mandag den 5. december 2011

Kommentarer 49

Abonner på Ugekommentarer 
og undgå forsinket udlægning her på bloggen ... !!
Nedenstående kommentarer blev ikke lagt på bloggen i går grundet forsinkelse og ekstraordinær travlhed. Nåede kun at sende ud til abonnenterne, da jeg skulle have en masse klar til layouteren på Astrologimagasinet HOROSKOPET, der er ved at blive færdigproduceret nu. Beklager, men du kan undgå denne situation ved at abonnere. Abonneter prioriteres højt, selv i nødsituationer som i går.
Ved at abonnere undgå du OGSÅ at skulle gå ind og tjekke, om der er lagt noget på om søndagen. Det sker nemlig på vidt forskellige tidspunkter, nogle gange endda om lørdagen. Når du abonnere, får du det allerførst og kan derved også nå at besvare de konkurrencer, hvis antal vil stige støt i fremtiden. Husk i øvrigt, at man kan abonnere med stor rabat på PSYKOLOGI lige nu.

HUSK, at nedenstående konkurrence ER overstået nu, beklager. Det gik hurtigt i går.

Konkurrence

Magasinet PSYKOLOGI har sat 8 blade af det nyeste nummer i spil til de første, der sender en mail til astrologi@astrologihuset.dk

Nummeret indeholder en længere artikel, bl.a. med forudsigelser om 2012 af Maya Fridan, Ulrik Golodnoff og Karl Aage Jensen. Men altså kun til de første 8, ellers kan bladet købes i kiosken. Der er stor rabat Læs mere på dette link:

Nyheder

Vi er i Astroshoppen begyndt at sælge karameller af fineste kvalitet fra Karamelleriet. Dog endnu ikke på nettet, kun i butikken på Østerbro.

Der kommer ting direkte på bloggen i ugens løb om de mange spændende ting, der sker lige nu. Herunder VM i håndbold.

Ugehoroskoperne for alle tegn ses sidst i dette blog-indlæg.
Ugen der kommer

Ugen er præget af Mars-spændinger, der kan sætte temperamenterne i kog, og er der hektisk aktivitet i det meste af ugen. Måske kommer Mars bl.a. til at præge klimatopmødet.

Mandag er Mars med i spændinger, så der knokles bravt på jobbet og derhjemme, sæt farten ned iblandt.

Tirsdag har samme tendens, men her står Månen sammen med Jupiter og giver humør og optimisme. Doig vokser træerne ikke ind i himlen, da den samtidig er i spænding til Saturn.

Onsdag er Månen med i en jord-stortrigon og det blødgør sindene og giver ro på.

Torsdag sænker der sig lidt mere ro sig over tingene.

Fredag går Månen ind i Tvillingerne og giver utålmodighed. Kommunikation og trafik kan lide lidt under dette, da den er i spænding til Merkur, Tvillingernes planet.

Lørdag er nok ugens mest hektiske, da Månen glider ind i et storkvadrat til Solen og Mars. Pads på temperamenterne.

Søndag er Månen i stortrigon i lufttegn frem til ca. kl. 13, og det er meget fint for kommunikationen. Måske ugens allerbedste dag, hvor tingene glider.
Skæbnernes tid

U-Troelssagen – Pluto igen på spil

Endelig kan Thorning ånde lettet op – eller som vi siger her i huset: Lette åndet op – for endelig er der noget, der bryder strømmen af løftebrud, ubehagelige personsager og dårlige meningsmålinger. Og det er endda hende selv, der er årsagen til det. Bedre kan det næsten ikke være. Nu er skuden vendt, og hun er på vej ud af SIN Pluto-periode. Poulsen er på vej ind i sin. Eller rettere: Han har været i den i et stykke tid - helt præcist, fra da han modtog et Rolex-ur i gave, vistnok fra en arabisk minister. Det blev pænt leveret tilbage, før det blev til en større sag i pressen, som ved samme lejlighed gav ham tilnavnet Trolex.

Poulsens forvandling var begyndt, og det er i al sin gribende enkelhed det, som er Plutos fornemste ærinde. Det er ikke altid let at håndtere det, men især folk i fremskudte positioner er udsatte. Spørg bare Brixtofte, Schlüter, Fogh, Søvndal, Engell, Ninn Hansen. Listen er meget lang, men sikkert er det, at alle sagerne er begyndt med Pluto-effekten. Nogle gange er det Neptun, men Pluto er så kraftig og synlig og påvirker alle, der får den ind over i livet. Lige nu er det eksempelvis alle, der er født i slutningen af månederne marts, juni, september og december. Pluto er i spænding til Solen i alle disse horoskoper, men der findes jo andre planeter, den kan spænde op. Derfor er det ikke udelukkende de folk, der er født i de fire nævnte perioder, der er i transformationszonen og får et tilbud fra Pluto, som det er svært at sige nej til, selv om mange meget gerne vil. Ja, faktisk er det ret umuligt at sige nej, for så kan konsekvenserne blive endnu større end ved et tidligt ja. Man må krybe hurtigst muligt til korset og fortælle hele sandheden – intet andet. Fri for subjektivitet og udenomssnak. For eksempel: Jeg gjorde det! Eller det modsatte, naturligvis. Det skal blot være ærligt helt ind til benet. Ellers får man med Pluto at bestille. Tell the Truth, and nothing but the Truth. Som Bjarne Riis gjorde det i sin tid, ganske vist meget forsinket. Men bedre sent end aldrig. Han kunne have sparet sig selv for mange problemer, hvis han havde sagt det med det samme. Men han var jo også en mand i en fremskudt position, og så KAN det være sværere.

At fortælle den skinbarlige sandhed og komme videre er Plutos tilbud. Og tager man pænt imod tilbuddet og tager tyren ved hornene, så er det ikke blot Pluto, der jubler. Det er respektaftvingende ud over alle grænser, og folk vil normalt sige: Han er et mandfolk! Det er det enkleste og letteste på langt sigt, og det vil blive belønnet resten af livet. Og vigtigst af alt: Man kan se sig selv i øjnene og glæde sig over sit ny- eller tilbagevundne liv. Et liv på helt nye præmisser, hvor uærlighed er en by på en fremmed planet.

Troels Lund Poulsen er født den 30. marts 1976 i Vejle, og han udmærker sig ved at have en firdobbelt Pluto-effekt. Det er MEGET sjældent at se SÅ mange Pluto spændinger i et horoskop på én gang. Derfor skrev vi også tidligere, at der vil ske store ting i hans liv. Privat eller professionel – eller begge dele. Ikke nødvendigvis med skyld i den pågældende sag, men hvis det ikke er dette, så er det blot noget andet, der kommer til at ske. Et nyt liv skal der til, når Fugl Fønix spiller med.  Kun på den måde får han mulighed for at komme ud af sagen som – i det mindste - en vingeskudt politiker, der taber muligheden for at blive kronprins i sit parti – og som skal trækkes fri af dyndet af en ualmindelig stærk traktor med mange hestekræfter. Et politisk selvmord er så under opsejling. Muligvis HAR han forpasset denne mulighed, men igen: Bedre sent end aldrig.

·         Han har måske bedrevet groft magtmisbrug, men under alle omstændigheder er det katastrofal håndtering af en sag, som ikke burde være nået så vidt. Nu må vi se Poulsens forklaring, måske er der andre, der kan have haft en afgørende finger med i spillet, så det er korrekt, hvad han siger: At han ikke har noget at skjule. Måske vil han med sin gådefulde optræden forsøge at holde hånden over en anden misdæder længst muligt. Jeg tror ikke det kan være Peter Loft, som har et fint horoskop lige nu, men han HAR jo haft en finger med, som kan betyde et farvel, men så får han sig hurtigt et nyt job. Vi mangler dog fødselstiden. Men det må være sikkert og vist, at Poulsen har en central person i tankerne. Ellers ville det være det rene galimatias.

·         Jeg vil ikke vurdere, at der kommer en rigsretssag, som flere er fremme med - og selv om sagen ikke er god for Løkke, har han også et udmærket horoskop for tiden, der kan sørge for, at han ikke blive fedtet alt for meget ind i den væmmelige sag.

Men Troels, hvis det er som du siger, at du ikke har noget at skjule, hvorfor kommer du så ikke bare ud af busken og viser dig som et mandfolk? Skulle bare hilse og spørge fra en af mine planetariske venner.EU og euroen – Pluto på spil

Den kommende uge bliver en skæbneuge for både EU og euroen. Der skal træffes beslutninger, som kan forandre EU for altid, og det er hårdt tiltrængt. Især euroen har ladet sig føde med en diagnose, der faktisk var behandlingskrævende lige fra fødslen. Men det var doktorerne ikke klar over (måske ikke engang spin-doktorerne), for de havde ikke set en sådan skabning før. Måske var de også euro-foriserede oven på den epokegørende nyskabelse fra 1999, som ikke engang var født i Europa, men i Australien – downunder. Det sved til møntenheden, som nu selv er ved at dykke til downunder. Det skal nærmest ske et UNDER, hvis euroen skal reddes op af hængedyndet.

Nå, men nu er euro-sygdommen diagnosticeret, det tog sin tid. Men sygdommen har vist sig at være smitsom i en grad, så det bliver et spørgsmål, om man kan nå at finde en virksom vaccine. Det er dels de syge økonomier i Sydeuropa, der har ramt euroen og er ved at lægge den helt ned. Men selve diagnosen er af ny karakter i patologisk henseende: Den hedder tillids-syge eller tillids-lidelse – i fremtiden forkortet til tillidelse.

EU er i sin alvorligste krise nogensinde og bør udvise samme mandsmod som beskrevet i Troels-sagen.  Men vi skal nok ikke vente megen nytænkning fra EU´s side. EU er født i Stenbukkens tegn den 1.1.1958 i Bruxelles ved midnat. Stenbukken elsker ikke ligefrem nytænkning, den er mere til lappeløsninger, som bevarer den gamle struktur, men hvor der bygges oven på med hjælpepakker og støtteordninger. Helt uden blik for, at alle syge strukturer skal til serviceeftersyn med efterfølgende reparation. I dette tilfælde en omfattende hovedreparation, for der skal ske ændringer oven i hovedet på de politikere, der styrer EU, hvis automobil snart ikke kan køre længere. Faktisk er den udskiftningstjenlig, så man kan søge braklægningsstøtte til den gamle bil når den byttes til en ny. Man får alligevel ikke meget for den og må endda betale for at komme af med den. Men så får man til gengæld en ny, fuldt funktionsdygtig bil med god manøvredygtighed med et godt vejgreb – og ikke et/en møggreb, som det er tilfældet nu.

EU har også en indbygget skavank, nemlig at konstruktionen ikke er folkets, men politikernes projekt. Derfor vil afstanden altid være stor og uoverstigelig og medføre troværdigheds- og forklaringsproblemer, lige indtil man laver om på konstruktionen, hvor man bør begynde med at udskifte chassiset  - grundkonstruktionen. EU må have sig en ny grundlov, som mindsker afstanden til folket og giver mere nærhed. Jeg ved godt, at EU´s begreb om subsidiaritetsprincippet raskvæk bliver oversat til nærhedsprincippet. Men det er en ubehjælpsom oversættelse, som siger noget om den begrebsforvirring, der let opstår, når kolossen skal spille sammen med fodfolket. Det giver kommunikationsvanskeligheder af dimensioner.

Der er tale om en fejldiagnose fra EU´s side, og så vil den ordinerede behandling naturligvis ikke virke. Kort sagt er der ikke andre behandlinger end et helt nyt og mere demokratisk fundament. De eventuelle traktatændringerne må dog ikke sætte demokratiet i EU næsten helt ud af kraft, hvad der faktisk er en reel mulighed, hvis Merkel og Sarkozy stikker hovederne sammen og dikterer ændringer. Her må vi ikke glemme, at sydeuropæernes gældskrise bl.a. er påført af tysk økonomi, hvad EU´s egen diagnose ser ud til at have glemt. Tyskland fylder så meget i eurozonen, at det er tysk økonomi, der kommer til at dominere totalt i den europæiske centralbank, da man skulle finde en ”one-size-fits-all-rentepolitik”. Den vedtagne lave rente var alt anden, end ”udkants-EU” havde brug for.  Det var faktisk særlig slemt for Irland, der på den måde fik påtvunget en lav rente midt i den højkonjunktur, de var inde i for nogle ganske få år siden. Nuvel, Tyskland har også været lokomotiv i hjælpepakken, så de soner deres gerninger lidt på den måde. Men vel at mærke på et sent tidspunkt i processen – måske FOR sent. Men Tyskland har helt sikkert opført sig bølleagtigt overfor Sydeuopa, og for Tyskland er kursen på euro reelt alt for lav, fordi prisen på euroen over for andre lande har været trukket ned, da svage lande som Italien og Spanien deltog. Hvis der ikke fandtes en euro, ville D-marken sandsynligvis have en kurs, der lå meget tæt på schweizer-francen, med den samme negative konsekvenser, dette har fået for schweizisk industri. Faktisk har Tyskand profiteret helt enormt på den lave kurs, som har medført et eksportboom, der endog er større end Kinas!

Der SKAL altså gøres noget meget effektivt, og bliver resultatet af næste uges forhandlinger ikke en ny grundlov, så braser det hele sammen på et tidspunkt ikke så langt ude i fremtiden. Tyren skal altså tages ved hornene med en hestekur af dimensioner, og det skal ydermere ske på visionær vis – kort sagt: en ny begyndelse. Det vil blive støttet af den planetariske bestyrelse. Selv om en sådan ligger langt væk, i hvert fald lige nu, så må vi huske på, at den faktisk er inden i hver eneste af os. Så det glæder om at gå i gang med en omkalfatring af det fundament, som hele vores økonomiske system er bygget på. Det monetariske må til at lytte til det planetariske. Kom så med den nye grundlov – ellers lurer depressionen. Vi kræver optimismen skrevet ind i loven – gerne mellem linjerne. I kan starte med at operere den syge euro ud af organismen, selv om I så risikerer, at patienten må en tur i respirator. Nu har I fået lektier for til de lange møder. Og send bare en mail, hvis I vil høre om de planetariske krav til vores fælles konstruktion.

Her kan vi sætte vores fingeraftryk fra dansk side med det forestående formandskab i EU.

-          Hvis man gør noget halvt, bliver det sjældent helt. Eller rettere, det bliver ALDRIG helt.

-           

-          Bakspejlets nyheder – pressens udfordringer

-          Her på redaktionen har vi ikke de samme udfordringer som i resten af presseverdenen. Vi bringer nemlig nyheder, før de sker – og ikke efter, som det ellers er kutyme i bladverdenen. Men det er ved at blive håbløst gammeldags, for der er færre og færre, der vil have daggamle aviser: Who want yesterday´s papers? Især i disse tv- og internettider, hvor nyhederne er fremme kort efter, at tingene er sket. Det får alting til at accelerere, og vi oplever sågar nogle gange, at eksempelvis politikere træffer beslutninger for åben skærm.

-          Herhjemme er ingen undtagelse og det falder flot i tråd med landets horoskop, hvor den progressive Venus står på 3. husspids i opposition til Uranus og Pluto – der er brydningstider. Vi kan vente mere bladdød i fremtiden, eller i hvert fald en bladtransformation, hvor aviserne bliver nødt til at fokuserer meget mere på det substantielle stof, så man kan undgå truslen fra de hurtige holdninger og breaking news. Aviserne må gå efter at blive et væsentligt supplement til nettets hurtigtflydende strøm af ufordøjede korte nyheder.

-          Aviserne kan således komme til at fremstå som en forbedret og fordybet udgave og komme til at fremstå som den hurtige presses metabolske og peristaltiske mekanisme – kroppens omsætnings- og fordøjelsessystem.

-          Som det er nu, trækker pressen rundt på en klods om benet, der består af en stor mængde ufordøjet stof, så kom i gang med at tilbyde det, det allerede er en del af jeres kernekompetence.

-          Dette alternativ kan hjælpe læserne til at kunne supplere nyhedsstrømmen og nettets flygtige hukommelse med baggrundsstof af stor lødighed. Alt, hvad der siges og gøres kan googles på nettet i en grad, så enhver udtalelse, facebookopdatering og tv-grimasse kan hives frem til enhver tid og blive holdt op mod personens senere gøren og laden. Helt uden glemslens nådige filter. Verden bliver pludselig tilbageskuende, selv om det var det modsatte, der var meningen. Nytænkning kan derved gå fløjten, og det er ikke heldigt.

-          Den hurtige presse og overfladiske kan så få lov til at besvare de relativt uvæsentlige spørgsmål om hvad, hvem og hvornår, og fordybelsespressen kan forklare det vigtige hvorfor. Institutionen Jes Dorph-Pedersen takker af

Han er efter mere end 20 år på TV” om nogen ”Mr. News”. Nu takker han af og skal efterfølge Peter Schmeichel på Viasat Sport. Han skal tage sig af Champions League. Men hvad er det, der er gang i astrologisk set. Jo, Pluto står præcis på hans Saturn lige nu, og måske står Saturn i 6. hus, som er arbejdet. Saturn modtager hele fire harmonier og to spændinger, så noget har helt sikkert været på vej arbejdsmæssigt. Herunder sikkert en gnavende utilfredshed eller at der trods det afvekslende job alligevel har sneget sig noget vanebetonet ind. Nu fik han luftforandring ved at gå ind i noget helt andet, nemlig sportens verden.Özlem Cekic

Hun kom helt galt af sted i fattigdomsdebatten (Saturn). Det er Saturn der er i spænding hos hende. Lige nu til Mars og Saturn, og lidt senere til Venus i Tyren (penge) og Uranus (hurtige handlinger). Hvis hun er født lige omkring kl. 12.00 står Neptun på hendes DC, og det kan medføre forvirring og kaos, hvad man sandelige må sige, det er blevet. Sagen kommer oven i en masse andre person- og politiske sager for regeringen med de dårlige meningsmålinger.

Cekic er født den 7. maj 1976 i Ankara.
UGEHOROSKOP uge 49 
af astrolog Lykke Larsen
www.kvindetid.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar