onsdag den 7. december 2011

Kommentarer 49A

Håndbold VM

Nu er håndboldpigerne godt i gang med VM i Brasilien. De har vundet alle tre kampe indtil nu, og de skal nok komme videre til mellemrunden. Flere af dem er sikre på at få medaljer, selv om flere nøglespillere ikke kom med til slutrunden på grund af skader. Det fik mig til at se i træneren Pytlicks horoskop, og det viser tydeligt, at der er problemer, for han har Pluto i spænding til Merkur, som igen står i spænding til Saturn. Han har lige forlænget til trænergerning med Dansk Håndbold Forbund til og med 2015. Lige præcis i den periode har han altså besøg af den stærke spænding – i hvert fald til og med 2014. Det blive en sejtrækker og vil kræve, at han næsten sætter alt andet til side og tager trænerjobbet som en slags mission.

Og aspektet er totalt eksakt her i december, hvad angår Merkur. Majbritt Kviesgaard blev skadet i den anden kamp og måtte sendes hjem til DK til behandling for en alvorlig korsbåndsskade. Saturn står for knæene, og den er i spænding i trænerens horoskop, hvor hele holdet så at sige kan aflæses. Erstatningsspilleren Bille kunne ikke nå at komme frem til kampen i går, som vi dog vandt på fornemste vis alligevel. Så fortrøstning ER der, allermest grundet det arbejde, der ER gjort. Vi har heldigvis et talentfuldt kvindelandshold. Mange spillere er nye, men det var meget heldigt, at Mette Melgaard tog med, selv om hun havde meldt fra. Hun er forsvarskrumtappen. Men truppen er blevet smal af de mange skadede spillere, og når så trænerens horoskop er spændt op, så er det ret umuligt at vinde mesterskabet. Vi kan håbe på en bronzemedalje, men det er nok mest realistisk at satse på en plads lige uden for medaljerækken.

Iran – får de uran?

Iran har to vigtige horoskoper, som begge er virksom, der er blot lidt forskydning, hvad Pluto (atombomber) angår. I horoskopet for den 1. april 1979 kl. 15.00 i Tehran står Pluto i spænding til Solen i 2013-14, og i det fra 1906 er det 2014-15. I 2013-15 kan vi vente, at de arbejder som gale for at få den første bombe klar, men det er ”heldigvis” spændinger fra Pluto, som KAN blokere for projektet. Jeg vil vurdere det sådan, at de enten får en bombe klar, eller kommer meget tæt på. Så tæt, at USA bliver nødt til at reagere, sikkert sammen med NATO. Så vi kan vente en situation, hvor vi må sende en ordentlig portion lys til Iran og dets indbyggere. Plutospændinger kan gøre visse mennesker klar til indlæggelse, og det burde måske sker for Ahmedinejad, lederen…Thornings pressemøde

Den 6.12. 2011 kl. 11.30 afholdtes det ugentlige pressemøde på en retrograd Merkur og store spændinger fra AC til Saturn, Månen og Jupiter. Hun var heldig med, at skattesagen har eskaleret, for ellers ville det have været hende selv, der kom under heftig beskydning. Nu holdt hun belejligt mund og stillede sig til rådighed for afhøring i sagen. Det er meget ”klog politik” under en retrograd Merkur, som går direkte igen i næste uge.Republikanernes kandidat

Der er opstået spænding om, hvem det bliver, og der er to realistiske kandidater tilbage, Romney og Gingrich, hvor Romney astrologisk set vil være det bedste valg, fordi hans modkandidat løber ind i en kraftig Neptun-spænding. Det er ganske vist først efter valget, så han KAN muligvis godt vinde, men både han og landet vil løbe ind i problemer, hvis han skulle vinde præsidentvalget, men det tror jeg ikke sker. Romney vil altså have de største chancer for at slå Obama, men det tror jeg heller ikke sker. Men man kan sige det på denne måde, hvis man skulle rådgive republikaner astrologisk:

Vælg Romney og hav en chance

Vælg Gingrich og vær sikker på, at han taber præsidentvalget. Merkur går direkte igen den 14. december kl. ca. 02.12

Ingen kommentarer:

Send en kommentar