onsdag den 30. november 2011

Kollapser EU? Klimatopmøde mm.

Fodbold, klimatopmøde, kollaps i EU mm.Brøndby-Horsens i Superligaen – det 41. minut

En kamp med overraskelser, skrev vi i søndags. Se tidligere indlæg her på bloggen. Et meget specielt horoskop, hvad kampen også skulle vise sig at blive, endda på det mest specielle tidspunkt i forløbet astrologisk set – det 41. minut.

Kampen blev spillet mandag aften kl. 19.00 på Brøndby Stadion. Men kl. 19.41 skiftede begge akser tegn inden for ca. et halvt minut! AC gik ind i Løven og danne 4 planetaspekter. MC gik ind i Vædderen og stod lige på overraskelsernes planet Uranus. Der kom derved til, at danne hele 4 aspekter HVER!

Faktisk har det vist sig at være langt lettere at forudsige de perioder i kampene, hvor der virkelig sker noget, end det er at have med de specifikke resultater at gøre – ikke mindst for vi mangler data på klubber, trænere og spillere, og det er faktisk mange ting at mangle. Derfor er det dømt til at gå galt nogle gange, selv om det ikke gør det så ofte, som man skulle forvente på grund af, at vi trods alt altid har planetstillingerne på en given dag. De flytter sig ikke nævneværdigt, men det gør akserne, og det giver lidt slinger i valsen.

Tilbage til kl. 19.41: AC og MC skiftede tegn her, og de nye herskere er Solen og Uranus, som er i harmonisk aspekt til hinanden, og både MC og Uranus er i trigon til Solen, som igen står i trigon til AC, selv om der er stor orbis. Til gengæld er det et tiltagende aspekt, og det fremmer virkningen.

Mange ting er i spil i dette horoskop, og det var der sandelig også på banen, for udeholdet scorede sejrsmålet her på en dommerfejl. Oplæggeren til det afgørende mål var offside, da han afleverede bolden til målscoreren. Der var også meget PÅ spil for begge klubber. Brøndby havde mulighed for at lægge luft til nedrykningspladserne, og Horsens kunne indkassere ca. en million kroner, for pladsen mellem de 5 bedste klubber inden vinterpausen. Klubberne tildeles penge af DBU efter deres placeringer i toppen, så Horsens fik ekstra penge i klubkassen gennem sejren, så der stod ekstra meget på spil i kampen.

Så tak for den store erfaring, som kampen gav astrologisk set. Nu ved vi bl.a. også, hvilke kampe, der har størst chance for at medføre afgørende dommerfejl. Horsens burde have vundet med flere mål, men de var ikke skarpe nok, hvilket også ses i spændingerne til Saturn, som står for både begrænsningerne og dommere! Derfor måtte det blive en smal sejr, det er en af erfaringerne fra kamphoroskopet.

Hjemmeholdets tilskuere, og de er josom der altid er flest af på en hjemmebane, er på en måde også symboliseret gennem 7. hus, men sandsynligvis også gennem 4. hus (hjemmebanen) og Månen. Månen står på 7. husspids, så følelserne er kommet i kog hos tilskuerne, som er blevet meget skuffede, fordi Månen stod i spænding til Saturn, som igen stod i spænding til AC. Mange har helt sikkert forladt banen i nedtrykt sindsstemning – eller skal vi sige nedstemt opstand…Weekendens andre kampe

Det bliver spændende at se, om kampe spillet under en retrograd Merkur, generelt er anderledes i deres karakter end kampe pillet under en direkte Merkur. Denne planet er retrograd 4-5 gange hvert år. Det holder jeg øje med og vender tilbage, hvis der er åbenlyse forskellige, f.eks. i antallet af dommerfejl, røde kort eller skader.

Jeg vil næste år forsøge at tage en kamp stort set minut for minut og på den måde beskrive kampen astrologisk på forhånd. Nu er der ved at være så meget kød på det, at der er basis for noget sådant. Især landskampe vil jeg forsøge at finde tid til at forudsige detaljeret.

Hvad angår de andre kampe i den forgange weekend, så ramte FCK-Køge helt plet. Hjemmeholdet vandt 2-1 efter at have været bagud næsten hele kampen. Men da hovedakserne ramte noget centralt, scorede FCK to gange på to minutter.

Jeg får ikke tid til at gennemgå alle kampene, men det gælder igen for alle målene undtaget et enkelt, at der hver gang er aspekter til mindst en af hovedakserne.Den retrograde Merkur

Fra den 24. november og ca. 3 uger frem går Merkur baglæns. Det går ud over møder, kontrakter og aftaler samt trafikken, der i dag er generet af strejke i England, så ingen fly kan lande der. I hvert fald ikke i London. Også klimatopmødet lider under det. Men det er fint at skrive kontrakter, bare man ikke skriver dem under…også en ting som testamenter er o.k. i en sådan periode. Og det at skrive, især om fortiden, da planeten går baglæns set fra Jorden. Samfundet kan jo heller ikke gå helt i stå, bare fordi en planet går baglæns. Men mon ikke Breiviks diagnose, som erklærer ham uegnet til straf, skal skrives om? Baglæns bevægelse er rigtig godt til omskrivninger.Klimatopmødet og ”tipping point”

Mødet startedes den 28. november 2011 kl. 10.00 i Durban. Ikke det værste tidspunkt på dagen, bestemt. Men forudsætninger er desværre, at flere lande blokerer for resultater på disse møder, hvad vi så specielt i København i 2009, hvor der dog var et MEGET dårligere horoskop end her. Nu er AC-herskeren ganske vist i spænding til både Pluto og Venus, foruden en retrograd Merkur, der altid giver vanskelige forhandlinger og aftaler.

Så vi må nok forvente, at klapsalver og fotos ved afslutninger er, hvad der kommer ud af det. Men der skal nok blive sat nogle tidsfrister på, som dog er ganske harmløse. Ikke mindst, fordi de ikke vil blive overholdt på grund af Merkur, som dog står fint til AC, hvad der er opløftende. Så et eller andet kan vi nok forvente os af mødet, selv om det bliver ganske marginalt.

Det er ved at være sidste udkald, hvis ikke udviklingen skal komme ud af vores kontrol. Når vi når det såkaldte ”tipping point” kan vi ikke længere selv kontrollere udvikling – og ingen ved præcist, hvornår man når dette punkt, men vi er ikke så langt væk fra det. Alligevel vælger vi at undlade at gøre noget effektivt ved situationen, det er ganske og aldeles utroligt. Faktisk kan vi endda risikere, at vi allerede HAR nået punktet. Ingen har jo erfaringer med, hvad der sker før og under en sådan proces. Men det anfægter ikke de fleste det mindste. Læs evt. den mere dybdeborende artikel i det seneste nummer af HOROSKOPET: ”Hvad i himlens navn er meningen?”EU´s kollaps

Vi har flere gange skrevet, at et kollaps er på vej for EU og Euroen. Også i den nye tænketank Mikro med det symbolske navn, læs senere. Enten det eller en total omlægning, hvad der dog ikke er så sandsynlig i en så stor organisation. Krisen varer i det mindste frem til 2015/16, men kan i værste fald løbe helt frem til 2023. Det er Pluto, der er på spil, og den giver sig ikke så let, selv om astronomerne har degraderet den til dværgplanet. Hvis den europæiske centralbank som den sidste redningsplanke ikke kan få skovlen ind under situationen, så kollapser systemet. Derfor vil der blive gjort et forsøg, men viljen mangler til at gøre det, der OGSÅ skal gøres, så uanset hvad der findes på, så er det ikke tilstrækkeligt i denne omgang, da der er fejl i vores finansielle systems struktur, der faktisk SKAL udløse en krise som den indeværende. Vi må til at tænke helt nyt, hvad der også er hårdt tiltrængt. Og gør vi det ikke, får vi med Pluto at bestille.

Vi har sat februar 2012 som den mest sandsynlige måned for et krisehøjdepunkt, men det kan godt blive tidligere.

Tænketanken hedder Mikro, fordi der i fremtiden skal fokuseres meget mere på de nære forhold på alle måder. Og på miljøet. Og på det enkelte menneske. Vi bliver om ikke længe nødt til at skåne miljøet ved f.eks. at handle langt mindre med fjerntliggende lande end det omfang, det haft hidtil. Vi må trække noget produktion hjem fra Kina i stedet for bare at lade dem producere og sender varerne ud på den lange rejse. Dette vil være en fordel på mange måder. Selv tager vi nu også kampen op mod bogklubberne, der ikke er boghandlernes allerbedste venner. Vi gør det ved at tjene meget mindre, men til gengæld kan vi sælge bøgerne til de samme priser som bogklubberne. Kunderne bliver derved vinderne, og sådan skal det også være. Der er også en udvikling, hvor man kan få mode til lavpris, og sådan vil det blive ved med at udvikle sig. Mikrotanken vil brede sig og få udviklingen væk fra de store koncentrationer, storbyer, storcentre osv. De er alt for sårbare, og det vil vi snart se meget mere til.   


Ingen kommentarer:

Send en kommentar