lørdag den 8. maj 2010

Uge 18 - horoskoper


HUSK DU KAN ABONNERE PÅ UGEHOROSKOPER OG FORUDSIGELSER 
Send din e-mail og få et gratis abonnement! I arbejdstunge perioder som den nuværende flytning kan det være svært at nå at få det hele opdateret, men det springer du let og elegant over gennem at fast abonnement! 
Vi har fx udsendt mails om håndboldpigernes placering, hvor de sandsynligvis kommer til at kæmpe om bronze. Også topmødet har været under behandling, så send os din e-mail.

----------------------------------------

Nye vinde blæser

Aase er nu holdt op med at lave de ugentlige horoskoper, hvad der har sat os i tænkeposition. Vi overvejer at lave daglige horoskoper i stedet, det bliver afgjort i næste uge. I mellemtiden finder du de daglige horoskoper fra Astrologimagasinet HOROSKOPET på hjemmesiden i denne uge, og her er det noget interessant at læse ud for den 14.4., hvor vulkanudbrud nævnes, selv om det er i overført betydning...
Husk i øvrigt også at se kvartalshoroskoperne, der lige nu ligger under månedshoroskoper. Snart kommer årshoroskoperne også på, så der sker en masse.
 

Mandag 3. maj:

a Z u s c - f c u Æ Z
Begyndelsen på ugen kan passende være starten på nye projekter, nye ideer, såvel på arbejdet som i fritiden.

Tirsdag 4. maj:
a Z r j M - s c t h n - a Z u S m - a Z r F M - kl. 22:52 a N
Selvom det føles som et overskud af energi, skal der alligevel økonomiseres med kræfterne, tingene skal nok nås i løbet af dagen. Det kan også blive en dag, hvor noget uventet dukker op.

Onsdag 5. maj:
a N t f c
På den ene side er der lyst og behov for aktivitet og afveksling, være lidt impulsiv, møde nogle mennesker, mens den anden side maner til besindighed, man kan også blive for impulsiv.

Torsdag 6. maj:
a N t s c
Lidt humørsvingninger kan nok ikke undgås i dag, hvor man kan veksle mellem behovet for at komme ud og opleve noget eller nyde hjemmelivet med en god bog eller en god film.

Fredag 7. maj:
a N q G N – kl. 11:34 a M - a M r f c - a M r Æ Z
Drømme, fantasi og illusioner om livet, dybe følelser og behov for at sætte ord på disse følelser kan blive temaer denne dag, og nogle vil måske benytte dagen til at få ændret ved tingenes tilstand på det hjemlige område.

Lørdag 8. maj:
a M t g v
Det stemningsmæssige og følelsesbetonede kan vedrøre knaster i kærligheds- og parforholdet, men det kan også være problemer med økonomien, der giver anledning til, at humøret kan svinge lidt i dag.

Søndag 9. maj:
a M q j M - a M p S m - a M q F M – kl. 23:29 a x
Dagen kan medføre en verden af nye muligheder. Der kan være en trang til at være yderst hjælpsom over for sine medmennesker, eller en lyst til at der skal ske noget, men også en dag, hvor der kan være behov for at foretage en status på det følelsesmæssige område eller status vedrørende familie og hjemlige forhold.

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar