation at gøre. Dette afløses tilsyneladende af behovet for at få lidt luft under vingerne, en frihed til at handle på en anden måde end den sædvanlige. Der skal være plads til fornyelse, ellers bliver begejstringen hurtigt afløst af kedsomhed.

Tirsdag 29. juni:
Ingen eksakte aspekter.

Onsdag 30. juni:
Ingen eksakte aspekter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar