søndag den 16. maj 2010

Ishockey og gaseksplosion Uge 20

VM i ishockey


Danmark er den største positive overraskelse ved VM i ishockey i Tyskland. Men hvor langt rækker den succes, der foreløbig har bragt sejre over tre af verdens bedste ishockeynationer? USA, Finland og Slovakiet blev hhv. Nr. 2, 3 og 4 ved OL i Canada i februar. Det har virkelig givet genlyd over den ganske sportsverden.

Landstræner Per Bäckman er arkitekten bag det nye, fantastiske landshold. En anden stor del af forklaringer er, at de fleste danske spillere har spillet eller spiller nu i enten i den svenske Elitserie eller i den nordamerikanske NHL, to af de stærkeste turneringer i verden.

Ser vi på landstrænerens horoskop er han først den 22. juni 1950 i Surahammar i Sverige, og det skulle ikke undre mig, om han havde en Skorpion-Ascendant og dermed være født sidst på eftermiddagen. Han er totalt kompromisløs, og hans temperament kan komme i kog, hvis han møder uretfærdighed eller klamphuggeri – hvad der dig også skal tilskrives hans kvadrat mellem Solen og Mars, hvor Uranus også er indblandet, så han kan pludselig blive rød i ansigtet af raseri, hvad vi dog endnu har til gode at se her til lands. Men svanekerne har oplevet det nogle gange, måske især i hans aktive spillerperiode. Han blev træner i 1978, så han har en fantastisk erfaring med sig i bagagen. Han kom til Danmark som landstræner i 2008 og har i den periode udført mirakler.

Lige nu udløser Pluto et kvadrat til Mars i horoskopet. Det er helt eksakt i juni måned, så vi kan håbe, at han lige når at føre os til kvart eller semifinalen forinden, men det vil også være det længste, vi kan nå, men et trænerhoroskop med Pluto under opsejling. Den planet kan gå fra den ene yderlighed til den anden og dermed også give et skuffende resultat iblandt. Vi kan håbe, at det bliver mod russerne i dag, så vi vinder i morgen over hviderusserne. Herefter vil Sverige formentlig vente i kvartfinalen, og de frygter meget danskernes spilleglæde og professionalisme. De vil hellere møde en anden nation! Men skulle vi slå dem, hvad Bäckman hellere end gerne vil, så vil semifinalen være endestationen. Men desværre er det mere realistisk, at endestationen bliver tidligere, og at træerne ikke vokser SÅ langt ind i himlen.



Gaseksplosion i Sibirien

Omkring midnat den 8. maj skete der er voldsom gaseksplosion i en mine i Sibirien. Vi kender ikke det endelige antal døde, men heldigvis slap mange op af minen med livet i behold. Minen er den største i Rusland af sin art og har 300 km gange.

Astrologisk set er fundamentet for ulykken sket i minutterne omkring kl. 22.00, hvor MC står på Saturn, som igen står i opposition til Jupiter og Uranus (pludselige begivenheder). Desuden er AC i spænding til Neptun (gas, vand, kemi).

Der kan være tale om en uforsigtighed eller en undladelsessynd. Altså et sikkerhedsspørgsmål, som kan have et element af manglende kommunikation, da Jupiter hersker over AC.

Mars kører gennem dødens hus (8. hus) i timerne i perioden fra ca. 22.00-01.00, og den står i spænding til Solen, så astrologisk set er der tale om forhøjet risiko her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar