lørdag den 31. december 2011

Kommentarer 1 - Nytårstalerne

Det blev ikke det store til denne udsendelse, men der bliver taget alvorlig revanche om en uge. Men husk at tjekke bloggen, for noget lægges direkte på i løbet af ugen.


INDHOLD:

Det store vinterudsalg

Go´ Morgen Danmark, se det i morgen tidlig

Gratis årshoroskop ved at abonnere på HOROSKOPET

Nytårstalerne

Ugehoroskoperne lægges direkte på bloggen i morgen

Ugen, der kommerInformation

Husk at se Go Morgen Danmark 2. januar ca. kl. 6.40-7.00 om 2012

Husk vores store vinterudsalg, mail for katalog på astrologi@astrologihuset.dk

Tilbud på Kinesisk astrologi, Dragens år: Udsigter for alle kinesiske tegn 149 kr. Se www.astroshop.dkGratis årshoroskop

Abonner på Astrologimagasinet HOROSKOPET for 260 kr. årligt og få et gratis årshoroskop (værdi 200 kr.)

Ugehoroskoperne læges direkte på bloggen i morgen: www.astrologihuset.dk og klik videre på den orange firkant på forsidenNytårstalerne - Solidaritet

Dronningens og statsministerens nytårstaler vil have solidaritet og ansvarlighed som omdrejningspunkt.

Thorning vil tale om solidaritet ud fra devisen om, at intet land eller regering kan ændre afgørende på tingenes tilstand uden støtte fra borgerne. Hun vil måske her nævne, at 2012 af FN er udråbt til at være Kooperativernes år.

Hun vil også komme ind på, at vækst er svaret på at løse krisen. Her tager hun dog ikke Pluto med på råd, og så nytter det ikke meget. Pluto kræver sin ret, selv om både folket og regeringen vil ud af krisen uden at ændre afgørende på vores velfærd, hvad der er en umulighed med de undladelsessynder, vi har på samvittigheden.

Meget mere om dette senere. Vi vil også se på, hvornår lottopuljen udløses.Ugen, der kommer

Mandag står Månen fint til Merkur og fremmer behagelig kommunikation, hvad der også kan være påkrævet, da Merkur står i spænding til Mars – aspektet fra sidste uge

Tirsdag står Månen sammen med Jupiter. Aspektet er begyndt ca. kl. 18 aftenen i forvejen og stopper sidst på natten i dag. Der er både optimisme og det modsatte tilstede, da både Månen og Jupiter er i spænding til Saturn, som bremser Jupiters optimisme med sin realistiske sans. Hav tålmod, så vil det hele køre.

Onsdag er Solen og Månen i harmoni til hinanden, så nu er der fri bane for mange ting, især på det følelsesmæssige plan.

Torsdag ca. kl. 10.00 er Månen i eksakt spænding til Neptun, hvilket kan forårsage misforståelser og forvirring på det følelsesmæssige plan. Det gælder hele formiddagen og frem til kl. 14-15.

Fredag er en ret harmonisk dag

Natten til lørdag kan temperamenterne komme i kog, da Månen er i spænding til Mars.

Natten til søndag er ret speciel, da Månen er med i op til flere aspektmønstre på én gang. Herunder en drageformation, som er meget harmonisk. Månen går ind i Krebsen kl. 22.05 aftenen før, og det er særdeles følelsesladet. Månen er nemlig også med i et mystikerrektangel, en trapez og et T-kvadrat!!!

Det hele foregår hen over mange tegnskift. Alt i alt kan det give utålmodighed og uro i følelserne, men på grund af de mange harmonier skal der nok komme noget godt ud af det, selv om det måske ikke ser sådan ud som udgangspunkt. Kl. 22.05-10 står AC også på Mars og kan give stor energi og temperamentsudladninger. Ca. kl. 22.55 – stadig aftenen før - går MC hen over Månen og udløser alle Månens aspekter. Regn ca. et kvarter på hver side af det nævnte tidspunkt.GODT NYTÅRKarl Aage Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar